Przecież jest Callahan, zgadza się?Yossarian pisze:prezes1, czemu zawdzięczamy zmianę profilowego?
Z Nowym Rokiem najpierw będzie szła odznaka, a potem giwera.
Moderator: Mod's Team
Miło słyszeć iż nie zostane sama bez jednej rękirosie1996 pisze:Nawet nie próbuj ! monjovi co się zaczęło trzeba dokończyć... a jak nie to skazańca(Tomker) doprowadzi się na forum osobiście Więc nie martw się monjovi ręce ocaleją ! Zresztą i ja swoją dłoń położę na tej szali Więc jest już nas 3
no Monika tu masz rację ja przynajmniej będę zacięta!monjovi pisze:Miło słyszeć iż nie zostane sama bez jednej rękirosie1996 pisze:Nawet nie próbuj ! monjovi co się zaczęło trzeba dokończyć... a jak nie to skazańca(Tomker) doprowadzi się na forum osobiście Więc nie martw się monjovi ręce ocaleją ! Zresztą i ja swoją dłoń położę na tej szali Więc jest już nas 3Ale nie bądzmy takie bezwzględne dla Tomka, bo faktycznie więcej tutaj nie zajrzy.
BTW Monika jestem
prezesie1 teraz to dałeś do pieca ! Mix Jona z Aragornem ! Panie mu nigdy nie odpuszczą hehe
Również wydaje mi się, że to jest rzecz, która Tomkera na forum utrzyma - fanki Bon Jovirosie1996 pisze:ie zrezygnuje tak łatwo z towarzystwa najpiękniejszych kobiet jakimi są fanki BON JOVI
No i tej wersji się trzymajmy !monjovi pisze:Również wydaje mi się, że to jest rzecz, która Tomkera na forum utrzyma - fanki Bon Jovirosie1996 pisze:ie zrezygnuje tak łatwo z towarzystwa najpiękniejszych kobiet jakimi są fanki BON JOVITakże nie traćmy nadziei, aczkolwiek musimy być delikatne aby go nie spłoszyć
![]()
Moniko, nic straconego. Będą okazje(najbliższa - Aerosmith). A czy przypadkiem tym samym autobusem nie uciekał Aragorn?monjovi pisze:prezesie1 - czyli taki troche łysawy Aragornz resztą ja tam nie wiem, po koncercie miałam szanse was spotkać, ALE w okół was stał cały tłum fanek i była spora kolejka, a mi autobus uciekał
Więc zrezygnowałam, teraz żałuje !
Jeśli uda mi się przybyć na Aerosmith to na pewno skorzystam z okazjiprezes1 pisze:Moniko, nic straconego. Będą okazje(najbliższa - Aerosmith). A czy przypadkiem tym samym autobusem nie uciekał Aragorn?
W Gdańsku widziałem takiego kolesia zaraz po koncercie i pomyślałem: "Cholera, ten ziom wygląda jak Aragorn, ale bez brody i wąsów!" no i zrobiłem mu zdjęcie ukradkiem, a tu się okazuje, że to Tomker!prezes1 pisze:Ok Monika, to sprecyzujmy z tym Aragornem - owszem jak Aragorn ale bez brody i wąsów...
Intryguje mnie tylko po co był mu Anduril na koncercieYossarian pisze:W Gdańsku widziałem takiego kolesia zaraz po koncercie i pomyślałem: "Cholera, ten ziom wygląda jak Aragorn, ale bez brody i wąsów!" no i zrobiłem mu zdjęcie ukradkiem, a tu się okazuje, że to Tomker!prezes1 pisze:Ok Monika, to sprecyzujmy z tym Aragornem - owszem jak Aragorn ale bez brody i wąsów...
Trzymajcie:
Obrazek
Nie chciał brac swojego bodyguarda, zatem wziął miecz aby bronić się przed nachalnymi fankami !Paddy pisze:Intryguje mnie tylko po co był mu Anduril na koncercie
Kliknij w mój forumowy profil to zobaczyszBeJotka pisze:to znacz z jakiej? a może ja się łapię?? chociaż nie, ja to raczej już nie młodzież