Sport

Wszystko co nie pasuje do pozostałych kategorii.

Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team

ODPOWIEDZ
usunięty użytkownik 4858

Re: Sport

Post autor: usunięty użytkownik 4858 »

It's My Life :D
Niewiele mu to wczoraj dało ;) wolę, żeby Lewy posłuchał nawet Koko spoko, ale wygrał ;)

Mam nadzieję, że słynny kot wytypował Irlandię, ale nie Północną, w tym cała nasza nadzieja ;)
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: kikusia28 »

monjovi pisze:A tu taka mała dygresja do reprezentacji Anglii, czego słucha Rooney przed meczem :) Może Lewy też powinien przerzucić się na klasykę rocka i zrezygnować z marnego popu (vide reklama T-Mobile z jego udziałem) :D

http://muzyka.onet.pl/pop/euro-2016-jak ... rze/bv9245
Ach te angielskie chłopaki! Nigdy nie zawodzą :D Nawet Rooney.

Tomker ale masz fajny Avatar!!! :lol:
usunięty użytkownik 4858

Jeeest! Panie i Panowie byliśmy świadkami historycznego pierwszego w historii Mistrzostw Europy zwycięstwa polskiej kadry! :)
Minimalnie, z jednym z najsłabszych przeciwników, ale JEST! :D szkoda, że nie byliśmy dłużej na pierwszym miejscu w grupie, ale nie szkodzi i tak zdążamy do wyjścia z grupy, czy z 2 czy 3 miejsca, nieważne :)

Kikusia, dołącz koniecznie do zabawy w typowanie wyników, jesteś największą specjalistką od futbolu wśród znanych mi uczestniczek tego Forum :)
Monika proszę o dalsze przekazywanie wróżb kota, wiemy już, że wybiera na odwrót ;)

Jutrzejsze pary meczowe zapowiadają się bardzo zachęcająco, nie będzie już tak łatwo z typowaniem jak dzisiaj, szczególnie ciekaw jestem czy Belgii
uda się znowu pokonać Włochy.

moje typy:
13-06, 15:00 ^ Hiszpania - Czechy 1-0
13-06, 18:00 ^ Irlandia - Szwecja 0-1
13-06, 21:00 ^ Belgia - Włochy... ...2-1
Lodynapatyku

Post autor: Lodynapatyku »

Fajna zabawa!

Ja z dzisiejszych meczów typuję zwycięstwo Polski 1:0 :D Wydaje mi się, że bramkę strzeli Milik :PPP Poproszę o 100 punktów :P
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

Tomker pisze: Monika proszę o dalsze przekazywanie wróżb kota, wiemy już, że wybiera na odwrót ;)
On jest charakterny i wszystko robi na przekór !

Ale okej, przed meczem z Niemcami na karteczce POLSKA położę marchewkę, a przy Niemcach kilo schabu :D
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
usunięty użytkownik 4858

monjovi pisze:
Tomker pisze: Monika proszę o dalsze przekazywanie wróżb kota, wiemy już, że wybiera na odwrót ;)
On jest charakterny i wszystko robi na przekór !

Ale okej, przed meczem z Niemcami na karteczce POLSKA położę marchewkę, a przy Niemcach kilo schabu :D
jeśli kontrola antydopingowa tego nie zakwestionuje to powinno się udać! ;)
Brand New EVENo

Post autor: Brand New EVENo »

Tak oglądałem mecz Niemców i się zastanawiam czy faktycznie tak grają, ze im Ukraina może gola strzelić, czy też dali im fory, bo szykują się na nas. Teraz już nie wiem, jak obstawiać. Może być fajny mecz, a może być niezły łomot. Niemcom spuszczenie łomotu akurat nam jest na rękę.
usunięty użytkownik 4858

Belgia - Włochy, niezły mecz. Faworyzowani Belgowie atakowali z werwą, a leniwi Włosi punktowali ze spokojem :D Klasyka ;D
usunięty użytkownik 4858

No i jednak kolejna kontuzja "pewniaka" złapana na moment przed występem na Euro... Na szczęście nie chodzi o zawodnika polskiej kadry, ani o kogoś z "wyższej półki", mimo to szkoda, bo dotyczy to przedstawiciela naszej Ekstraklasy. "Tamas Kadar kontuzji nabawił się podczas poniedziałkowego treningu (...) Na początku zajęć lechita podkręcił staw skokowy i nie wrócił już na boisko. Wszystko wskazuje na to, że 26-latek nie wystąpi w pierwszym meczu
mistrzostw z Austrią." :/

moje typy na dzisiaj:
14-06, 18:00 ^ Austria - Węgry 1-0
14-06, 21:00 ^ Portugalia - Islandia 2-0
usunięty użytkownik 4858

haha, a jednak zasłona dymna! :D Brawo Tamas, brawo Richard! :D
a 2 piękne akcje Alaby to trochę za mało, by Austriacy mogli mieć uzasadnione pretensje co do wyniku. Arnautovic słabiutko,
w okresie przygotowawczym przesiedział chyba dłużej u fryzjera niż biegał trenując;)
Generalnie jeden z najsłabszych meczów tych mistrzostw. Dobrze chociaż, że wygrali "nasi" :D
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Tomker pisze: Kikusia, dołącz koniecznie do zabawy w typowanie wyników, jesteś największą specjalistką od futbolu wśród znanych mi uczestniczek tego Forum :)
Tomaszku pamiętaj, że ciężko pracuję nad Moniką, a że jest pojętną uczennicą to liczę, że za 2 lata na MŚ dołączy do dyskusji :D

Chciałabym żeby Portugalia dziś przegrała! I żeby Krystyna miała zły dzień ;)
usunięty użytkownik 4858

No i mamy pierwszą sensację!!! :D Piękne chwile Islandczyków :) Można? Można! :D

P.S. Kikusia, dobrze będę pamiętał, ale podejrzewam, że to raczej przyjemność, a nie ciężka praca ;)
Fajnie, że tu zaglądasz, kobiece spojrzenie mile widziane! Tym bardziej, że miałaś dość dobre przeczucie z tą Portugalią :D
My tu jakieś 2-0, 3-0, a wynik okazał się niemałą sensacją! :D
Zaraz specjalnie dla Ciebie podliczę pierwszą kolejkę, w drugiej bierzesz udział! :)

(Zwycięzca zabawy dostanie biało-czerwoną koszulkę Jona, może odstąpi, bo chyba już w niej nie chodzi, woli tą nową z drużyną z Saint Tropez ;) )

typy na jutro:

Rosja - Słowacja 1-0
Rumunia - Szwajcaria 0-0
Francja - Albania 2-0
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2016, o 21:24 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
usunięty użytkownik 4858

10-06, 21:00 ^ Francja - Rumunia [2-1] Giroud 57'(as.Payet), Payet 89' - Stancu 65'(k.) =1p

11-06, 15:00 ^ Albania - Szwajcaria [0-1] Schar 5'(as.Shaqiri) =3p
11-06, 18:00 ^ Walia - Słowacja [2-1] Bale 10' (w.), Robson-Kanu 81'(as.Ramsey) - Duda 61'(as.Mak)
11-06, 21:00 ^ Anglia - Rosja [1-1] Dier 73' (w.) - Berezutski 90+2' (as.Shchennikov)

12-06, 15:00 ^ Turcja - Chorwacja [0-1] Modrić 41' =1p
12-06, 18:00 ^ Polska - Irlandia Pn. [1-0] Milik 51'(as. Błaszczykowski) =1p
12-06, 21:00 ^ Niemcy - Ukraina [2-0] Mustafi 19'(as.Kroos), Schweinsteiger 90+2'(as.Ozil) =3p

13-06, 15:00 ^ Hiszpania - Czechy [1-0] Piqué 87'(as. Iniesta) =3p
13-06, 18:00 ^ Irlandia - Szwecja [1-1] Hoolahan 48'(as.Coleman) - Clark 71 (s.)(as. Ibrahimović)
13-06, 21:00 ^ Belgia - Włochy [0-2] - Giaccherini 32'(as.Bonucci (to było genialne podanie :) )), Pelle 90+3'(as.Candreva)

14-06, 18:00 ^ Austria - Węgry [0-2] Szalai62'(as.Kleinheisler), Stieber87'(as.Priskin)
14-06, 21:00 ^ Portugalia - Islandia [1-1] Nani 31'(as.Gomes) - Bjarnason 50'(as.Gudmundsson)

== 12p/12meczy
Awatar użytkownika
monjovi
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: New Jersey
Kontakt:

Post autor: monjovi »

kikusia28 pisze:Tomaszku pamiętaj, że ciężko pracuję nad Moniką, a że jest pojętną uczennicą to liczę, że za 2 lata na MŚ dołączy do dyskusji :D

Chciałabym żeby Portugalia dziś przegrała! I żeby Krystyna miała zły dzień ;)
Hehe tak, dobrze mi idzie, co prawda nieco czuje się zmanipulowana i osaczona przez fanów piłki, ale jest to chyba skuteczne :D Póki co jestem na etapie typowania mojego ulubionego klubu :D
Kikusi oczywiście świetnie wychodzi ta praca, sam fakt, że moim ulubionym kubkiem jest teraz kubek z Robciem Lewandowskim, pije w nim teraz wszystko, dosłownie :D :cfaniak: :zdrowie:

Co do Portugalii to cieszy mnie, ze jednak Krysia nie triumfowała :D Za to przy wygranej Włoch miałam niezłą 'feste' w domu za sprawą brata ;)
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
kikusia28
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Ooo dzięki serdeczne za szczegółowe podsumowanie :) Skromne te wyniki. Z tych wszystkich drużyn chyba najbardziej podobali mi się Włosi.
Jaki pech, że do gry znów wrócił Bastek ;[
Rosjan zaraz wykluczą, bo ich kibice znowu się pobili...

Czyli tak:
Rosja- Słowacja 1-1
Rumunia- Szwajcaria 1-0
Francja-Albania 2-0

P.S Monika jak nasi dojdą do finału zaopatrzę Cię w całą reprezentację :D Ty też dołącz do typowania!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”