Support
Moderator: Mod's Team
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Wątpię. Joey Tempest, wokalista Europe, ma straaaaszny kompleks Jona. Tzn. kompleks, że Jon z zespołem cały czas na absolutnym topie, a Europe, pomimo że hale i stadiony gromadzi, jednak jest w tej chwili bardziej niszową kapelą i ceny biletów są na dużo niższym poziomieOzonkor pisze:aaa, to z mojej strony to mysle ze moze Europe byloby mozliwe
2,5 roku temu przed spotkaniem z Europe na backstage przed warszawskim koncertem dziewczyny z FC Europe mi zakazały ubierać koszulkę BJ, żeby nie drażnić Joeya...
I osobiście mam nadzieję że polskim supportem będzie IRA
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- myszorkowa
- Keep The Faith
I pomyśleć, że to też Prestige MJM organizuje... ale ok, staram się wykazać tolerancją, każdy słucha, czego chce
my chcemy Bon Jovi, dostaniemy i tego się trzymajmy 
A na którymś portalu natknęłam się na info, że koncert Biebera to największe muzyczne wydarzenie 2013 roku -.- yy, sorry, ale NIE.
a żeby trochę w temacie było - gdyby wystąpiło Europe byłoby fajnie, ale skoro jest jak jest na linii Joey-Jon, to cóż... ale tak jak ktoś wcześniej napisał, byle rockowo lub hard rockowo
A na którymś portalu natknęłam się na info, że koncert Biebera to największe muzyczne wydarzenie 2013 roku -.- yy, sorry, ale NIE.
a żeby trochę w temacie było - gdyby wystąpiło Europe byłoby fajnie, ale skoro jest jak jest na linii Joey-Jon, to cóż... ale tak jak ktoś wcześniej napisał, byle rockowo lub hard rockowo
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
19.06.2013 - Gdańsk
Niestety (albo stety) ale Europe poszli w ciężkiego hard rocka, Wg mnie na dzień dzisiejszy są za ostrzy na support BJ.Ozonkor pisze:aaa, to z mojej strony to mysle ze moze Europe byloby mozliweA moze wezma w trase jakis drugi zespol, tylko taki juz troche wyblakly jak poison albo cinderella
http://www.youtube.com/watch?v=DAYyWGPGq68
Ale Poison, Cinderella, Vixen, Gorky Park, Warrant, Quireboys, Bonfire, Firehouse, White Lion... albo lepiej Whitesnake

Ostatnio zmieniony 1 lutego 2013, o 16:40 przez usunięty użytkownik 4858, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja się cieszę o tyle, że jak fani tego pana dostali już swój koncert to nie będą zasypywać komentarzami na ten temat każdej innej koncertowej zapowiedzi, jaka może pojawić się jeszcze w najbliższym czasie przez różne agencje. Just saying.myszorkowa pisze:No proszę... W Łodzi będzie pełno różowych trzynastolatekYossarian pisze:Bieber ma być w Polsce w tym rokuCzekam jeszcze na One Direction oraz Selenę Gomez i mogę spokojnie umrzeć...
Podobno nie za bardzo się lubią, było o tym mówione przy okazji jakiegoś innego tematu tutajKondZik pisze:A co jest na linii wokalistów BJ i Europe ?
- myszorkowa
- Keep The Faith
Fakt, to jest pocieszenie, że nie będzie już komentarzy typu: chcemy koncert Justina/ niech Justin przyjedzie do Polski/ kochamy Justina, ale jestem pewna, że po koncercie pojawią się teksty o tym jak to było: wspaniale, cudownie, jaką to Justin miał cudowną fryzurę/ spodnie/ kurtkę czy bokserki.Gloria pisze:Ja się cieszę o tyle, że jak fani tego pana dostali już swój koncert to nie będą zasypywać komentarzami na ten temat każdej innej koncertowej zapowiedzi, jaka może pojawić się jeszcze w najbliższym czasie przez różne agencje. Just saying.myszorkowa pisze:No proszę... W Łodzi będzie pełno różowych trzynastolatekYossarian pisze:Bieber ma być w Polsce w tym rokuCzekam jeszcze na One Direction oraz Selenę Gomez i mogę spokojnie umrzeć...
I'm such a child 
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- myszorkowa
- Keep The Faith
- Bonjova
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
[quote="myszorkowa"]Nickelback to za wysoka półka żeby być supportem.
Jeśli się nie mylę to Nickelback już raz byli supportem Bon Jovi
Ostatnio na jakimś zagranicznym forum, niestety nie pamiętam już jakim znalazłam informację, że supportem na Europe ma być podobno Kid Rock. Ja osobiście w to wątpię
Jeśli się nie mylę to Nickelback już raz byli supportem Bon Jovi
Ostatnio na jakimś zagranicznym forum, niestety nie pamiętam już jakim znalazłam informację, że supportem na Europe ma być podobno Kid Rock. Ja osobiście w to wątpię
25.05.2008 Leipzig
19.06.2013 Gdańsk
19.06.2013 Gdańsk