http://mp3-crazy.net/rock_music/89220-b ... orrow.htmlteken020 pisze:gdzie mogę posłuchać tego "masterpiece" ?
... tylko ze swojej strony polecam wersje live, której się naprawde przyjemnie słucha.
Przy wersji studyjnej nastaw policzek...
Moderator: Mod's Team
http://mp3-crazy.net/rock_music/89220-b ... orrow.htmlteken020 pisze:gdzie mogę posłuchać tego "masterpiece" ?
Troche jednak mam.prezes1 pisze:nie, nie tylko z powodu Ryśka bo dla niektórych 'fanów' ten człowiek był i jest nikim od początku.
Napisałem wyraźnie: po WAN(BWC w szczególności) i odejściu Ryśka.
Piszę z własnej perspektywy, sam znam(osobiście) z 10 osób, które po WAN i odejściu Ryśka nie słuchają już BJ i nie kupują płyt! Czy ja się cieszę? Nie, jest mi smutno i przykro...
Nie mów mi o moich marzeniach bo o nich nie masz pojęcia...
Haha, dobre!teken020 pisze:ta solówka to chyba jakiś popis bandiery czy jak tam zwał się ten wirtuoz.
Niestety to dą utwory które dostajesz jak zrobisz pre-order tego albumu. To nie single.krissk pisze:Widziałem na oficjalnym fb Bon Jovi wstawili jako zdjęcie w tle okładkę i pisze tam że singlami będą THINFS, KO, LOL i BAT a tu niby nagrali klipy do innych piosenek.
haha dopiero było 70 a juz jest 80Adrian pisze:[Po 30 przesłuchaniach THIINFSale ja bylem ją już znużony. Po 80krotnym odsłuchaniu tego kawałka ja jestem nim bardziej poruszony niż za pierwszym razem. Masakra. Po tylu latach Jon ma jaja nagrać taki numer! :O
Już jest 90kikusia28 pisze:haha dopiero było 70 a juz jest 80Adrian pisze:[Po 30 przesłuchaniach THIINFSale ja bylem ją już znużony. Po 80krotnym odsłuchaniu tego kawałka ja jestem nim bardziej poruszony niż za pierwszym razem. Masakra. Po tylu latach Jon ma jaja nagrać taki numer! :O![]()
Ja o THINFS już dawno zapomniałam! Słucham sobie na zmianę Born & Knockout i póki co moim nr 1 pozostaje Boom boomAle może przez to, że widziałam już wersję live... Nie wiem
Właśnie się zastanawiałem dlaczego nikt w temacie Adamsa nic nie pisze o wczorajszym koncercie...Dand pisze:PS Właśnie wróciłem z koncertu Bryana Adamsa i kurde, facet ciągle ma fenomenalny głos. Szkoda,że głos JBJ nie zestarzał się tak jak Adamsa.