ja na szczęście nie mam problemów z rodzicami... troche pomarudzą, podenerwują się... w końcu nie chcą o niczym wiedzieć i robie co chcę
(no ale ma sie już ten wiek... cóż starość nie radość...)
Moderatorzy: Adm's Team, Mod's Team
hmm mzoe i ja sie zjawie 8) jak mnie mamusia pusci ma sie rozumiec :mrgreen:Rattie pisze:Rokita, powiem tyle, zrobi się zlota, da się termin, ja się pojawie (ekipa pewno też), Ty ze znajomymi jak najbardziej, dodatkowo kilka osób z forum, które nie boja sie mamusi i będzie dobrze. Nie ma co gdybać z innymi osobnikami o odległości, rodzicach itd, bo i tak to nic nie da. Już prędzej przekonam Adriana, że 'Lipservice' Gottharda jest miliard razy lepsze od HANDa
ojejku Lordusiu czyzby Cie mamusia sie bala ;puscic z gronem fanow co taka muzyczke sluchaja no ja rozumiem jeszcze Cie zgorszymy i na zla droge zeslemy.LoRdI pisze:hmm mzoe i ja sie zjawie 8) jak mnie mamusia pusci ma sie rozumiec :mrgreen:Rattie pisze:Rokita, powiem tyle, zrobi się zlota, da się termin, ja się pojawie (ekipa pewno też), Ty ze znajomymi jak najbardziej, dodatkowo kilka osób z forum, które nie boja sie mamusi i będzie dobrze. Nie ma co gdybać z innymi osobnikami o odległości, rodzicach itd, bo i tak to nic nie da. Już prędzej przekonam Adriana, że 'Lipservice' Gottharda jest miliard razy lepsze od HANDa
Podpiszę się pod tą listą i dodam do niej:99-in-the-shade pisze:Co do mnie, to zebrała się już całkiem spora grupka znajomychTak więc, w kolejności... alfabetycznej, o
- Adrian
- Ania vel Wesolutka
- Beerdrinker
- Bon Joviątko - pierwsza w ogóle poznana przeze mnie fanka BJ:)
- Culles
- Ela
- Kasiunia
- Klorcio
- Lordi
- Marcin (który nie wiem, czy w końcu 'dotarł' na forum, ale na zlotach bywa)
- Rattie - forumowa 'legenda' i ulubieniec![]()
![]()
- Ricky - nasza 'Ręka Imperatora'(I przez niego zaczęłam oglądać SW
)
- Rokitka
- Sdms
- Sobol
- Zb
...i chyba wszyscyMam nadzieję, że nikogo nie ominęłam
sd.... rujnujesz mi zwiazek na oczach wszystkichjovizna - spało się razem to się pamięta
Nie nadużywaj imienia Pana BogaGoska pisze:O Jezu fucktycznie. WIELKIE SORRYsdms pisze: * Anie_ughr (nie z tego forum) <- cytując Gośkę, którą też znam, a która o mnie zapomniała![]()
PS. My to juz dwa razy sie spotkalismy