). Więc zdobycie czegokolwiek graniczy z cudem, co nie jest niemożliwe - najlepszym dowodem, że w Berlinie zdobyłem (i paru innych forumowiczów wraz ze mną też
 ). Więc zdobycie czegokolwiek graniczy z cudem, co nie jest niemożliwe - najlepszym dowodem, że w Berlinie zdobyłem (i paru innych forumowiczów wraz ze mną też 
Moderator: Mod's Team

Może rzuci się w publikę i niesiony na rękach fanów jakoś dotrze na trybuny, nigdy nie wiadomo... xDmartyna0330 pisze:Ja marze,ze Jasiek dziwnym trafem znajdzie sie na trybunach..

To prawda, ja czasem mówię, ze tłum koncertowy to piąty żywiołMkwiatek93 pisze:Ja to się obawiam czy będzie mi dane stać w GC tam gdzie akurat będę chciała, bo tłum mnie może zupełnie gdzie indziej ponieść

Po prostu przy barierce. Uda się lub nie. Nie ma miejsca, które Ci coś takiego zagwarantuje.Din_Winter pisze:a i mam jeszcze pytanko, w GC gdzie najlepiej stanąć żeby załapać się na piątke z Jonem? na brzegach zahaczających o scenę?

MJM,misiek_93 pisze:Nie zapominajcie, że PrestigeMJM mają tutaj konto i jak dowiedzą się, że my już wiemy gdzie będą chłopaki nocować (o ile będą) to ich przeniosą gdzie indziej