Nie byłabym tego taka pewnaprezes1 pisze:....nie ja je tłumaczyłem na angielski...
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
Prezes panikujesz gorzej niż baba. Weź się w końcu w garść!
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
prezes1 pisze: 'despite the absence of Tico Torres and guitarist Richie Sambora, who left the band because of “artistic differences” with the leader and was replaced by Phillip Xenidis.'
Ogólnie zgadzam się z tym co napisałaś ale podejście Twoje wg mnie jest dziwne.jovizna pisze:prezes1 pisze: 'despite the absence of Tico Torres and guitarist Richie Sambora, who left the band because of “artistic differences” with the leader and was replaced by Phillip Xenidis.'
Artistic differences po 30 latach wspólnego tworzenia... taaa...
I Sambora uświadomił to sobie dopiero w trakcie promocji płyty, którą wcześniej sam nagrał i postanowił strzelić focha i pokazać środkowy palec swoim fanom na całym świecie. (ale pamiętajmy he loves his fans)
Życzę mu, aby przestał otaczać się GŁUPIMI ludźmi a przede wszystkim PRÓŻNYMI KOBIETAMI,które są główną przyczyną jego nieszczęść w życiuI aby wziął na przemyślenie słowa Jona: (parafrazując) "Hollywood to przeklęte miejsce. Nigdy nie zostaje tu dłużej, jeśli nie zmuszają mnie do tego zobowiązania zawodowe. Wpadam, załatwiam co muszę i jak najszybciej opuszczam LA"
Może powinien pójść za przykładem, bo to pewnie tylko kwestia czasu jak ujrzymy jego zdjęcia ze spacerku z pieskiem na ręku w ubrankach zaprojektowanych przez Nikki.
No to przesłuchaj jeszcze raz całe WAN i przemyśl, w którym kawałku jest najbardziej "samborzasta" solówka. I - ponieważ nigdy jeszcze nie słyszeliśmy Pikczers na żywo, być może to właśnie ten kawałek w wersji "niewygładzonej" miałby niesamowitego poweraKondZik pisze:Zastanawiało Was kiedyś dlaczego Richie powiedział że jego ulubiony kawałek z WAN to Picture of u ? Serio? Czy irionia? Mnie to zastanawia od samego początku.