Prosiłbym o w miarę sprawne wypowiedzi i konsultacje ze samym/samą sobą czy pasowałaby sobota 8 grudnia około godziny 17-18 bo mi tylko ta opcja pasuje aż do stycznia
Wrocław - spotkanie integracyjne, zlocik lokalny
Moderator: Mod's Team
- M.Ssed
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Wrocław - spotkanie integracyjne, zlocik lokalny
No dobra zostałem zmuszony, więc zakładam
W każdym bądź razie weźmy przykład z Krakowa i spotkajmy się gdzieś jakoś
. Pierwsza sprawa, jaki miesiąc zlotu? Z jednej strony fajnie byłoby wykorzystać poruszenie koncertem i spotkać się już w grudniu, ale z drugiej strony może właśnie później, żeby bliżej koncertu się zmotywować
. W tym przypadku istnieje też trzecia opcja czyli połączenie - spotkać się w grudniu, a także bliżej koncertu
. Ja jestem za trzecią opcją.
Prosiłbym o w miarę sprawne wypowiedzi i konsultacje ze samym/samą sobą czy pasowałaby sobota 8 grudnia około godziny 17-18 bo mi tylko ta opcja pasuje aż do stycznia
.
- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dzięki
też jestem za trzecią opcją
a kto wie, czy nie będzie tak fajnie, że tych spotkań w międzyczasie nie będzie jeszcze więcej
8. grudnia mi pasuje, więc jak najbardziej jestem ZA. Co do miejsca spotkania.. Myślałam o Rynku, ale w tym czasie będzie juz Jarmark Bożonarodzeniowy i tyle ludzi, że nie będzie tak łatwo się dostrzec.

![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
8. grudnia mi pasuje, więc jak najbardziej jestem ZA. Co do miejsca spotkania.. Myślałam o Rynku, ale w tym czasie będzie juz Jarmark Bożonarodzeniowy i tyle ludzi, że nie będzie tak łatwo się dostrzec.
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
to dobrze kochani tak przy okazji informuję że zapraszam do klubu od zmierzchu do świtu 1/12/2012 organizuje koncerty oraz pokaż koncertu The Freddie Mercury Tribute - Concert For Life. Jeśli ktos lubi to zapraszam . Wcześniej zawsze na piwko można gdzieś skoczyć. tylko powiem że nie wiem czy wszyscy są pełnoletni. I kto jakie ma gusta piwko, kawa, soki? 
-
- Little Bit Of Soul
-
- Little Bit Of Soul
Już 29 stycznia 2013 r. w klubie "Od Zmierzchu Do Świtu we Wrocławiu przy ul. Krupniczej 15 koncert Bon Jovi na Wielkim Ekranie. Zatem idealna okazja dla spotkania dla fanów.
http://www.facebook.com/pages/Rock-Wroc ... 224515744/
Zapraszamy wszystkich fanów z Wrocławia w najbliższy wtorek do klubi "Od Zmierzchu Do Switu". Oprócz koncertu przewidziana jest także niespodzianka:)
http://www.facebook.com/pages/Rock-Wroc ... 224515744/
Zapraszamy wszystkich fanów z Wrocławia w najbliższy wtorek do klubi "Od Zmierzchu Do Switu". Oprócz koncertu przewidziana jest także niespodzianka:)
-
- Have A Nice Day
- Kontakt:
Zapraszamy we Wrocławiu 29 stycznia Wtorek
klub muzyczny "Od Zmierzchu do Świtu", ul. Krupnicza 15 Wroclaw
Zapraszamy na legendarny koncert grupy Bon Jovi z 1985 Live In Tokyo roku promujący utwory z dwóch pierwszych płyt zespołu Bon Jovi i 7800 Fahrenheit. Wspaniałe i nieśmiertelne hity można usłyszeć i poczuć się jak by czas się cofnął. Nie lada gratka dla fanów Bon Jovi i nie tylko... A po koncercie niespodzianka:)
[ Dodano: 2013-04-09, 19:20 ]
to co kiedy jakieś piwko ?
klub muzyczny "Od Zmierzchu do Świtu", ul. Krupnicza 15 Wroclaw
Zapraszamy na legendarny koncert grupy Bon Jovi z 1985 Live In Tokyo roku promujący utwory z dwóch pierwszych płyt zespołu Bon Jovi i 7800 Fahrenheit. Wspaniałe i nieśmiertelne hity można usłyszeć i poczuć się jak by czas się cofnął. Nie lada gratka dla fanów Bon Jovi i nie tylko... A po koncercie niespodzianka:)

[ Dodano: 2013-04-09, 19:20 ]
to co kiedy jakieś piwko ?