No właśnie też o tym myślałam (myśląc Niemcy miałam na myśli właśnie Monachium, bo tam z Wiednia najbliżej). A orientujecie się ile osób wchodzi na koncert w Monachium - ja ni w za po niemiecku. Bo jak mało to muszę się pośpieszyć:) A jak Ricky załatwiłeś z wysyłką - co wybrałeś, bo z tego co widzę to nie ma możliwości odbioru w dzień koncertu?Ricky Skywalker pisze:Trudno powiedzieć. Berliński klub nie jest duży, a zainteresowanie jest naprawdę spore. Ja wolałem nie ryzykować i zakupiłem bilety już dziś - na Monachium od razu też. Też jadę do Wiednia na Stonesów i prawdopodobnie będę prosto z Wiednia uderzał w okolice Monachium, a potem na Berlin
Richie w Europie - czerwiec 2014
Moderator: Mod's Team
-
- Little Bit Of Soul
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- Din_Winter
- Have A Nice Day
- Din_Winter
- Have A Nice Day
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Szczerze - może być za późno. Pamiętając co było 2 lata temu - jutro biletów może już nie być. Dlatego kupiłem dziś od razu. Żadnych fast tracków, to są klubowe koncerty, cena jest jedna. W Stuttgarcie są tylko różnice bo tam jest balkon z siedzeniami, droższy 
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Din_Winter
- Have A Nice Day