EVENo XD oznacza to, że zawalaliśmy bardzo mocno swoje obowiązki w pracy (będąc non stop w kontakcie). I dlatego jak dadzą nam zaraz wypowiedzenie, to nikt nie będzie zdziwionyEVENo pisze:Pytam, bo przeczytałem w tym oświadczeniu Bodzia, że członkowie podczas przygotowań do koncertu dawali z siebie wszystko w sposób wręcz niewyobrażalny – część „czeka” na wypowiedzenia z pracy zawodowej z uwagi na zaniedbywanie obowiązków.Adrian pisze: Chyba nikt
Warszawa 2019 - koszulka dla Jona
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Re: Warszawa 2019 - koszulka dla Jona
01.Stuttgart 2006
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
02.Lipsk 2008
03.Drezno 2011
04.GDAŃSK 2013!!
05.WARSZAWA 2019!!
Please Wait.....Loading....
Koncert może mieć też wpływ na status zawodowy niejednej osoby, która wcale nie była związana mocno z pracą redakcji
Mówię w imieniu koleżanki czy coś.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Najważniejsze w tym temacie już chyba zostało powiedziane.
To teraz wam pokażę różnicę między kupnem gotowej koszulki a zleceniem wydruku przez net. Poza linkiem do wzoru przesłałam też foty 'testowej koszulki' Adriana a potem... odhaczyłam temat jako załatwiony (bo przecież dla fana BJ wszystko jasne)
Dostałam coś takiego:

Teraz zabawa 'znajdź moje zdjęcie' ma inny level.
Poszczególne fotki to wymiar już nie znaczka pocztowego tylko samych ząbków znaczka. Potrzebna dobra lupa albo ludziska długo gapią się w okolice mojego dekoltu albo trochę niżej
ps. Czy nie czas już na ogłoszenie tematu: 'selfi w koncertowej koszulce' Co na to redakcja? (nie mówcie, że już było) Nie mówię, że tylko w tej tworzonej z naszych fotek... Może w ogóle "selfie z koncertu"?
To teraz wam pokażę różnicę między kupnem gotowej koszulki a zleceniem wydruku przez net. Poza linkiem do wzoru przesłałam też foty 'testowej koszulki' Adriana a potem... odhaczyłam temat jako załatwiony (bo przecież dla fana BJ wszystko jasne)
Dostałam coś takiego:
Teraz zabawa 'znajdź moje zdjęcie' ma inny level.

ps. Czy nie czas już na ogłoszenie tematu: 'selfi w koncertowej koszulce' Co na to redakcja? (nie mówcie, że już było) Nie mówię, że tylko w tej tworzonej z naszych fotek... Może w ogóle "selfie z koncertu"?
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Redakcja zawsze jest przychylna takim pomysłom!imp pisze:ps. Czy nie czas już na ogłoszenie tematu: 'selfi w koncertowej koszulce' Co na to redakcja? (nie mówcie, że już było) Nie mówię, że tylko w tej tworzonej z naszych fotek... Może w ogóle "selfie z koncertu"?
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mam świetną sesję zdjęciową z reklamą tego keczupu z telebimów! I to autorstwa samej monjovi!imp pisze:ps. Czy nie czas już na ogłoszenie tematu: 'selfi w koncertowej koszulce' Co na to redakcja? (nie mówcie, że już było) Nie mówię, że tylko w tej tworzonej z naszych fotek... Może w ogóle "selfie z koncertu"?
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Edit: Dopiero na spokojnie oglądam tę grafikę na koszulkę i właśnie odnalazłam się na niej w zupełnie innym miejscu z zupełnie innym zdjęciem. Jednak polecam tę zabawę w "Gdzie jest Wally"!M.J. pisze:Mam świetną sesję zdjęciową z reklamą tego keczupu z telebimów! I to autorstwa samej monjovi!imp pisze:ps. Czy nie czas już na ogłoszenie tematu: 'selfi w koncertowej koszulce' Co na to redakcja? (nie mówcie, że już było) Nie mówię, że tylko w tej tworzonej z naszych fotek... Może w ogóle "selfie z koncertu"?

His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.