Tomker pisze:Damned, a widziałeś na pokazanym przeze mnie zdjęciu jak Alec przyznaje się, że to naprawdę nie on nagrywał partie basu na płytach... I nawet nie Hugh, tylko David!;)
Haha czuję że Aleca rozpracujemy w tym temacie do przezroczystości;)
Tomker pisze:drowie Tico oczywiście!
ale i za Ryśka trzeba wypić, bo chłopak chyba nadal leczy się z tego some kind of bug'a
Tomker, żeby nas nie posądzili o granie w zespole Richiego, to wypijmy też za Jona, Davida i Hugh...
Czy ktoś coś wspominał o moim Bobbym ? Spokojnie spokojnie pije za niego codziennie !;D mogą mnie posądzić o bycie w obozie B.B no problem (chociaż jak pije codziennie to niedługo A.A):D
powinno być jasne dlaczego krytycznie odnosze się do tych wszystkich teledysków ...o kimś w nich zapomnieli :<
Spokojnie, nie będzie tak źle, póki co w oficjalnym kalendarzu na 2014 Bobbiego jeszcze nie ma
[ Dodano: 2013-10-16, 01:11 ]
Osobom nie będącym w temacie przypomnę, że głosujemy tu na zwycięzcę walki You Give Love a Bad Name vs Livin' On A Prayer
Moniko, przekonałaś mnie, że jesteś prawdziwą fanką BB. nawet ja nie mam takiego kalendarza A za offtop i tak idziesz siedzieć, więc rok w tą czy tamtą...