Jedyna osoba nadajaca sie do leczenia jestes Ty... Siedz sobie na tym swoim 'wspanialym' Fofie i nie wkurzaj ludzi na tym forum.sdms pisze:Z tym, że fanatyzm to jest zjawisko o tyle powszechne, co niebezpieczne i nadające się do leczenia... Co prawda nie ma co tego tu porównywać z chociażby fanatyzmem religijnym, ale na mniejszą skalę może to przynieść adekwatne szkody... tyle...
JBJ inaczej ;]
Moderator: Mod's Team
- Bon Joviatko
- It's My Life
- Kontakt:
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Oooo. I widzisz coś Sd narobił.Jedyna osoba nadajaca sie do leczenia jestes Ty... Siedz sobie na tym swoim 'wspanialym' Fofie i nie wkurzaj ludzi na tym forum.
God Damned . 1:0 Dla CiebieNa to przyjdzie nam jeszcze "troche" poczekać Uśmiech...
Nie. Ja tylko stwierdzam fakty. I juz daaaawno to stwierdziłem. Zrestą nalezysz do pewnego Ryśkowego grona i nie będe tutaj wymieniał osób, bo jak ktoś się zna na rzeczy. to wie o kogo chodzi.Nie dość, ze czytasz co chcesz czytać, to jeszcze widzisz co chcesz widzieć ?
Zresztą Ryśkowcy działaja prężnie starając się naubliżać Jonowi a Ryśka wywyższyć wyżej niż Bóg ma swoją siedzibe.
Pozdrawiam
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
bla bla bla bla bla bla
tak naprawde to wszyscy sie nadajecie do leczenia...ze ma wlacznie
i skonczcie juz ta dyskusje... bo znowu zostanie tylko Adrian i Piotrek ...ibede po raz tysieczny przerabiac ten sam temat heheh
tak naprawde to wszyscy sie nadajecie do leczenia...ze ma wlacznie
i skonczcie juz ta dyskusje... bo znowu zostanie tylko Adrian i Piotrek ...ibede po raz tysieczny przerabiac ten sam temat heheh
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
Chłopie jak Ty zenujaco bredzisz.Nie. Ja tylko stwierdzam fakty. I juz daaaawno to stwierdziłem. Zrestą nalezysz do pewnego Ryśkowego grona i nie będe tutaj wymieniał osób, bo jak ktoś się zna na rzeczy. to wie o kogo chodzi.
Zresztą Ryśkowcy działaja prężnie starając się naubliżać Jonowi a Ryśka wywyższyć wyżej niż Bóg ma swoją siedzibe.
Pozdrawiam
"I juz daaaawno to stwierdziłem" powiadasz
Lecz sie!!
dziekuje za pozdrowienie (oby nie z za zielonej bramy)
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dzięks. Z twoich ust to komplementChłopie jak Ty zenujaco bredzisz.
Fani Rycha przychodzili odchodzili. I na zlotach się okreslaliśmy kto jest bardziej za kim. Powiem Ci, że chyba na 11 osób 9 było fanami Rycha (bardziej lub mniej).Pewnie zanim sie pojawiłem na tym forum.
To fragment z Bad MedicineLecz sie!!
Rattie z toba były fajne kłótnie. Aż się łezka kręci w okuDajcie se po mordzie i będzie spokój, bo już ta kłótnia zaczyna sie robić nudna
Nie chce się. Ale do tej pory nie było wyzwisk a widze, że już Piotrkowi nerwy puszczaja (jeszcze troche i ne ja pójde do pokoju bez klamek). Nie no spoko ja sobie biore to wszystko bardziej na luzacko, bo co mnie obchodzi czy ktoś rzyga jak widzi Ryska czy Davida (ekhm a o kim my wogóle gadaliśmyTeż się zastanawiam, jak im się jeszcze chce...
Postaram się, aby był to mój ostatni post w tym jakże głupim temacie. Zobaczymy jednak co Piostrek wymyśli.
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Ciekawe to twoje ostatnie zdanie..."Postaram sie" . Sie zabezpieczył zeby odwrocić uwage od siebie. Ciekawa zagrywka... przyznam ..gdzie sie tego nauczyłeśNie chce się. Ale do tej pory nie było wyzwisk a widze, że już Piotrkowi nerwy puszczaja (jeszcze troche i ne ja pójde do pokoju bez klamek). Nie no spoko ja sobie biore to wszystko bardziej na luzacko, bo co mnie obchodzi czy ktoś rzyga jak widzi Ryska czy Davida (ekhm a o kim my wogóle gadaliśmy
Postaram się, aby był to mój ostatni post w tym jakże głupim temacie. Zobaczymy jednak co Piostrek wymyśli.
Powiadasz wyzwisk buahaha ... gdzie
Ale jezeli schodzisz juz na teki poziom, to pozwole sobie zauważyć, że to Ty uzywasz inwektyw .. czy to nie przejaw nerwicy
Specjalnie dla Ciebie, dla ADRIANA zmienie swój avator na zdjęcie z Jonem
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
Rób co chcesz... ja stoję w prawdzie o sobie...taaa jasne a ja mam w to uwierzyc?
Być może można to tak odebrać, ale nie to było założeniem... Fakt - celem tematu było pewne porównanie wypowiedzi na obu forach, ale ja się obecnie nie czuję związany z żadnym forum, więc staram się pisać obiektywnie... Nie twierdzę o żadnej wyższości kogokolwiek nad kimkolwiek... Chciałem tylko zauważyć niebezpieczeństwo wynikające z fanatyzmu...Nie rozumiem tylko jednego Sd czy ten temat na służy do ukazania wyższosci forumowiczów Fof nad tymi, którzy piszą tutaj Question Bo ja tak to własnie odbieram.
Nie chce mi się komentować poszczególnych wypowiedzi, bo to bez sensu... Podsumuję je krótko...
Cała ta dyskusja świadczy o mojej racji... Dlaczego?... Bo gdyby tu nie było fanatyków, to moje stwierdzenie o tym, by zostało zignorowane... Ale fakt, że niektórzy zareagowali ostro i zaczęli się na nie rzucać świadczy o tym, że jednak mam rację...
Tyle ode mnie...
Acha - Adrian - zgodzę się z tobą... na FoF są fanatycy the corrs, ggd itd... ale tu rozmawiamy o fanatyźmie dotyczącym BJ i JBJ...
Dumny ciemnogrodzianin 
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Czyli twierdzisz, że fan nie może bronić swojego idola przed oszczerstwami ? Pozwala wyzywac go ip nz forum o swoim idolu ?Cała ta dyskusja świadczy o mojej racji... Dlaczego?... Bo gdyby tu nie było fanatyków, to moje stwierdzenie o tym, by zostało zignorowane...
A tak propo. Jakby ktoś tu był fanatykiem to dawno miałbys spaloną chate czy obity ... ekhm
Wiesz jak mnie to dotknęło ..."lecz sie!!" (moze przesadziłem, ale wyzwisko??)
Jaa ty rozpętujesz zadyme
Kompromis. Na tym wyniku zakończmy. Mamy po jednym punkcie i nie spadamy do drugiej ligi. <Kasą za ustawienie wyniku później się podzielimy. Pamiętasz ja 70% ty 30%[ 1:1 ]
Wynik 1:1 i konice dyskusji
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
dobreA tak propo. Jakby ktoś tu był fanatykiem to dawno miałbys spaloną chate czy obity ... ekhm
Ty, a nie przypadkiem ja 70% a Ty 30%, bo cos mi sie zdaje, ze Ci sie pokręciło. No ale nie chce mi sie dochodzenia robić wiec: 30% dla mnie, 30% dla ciebie, a reszta na nowe rocklumpy dla JonaKompromis. (...) <Kasą za ustawienie wyniku później się podzielimy. Pamiętasz ja 70% ty 30% >
Wynik 1:1 i konice dyskusji
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
Tylko, że tu nie było oszczerstw, tylko stwierdzenie, że w moim uznaniu Jon ma na sobie zdecydowanie za dużo makijażu... to nie jest oszczerstwo - to wyrażenie opinii... na wstępie zaznaczyłem, że wyraz, którego użyłem ma na celu tylko podkreślenie wagi, a nie obrażenie kogokolwiek... ot zwykła metafora... nie trzeba chyba tłumaczyć, że prostytutki zazwyczaj mają na sobie za dużo makijażu (a na pewno zbyt widoczny)...Czyli twierdzisz, że fan nie może bronić swojego idola przed oszczerstwami ? Pozwala wyzywac go ip nz forum o swoim idolu ?
Fanatyzm mój drogi przejawia się w różny sposób... Czasem agresywny, a czasem pasywny... a agresja nie musi być fizyczna - może być słowna... a używanie w wypowiedzi @#$*& jako przecinka nadaje wypowiedzi ton niewątpliwie agresywny... to taka uwaga... inna sprawa, że fanatyzm to przede wszystkim brak tolerancji... a tu co?.. no tak nie można złego słowa na Jaśka powiedzieć - on się musi podobać wszystkim... no bo jak ktoś mówi coś złego to zaraz stara się go przekonać, że jest w błędzie, albo się na tę osobę napada... wyjaśnić ci różnicę?A tak propo. Jakby ktoś tu był fanatykiem to dawno miałbys spaloną chate czy obity ... ekhm
Fan powie: "ja uważam, że ..., ponieważ ..."
Fanatyk powie: "mylisz się, gdyż jest tak ..., a pozatym ..."
dostrzegasz różnicę?... tolerancja to akceptacja tego, że ktoś inny może mieć odrębne zdanie... i to głównie tolerancja odróżnia fana od fanatyka...
a nie lepiej 90% dla mnie i po 5% dla was?...Ty, a nie przypadkiem ja 70% a Ty 30%, bo cos mi sie zdaje, ze Ci sie pokręciło. No ale nie chce mi sie dochodzenia robić wiec: 30% dla mnie, 30% dla ciebie, a reszta na nowe rocklumpy dla Jon
Dumny ciemnogrodzianin