JaMrsadler1997 pisze:A ja mam pytanko do was moi drodzy. Czy ktoś z forumowiczów wybiera się może na Adamsa do Czech?
Koncerty 2014
Moderator: Mod's Team
- Little Runaway
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Ricky jak masz jakieś wtyki to walcz o Ryśka jako support przed Aerosmith. To mogłoby się udać(bo raz - w 98 było bardzo blisko).Ricky Skywalker pisze:Jezu, Sambora na Openerze to fantazja jakaś, ale jakby się jakimś cudem spełniła...ja z kolei walczę o Orianthi jako support przed Aero na Impakcie, może coś z tego wyjdzie
Pearl Jam, cholera z jednej strony super, z drugiej liczyłem na normalny koncert w hali lub klubie. The Black Keys to samo...
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Owszem, póki co to fantazja, ale na obecną chwilę realna do spełnieniaRicky Skywalker pisze:Jezu, Sambora na Openerze to fantazja jakaś, ale jakby się jakimś cudem spełniła...
Nowy album Sambory w drodze, na pewno będą jakieś koncerty w Europie. Pytanie tylko czy Richie zdecyduje się na kolejną rundkę po kilku klubach za naszą zachodnią granicą czy też zagra na dużych europejskich festiwalach, których przecież nie brakuje. Druga opcja to coś czego jeszcze w życiu nie doświadczył, a wiążą się z nią same plusy. Po pierwsze, nie musi wozić ze sobą sceny, nagłośnienia i ekipy odpowiedzialnej za to, a więc koszty w dół. Po drugie, ma szansę pokazać się szerszej i nowej publiczności, a zatem doskonała promocja. Po trzecie, jeżeli leży mu na sercu chociaż trochę Polska, to winien nas odwiedzić w rekompensacie za Gdańsk. W to akurat śmiem powątpiewać, ale kto wie co on tam naprawdę czuje. Prawda jest taka, że jeżeli Sambora ma kiedykolwiek zagrać w Polsce solo, to tylko na jakimś festiwalu lub jak prezes napisał - jako support. Otwarcie koncertu Aerosmith to lepsze niż nic, ale po taki krótkim występie pozostałby z pewnością spory niedosyt...
Trzymam kciuki, aby przyjechał do Europy promować nowy album w okresie letnim, a wtedy wszystko jest możliwe
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Sądzę że koncert klubowy Richiego w Polsce byłby możliwy bo przecież 1500 osób to się chyba znajdzie?
Palladium jest super miejscem(The Darkness dali tam czadu) czy nawet Stodoła. Kwestia żeby ktoś się zainteresował. Może trzeba będzie napisać do kilku agencji jak już będzie wiadomo co i jak z płytą Ryśka?
Palladium jest super miejscem(The Darkness dali tam czadu) czy nawet Stodoła. Kwestia żeby ktoś się zainteresował. Może trzeba będzie napisać do kilku agencji jak już będzie wiadomo co i jak z płytą Ryśka?
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Być może 1500 osób chętnych na koncert by się w Polsce znalazło, ale nie sądzę aby obóz Sambory byłby w stanie ryzykować własną kasą w koncert, którego frekwencja jest wielką niewiadomą. Nawet dla nas. A taki festiwal ma to do siebie, że artysta dostanie kasę niezależnie od tego ile osób stawi się pod sceną. Nawet jeżeli fanów Richiego przyszłoby mniej niż 500, to na takim Open'erze będą tysiące ludzi żądnych poznać kogoś "nowego", a Richie z powodzeniem mógłby zagrać na którejś z mniejszych scen (a i tak 3x większych od tych klubowych). Pod względem organizacyjnym Open'er to prawdziwa światowa czołówka.
PS. jak padną jakieś zapowiedzi koncertów w Europie to zaczniemy coś działać
PS. jak padną jakieś zapowiedzi koncertów w Europie to zaczniemy coś działać
- Mona Tozzi
- Keep The Faith
A może tak Life Festival w czerwcu w Oświęcimiu? Jeśli idee pacyfistyczne zwabiły w zeszłym roku Stinga, to może udało by się i z Richiem?
Zwłaszcza że przylatuje Soundgarden
I niedaleko do Krakowa...
Ok, keep calm
Damned, słusznie prawisz...
I niedaleko do Krakowa...
Ok, keep calm
Damned, słusznie prawisz...
"Don't waste your time away thinkin' 'bout yesterday's blues"
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Zaczniemy nieco wcześniej - jak podany zostanie orientacyjny termin wydania płytyDamned pisze:PS. jak padną jakieś zapowiedzi koncertów w Europie to zaczniemy coś działać
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
Pierwszy wokalista Iron Maiden na koncertach w Polsce:
http://muzyka.onet.pl/koncerty/pierwszy ... #fp=muzyka
http://muzyka.onet.pl/koncerty/pierwszy ... #fp=muzyka
BON JOVI- Because Life's Too Short To Listen To Bad Music...
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Jak heavy power matal to ...
Bon Jovi
żart.
Może KISS - strzelam nic mi do głowy nie przychodzi, poza tym nie wiem jak stoją z trasą
Bon Jovi

żart.
Może KISS - strzelam nic mi do głowy nie przychodzi, poza tym nie wiem jak stoją z trasą
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]