Niewiele mu to wczoraj dało
Mam nadzieję, że słynny kot wytypował Irlandię, ale nie Północną, w tym cała nasza nadzieja
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
Ach te angielskie chłopaki! Nigdy nie zawodząmonjovi pisze:A tu taka mała dygresja do reprezentacji Anglii, czego słucha Rooney przed meczemMoże Lewy też powinien przerzucić się na klasykę rocka i zrezygnować z marnego popu (vide reklama T-Mobile z jego udziałem)
http://muzyka.onet.pl/pop/euro-2016-jak ... rze/bv9245
On jest charakterny i wszystko robi na przekór !Tomker pisze: Monika proszę o dalsze przekazywanie wróżb kota, wiemy już, że wybiera na odwrót![]()
jeśli kontrola antydopingowa tego nie zakwestionuje to powinno się udać!monjovi pisze:On jest charakterny i wszystko robi na przekór !Tomker pisze: Monika proszę o dalsze przekazywanie wróżb kota, wiemy już, że wybiera na odwrót![]()
Ale okej, przed meczem z Niemcami na karteczce POLSKA położę marchewkę, a przy Niemcach kilo schabu
Tomaszku pamiętaj, że ciężko pracuję nad Moniką, a że jest pojętną uczennicą to liczę, że za 2 lata na MŚ dołączy do dyskusjiTomker pisze: Kikusia, dołącz koniecznie do zabawy w typowanie wyników, jesteś największą specjalistką od futbolu wśród znanych mi uczestniczek tego Forum
Hehe tak, dobrze mi idzie, co prawda nieco czuje się zmanipulowana i osaczona przez fanów piłki, ale jest to chyba skutecznekikusia28 pisze:Tomaszku pamiętaj, że ciężko pracuję nad Moniką, a że jest pojętną uczennicą to liczę, że za 2 lata na MŚ dołączy do dyskusji![]()
Chciałabym żeby Portugalia dziś przegrała! I żeby Krystyna miała zły dzień