Wystarczy, że kapelusz jest na sznureczku i na koncercie wisi na plecach... A przed koncertem i po służy do wspólnych fotek i ochrony głowy :-D. Nie miałam zamiaru nikomu szkodzić na koncercie :-)M.J. pisze:Jestem wystarczająco "zachwycona" gdy przede mną na koncercie wpakuje się jakiś dryblas czy nastolatek z bujną fryzurą... Dodać do tego jeszcze kapelusz kowbojski, to cóż... krew i łzy, krew i łzy...KM pisze:Ja tak na razie nie o akcji, ile o dodatkach - marzy mi się, żeby obok koszulek na koncert, zrobić kapelusze fanklubowe, takie kowbojskie :-). Bardzo przydatne mogłyby być w lipcowym słońcu...
Ale słuszna uwaga, bo też miałam o to zapytać. Tym razem też będą jakieś specjalne koszulki? Chyba był z nimi jakiś problem 6 lat temu, dobrze kojarzę?
Warszawa2019 - Akcje fanowskie - Propozycje
Moderator: Mod's Team
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Re: Warszawa2019 - Akcje fanowskie - Propozycje
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
jeszcze odnoście koszulek... Bez obrazy oczywiście, ale założę się, że Jon będzie bardziej zadowolony gdy załozymy oryginalne z jego sklepu niż nasze forumowe 
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Tomker policzył rodzinę i znajomychTomker pisze:P.S. O frekwencję się nie martwię, z moich obliczeń wynika, że będzie około 40 tysiecy. STARCZY

E, i tak jakoś czarno to widzę. Bo gdzie kapeluszowi wygodniej, niż na głowie?KM pisze:Wystarczy, że kapelusz jest na sznureczku i na koncercie wisi na plecach... A przed koncertem i po służy do wspólnych fotek i ochrony głowy :-D. Nie miałam zamiaru nikomu szkodzić na koncercie :-)
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
- JonetteBJ
- Keep The Faith
O, a ja mam pomysł, żeby zaśpiewać happy birthday Ryśkowi
(już widzę reakcję Jona
)

...And I guess I'd rather die than fade away!
tjaaaJonetteBJ pisze:O, a ja mam pomysł, żeby zaśpiewać happy birthday Ryśkowi(już widzę reakcję Jona
)
"No regrets, this is your life
Here comes the knockout
My time is right now
I'm throwing down
" ;D
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mogę dołączyć się ze zdjęciem Bobby'ego z podpisem "Anytime you get up someone wants to see you fall, Shanks"?Tomker pisze:tjaaaJonetteBJ pisze:O, a ja mam pomysł, żeby zaśpiewać happy birthday Ryśkowi(już widzę reakcję Jona
)
ja wyciągnę transparent ze zdjęciem Ryśka podczas gdy Jon bedzie śpiewał refren z Knockout :
Here comes the knockout
My time is right now
I'm throwing down
" ;D
Hehh, taka przeciętna piosenka, a taki przehusarski niedoceniany tekst!M.J. pisze:Mogę dołączyć się ze zdjęciem Bobby'ego z podpisem "Anytime you get up someone wants to see you fall, Shanks"?Tomker pisze:tjaaaJonetteBJ pisze:O, a ja mam pomysł, żeby zaśpiewać happy birthday Ryśkowi(już widzę reakcję Jona
)
ja wyciągnę transparent ze zdjęciem Ryśka podczas gdy Jon bedzie śpiewał refren z Knockout :
Here comes the knockout
My time is right now
I'm throwing down
" ;D

No dobra, jak się bawić to się bawić: to lećmy dalej: ja wyciągam rękę i fotkę $hanksa na fragment:
"If you're afraid to lose it all, you're never gonna win
I'll be giving you the finger"!
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: All
OK, to zabawy ciąg dalszy... jeśli chodzi o pana S. dodałbym jeszcze:
"These walls are the mountains that we climb
These walls are the great divide"
"These walls are the mountains that we climb
These walls are the great divide"
And I blame this world for making a good man evil
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
A może by tak w ramach fanowskiej akcji kupić koszulki na oryginalnym koncertowym stoisku Bon Jovi i w nich wziąć udział w koncercie? Jon na pewno bylby zachwycony sprzedażą swoich towarów, a my mielibysmy fajną oryginalną pamiątkę
- FraterMajor
- Patron www.bonjovi.pl
-
It's My Life
- Ulubiona płyta: Bootlegi pro
Ja kupię i tak, żeby powiesić na ścianieTomker pisze:A może by tak w ramach fanowskiej akcji kupić koszulki na oryginalnym koncertowym stoisku Bon Jovi i w nich wziąć udział w koncercie?
2019-07-12 - Warszawa, Polska
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
stawiasz? wtedy chętnieTomker pisze:A może by tak w ramach fanowskiej akcji kupić koszulki na oryginalnym koncertowym stoisku Bon Jovi i w nich wziąć udział w koncercie? Jon na pewno bylby zachwycony sprzedażą swoich towarów, a my mielibysmy fajną oryginalną pamiątkę
Co do haseł na wielki banner, to może by zawiesić na jakimś pustawym sektorze "THIS HOUSE IS NOT SOLD OUT!"? 
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Ja uwielbiam te koszulki fanklubowe z Gdańska i bardzo chętnie kupię w tym roku podobne! Koszulki z oficjalnej sprzedaży są spoko, ale to po koszulkach fanklubowych można było się rozpoznać na mieście
i w ogóle mnie nie interesuje, że oficjalny sklep nie zarobi - wolę żeby sobie nasz fanklub zgarnął dodatkowe fundusze!
apeluję: PROSZĘ INFORMOWAĆ ŻE DRYBLAS ZASŁANIA, bo dryblas nawet nie wie, że zasłania
, a dryblas chętnie się posunie albo wpuści przed siebie 
Nie mogę nie zareagować jako dryblasM.J. pisze:Jestem wystarczająco "zachwycona" gdy przede mną na koncercie wpakuje się jakiś dryblas czy nastolatek z bujną fryzurą... Dodać do tego jeszcze kapelusz kowbojski, to cóż... krew i łzy, krew i łzy...KM pisze:Ja tak na razie nie o akcji, ile o dodatkach - marzy mi się, żeby obok koszulek na koncert, zrobić kapelusze fanklubowe, takie kowbojskie :-). Bardzo przydatne mogłyby być w lipcowym słońcu...
Ale słuszna uwaga, bo też miałam o to zapytać. Tym razem też będą jakieś specjalne koszulki? Chyba był z nimi jakiś problem 6 lat temu, dobrze kojarzę?

- EVENo
- Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Dokładnie to samo pomyślałem, ale z jakiegoś powodu nie potrafiłem to ubrać w takie ładne słowa, więc sobie odpuściłem. Znowu mi się zgryźliwość załączyła na samą myśl, że akcją fanowską ma być zadowalanie Jona poprzez płacenie mu jeszcze większej ilości gotówki xDM.Ssed pisze:I w ogóle mnie nie interesuje, że oficjalny sklep nie zarobi - wolę żeby sobie nasz fanklub zgarnął dodatkowe fundusze!
No, i to się nazywa porządny dryblasM.Ssed pisze:Nie mogę nie zareagować jako dryblasapeluję: PROSZĘ INFORMOWAĆ ŻE DRYBLAS ZASŁANIA, bo dryblas nawet nie wie, że zasłania
, a dryblas chętnie się posunie albo wpuści przed siebie
Telewizja kłamie, a Radio Epsilon
Nie tylko Jon cieszy się ze sprzedaży swoich gadzetow. Na każdym dobrze zorganizowanym koncercie są takie stoiska i muzycy cieszą się z tego.
Jak bym miał wszystko przeliczac na pieniądze to w końcu przestalbym kupować nawet płyty i zaczął ściągać darmowe pliki z netu. Mozna i tak, ale nie dziwmy się potem ze muzycy traktują nas gorzej niż fanów w bogatszych krajach. Albo zaczniemy wydawać na rozrywkę, albo nas ominie. Ja rozumiem, ze chcialoby sie wszystko taniej, albo za darmo, ale jest jak jest i nie zmienią tego dla nas, mogą nas najwyzej ominąć
Jak bym miał wszystko przeliczac na pieniądze to w końcu przestalbym kupować nawet płyty i zaczął ściągać darmowe pliki z netu. Mozna i tak, ale nie dziwmy się potem ze muzycy traktują nas gorzej niż fanów w bogatszych krajach. Albo zaczniemy wydawać na rozrywkę, albo nas ominie. Ja rozumiem, ze chcialoby sie wszystko taniej, albo za darmo, ale jest jak jest i nie zmienią tego dla nas, mogą nas najwyzej ominąć