Do zobaczenia w Warszawie!
KTO BĘDZIE?
Moderator: Mod's Team
Zespół prawdopodobnie zacznie grać około 20TheRock pisze:Słuchajcie, bilet czeka na mnie w domu, jeszcze nie miałem w ręku. O której w końcu jest koncert? Jedni podają o 16:30, inni o 18:00. Jeżeli zlot po koncercie ok. 22:30 to wynika z tego, że koncert ok 19:00. Chociaż to trochę lipa, jak cały koncert będzie w "jasnościach". Na zlot się wstępnie wybieram.
Na ten dzień będzie wynajęty DJ ogarniający rockowe klimatyM.J. pisze:Słuchajcie, sorry za dubla, ale mam pytanie o ten zlot. Czy to będzie zamknięta/wyizolowana/dopasowana impreza dla fanów? Wejście za okazaniem biletu, czy coś? Chodzi mi m.in. o muzykę w barze, ale przede wszystkim o to, że Port Wisła jest mega zatłoczonym miejscem, zwłaszcza w piątkowe wieczory...
trzeba przyznać, że basen najbardziej przykuwa uwagęAdrian pisze:ps. Ja rezerwuje miejsce w basenie
Pewnie! Każdy fan BJ jest zaproszony. A czynnych forumowiczów jest garstka...Anza93 pisze:A czy można dołączyć do Afterparty jeżeli jest się forumowiczem zaledwie od 2 dni? (Jutro będą 3 dni)