Baner
Moderator: Mod's Team
- Bleeding Guitar
- Save a Prayer
- Ulubiona płyta: These Days
Baner
Cześć. Czy będzie na koncercie baner tak jak w 2013 roku? Gdybym miał talent do rysowania,malowania to bym zrobił taki baner z całym składem zespołu (od JBJ do Everett Bradley) Wyglądał by tak: z przodu oczywiście główni członkowie a trochę z tyłu reszta i do tego napis: Thank you for 35 years of fantastic music
!! albo coś w podobnym stylu.Bo chyba w bieżącym roku mija 35 od wydania pierwszej płyty? Piszcie co o tym myślicie.

-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: All
Re: Baner
„You are in our Rock’n Roll Hall of Fame since 1983” - to kwestii napisu na banerze. Myślę, że Jon byłby zadowolony.
And I blame this world for making a good man evil
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
- JonetteBJ
- Keep The Faith
Dobre. Popieram. Myślę, że uśmiechałby się tak samo jak na flagę w 2013wranglerek pisze:„You are in our Rock’n Roll Hall of Fame since 1983” - to kwestii napisu na banerze. Myślę, że Jon byłby zadowolony.
...And I guess I'd rather die than fade away!
- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Może zamiast "since 1983" dać "since forever"? Tak jakoś ładniej brzmi, nie jest takie oficjalne i znacznie bardziej neutralne, bo w moim Hall Of Fame to na pewno nie są od 1983
W niczyim nie są, nikt ich wtedy nie znał
No i w ogóle brzmi to jak baner, ale reklamowy (produkujemy najlepsze piwo od 1856 roku).
Myślę, że można też rozważyć darowanie sobie "Rock And Roll Hall Of Fame" i zostawić samo "Hall Of Fame" - będzie krócej, czytelniej, treściwiej i... bardziej od serca, bo powiemy "Jesteście w naszych sercach od zawsze" zamiast "Jesteście w naszych sercach, kategoria muzyka, od 1983"
Myślę, że można też rozważyć darowanie sobie "Rock And Roll Hall Of Fame" i zostawić samo "Hall Of Fame" - będzie krócej, czytelniej, treściwiej i... bardziej od serca, bo powiemy "Jesteście w naszych sercach od zawsze" zamiast "Jesteście w naszych sercach, kategoria muzyka, od 1983"
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Nie jest to jeszcze postanowioneBleeding Guitar pisze:Cześć. Czy będzie na koncercie baner tak jak w 2013 roku?
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: All
W punkt..., dzięki za korektę. Myślę, że rzeczywiście tak będzie bardziej od serca. A może ktoś jeszcze coś dorzuci??EVENo pisze:Może zamiast "since 1983" dać "since forever"? Tak jakoś ładniej brzmi, nie jest takie oficjalne i znacznie bardziej neutralne, bo w moim Hall Of Fame to na pewno nie są od 1983W niczyim nie są, nikt ich wtedy nie znał
No i w ogóle brzmi to jak baner, ale reklamowy (produkujemy najlepsze piwo od 1856 roku).
And I blame this world for making a good man evil
- Bleeding Guitar
- Save a Prayer
Powinien wystarczyć napis z podziękowaniami dla zespołu za te 35 lat (ja liczę od wydania 1 płyty) od Nas.Zastanawiam się czy można jakoś to opisać np. w 2-3 zdaniach co znaczy,daje Nam ich muzyka?Mi dodaje dużo energii,poprawia nastrój nastawia mnie optymistycznie do życia.....itd.A na końcu jakiś fragment tekstu z Ich utworu.Ja bym w ten sposób chłopakom podziękował bo osobiście nie ma na to szans.No tak Ja mogę sobie pisać tylko czy jest szansa żeby to zrobić...?Pozdrawiam!!!!

- Bleeding Guitar
- Save a Prayer
Wiem że zanudzam......ale myślę że warto podziękować chłopakom za te wszystkie lata grania i opisać w 2-3 zdaniach co znaczy dla Nas ich muzyka.Może jakieś głosowanie,sodnę wśród Nas przeprowadzić? Co o tym myślicie?
- JonetteBJ
- Keep The Faith
I ewentualnie go trochę zmodyfikować - "Good things come to those who wait", a pod spodem dopisać "Twice"madm pisze:A tak z innej beczki, wiadomo coś o losach banera z 2013? W razie "W" można go użyć jeszcze raz

...And I guess I'd rather die than fade away!
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Baner z koncertu w Gdańsku został sprzedany na WOŚP dwukrotnie, w dwóch oddzielnych finałachmadm pisze:A tak z innej beczki, wiadomo coś o losach banera z 2013? W razie "W" można go użyć jeszcze raz
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Ogromnie zachęcam do pisania o pomysłach na baner w temacie poświęconym akcjom na koncercie, czyli tutaj - http://www.bonjovi.pl/forum/viewtopic.p ... 57#p139157
To będzie dla nas centrum, z którego będziemy czerpać pomysły i inspiracje.
To będzie dla nas centrum, z którego będziemy czerpać pomysły i inspiracje.