O nieTalia pisze:No i wszystko poszło się...
Sprawdziłam, tj zgrałam, pięknie ładnie, 4 razy formatowałam kartę; moje cudne DVD nie czyta żadnego z filmów, generalnie często mu się to zdarza, także przeczuwałam co się stanie.
Krótko mówiąc, nie przyniosę ani DVD, ani filmów![]()
Musi się tym zająć ktoś inny.
Bon Jovi KRAKÓW - spotkania integracyjne przed koncertem
Moderator: Mod's Team
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Jest duże prawdopodobieństwo, że nie przeczytaGloria pisze:O nieW sensie nie czyta tylko Twojej karty czy wszelkich płyt/pendrivów? Bo jak już pisałam zgranie filmów to nie problem ale bez sprzętu nic nie pójdzie ;(
ale Aga się tu oferowała, wtedy zgracie filmy na płytki i bez problemu powinno pójść.
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
To ostatnie też nie jest problemem, w moim przypadku kilka do kilkunastu minut czekaniawitektok pisze:najlepiej żeby w razie awarii kilka osób przyniosło swoje wersje, ale tylko w przypadku posiadania filmu, nikomu nie każe ich pobierać żeby było jasne![]()
Czyli skóra, ćwieki i tapiry.. w normalnym stroju nie wpuszczaszwitektok pisze:Co do ubioru powtarzam, że mile widziane gadżety BJ, jeśli ktoś owe posiada(jest to niestety rzadkość), warto jednak o tym nadmienić, w końcu klimacik musi być, jak ktoś nie ma strój glam/hair-metalowy również mile widziany albo w stylu czysto lat 80-tych czy hardrockowym, jakie kto ma możliwości i chęci. Mówiąc o tym nie mam namyśli by każdy musiał przychodzić w takim stroju oczywiście![]()

- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ok, ok zrozumiałamwitektok pisze:Proszę czytać uważnie "Mówiąc o tym nie mam namyśli by każdy musiał przychodzić w takim stroju oczywiście"
![]()
Widzisz, a jeszcze nie spotkaliśmy się w cztery oczy. Magia!witektok pisze:Ale mój strój scharakteryzowałaś wzorowo![]()
Ja owszem, też się tak ubieram ale raczej na imprezy

witek, a masz moze kabel laczacy kompa z telewizorem ? BO to by chyba byla najprostsza droga do obejrzenia filmu w dobrej jakosci
Jesli nie masz to powiedz mi jakie masz zlacza w tv to moglbym cos pokombinowac
EDIT :
Posiada ktos z was moze taki kabel, z takimi koncowkami, badz jest w stanie od kogos go zalatwic, bo wtedy by nie bylo potrzeby przynoszenia dvd
http://www.konecable.com/images/hdmi_000.jpg
Jesli nie masz to powiedz mi jakie masz zlacza w tv to moglbym cos pokombinowac
EDIT :
Posiada ktos z was moze taki kabel, z takimi koncowkami, badz jest w stanie od kogos go zalatwic, bo wtedy by nie bylo potrzeby przynoszenia dvd
http://www.konecable.com/images/hdmi_000.jpg
- AgaBonJovi
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
- Kontakt:
hej hej, moje dvd jest leciutkie, także nie ma najmnieszego problemu, wezmę je na wszelki wypadek 
oo własnie jak to piszę to w EsceRock leci Always
- słodko
ach! dvd czyta tylko i wyłącznie avi
gadżetów BJ, Ci u mnie dostatek- przy takiej frekwencji jak ostatnio każdy dostałby koszulkę
przygotuję też coś do szamania
oo własnie jak to piszę to w EsceRock leci Always
ach! dvd czyta tylko i wyłącznie avi
gadżetów BJ, Ci u mnie dostatek- przy takiej frekwencji jak ostatnio każdy dostałby koszulkę
przygotuję też coś do szamania
Have a Nice Fuckin' Day
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Ja już siły nie mam do mojego Rock Of Ages...
Znalazłam napisy. Okazało się, że są przesunięte, najwyraźniej w innych wersjach nie ma jednej sceny, a napisy idą dalej. No nic, znalazłam inne napisy, wszystko cacy tyle, że nie czyta polskich znaków... WHY?! Ktoś wie? :|

Próbowałam odtwarzać w WMP, MediaPlayerClassic, Bestplayer i ALLPlayer, i nic z tego...
Sorry, że zaśmiecam temat, ale jeżeli nikt nie wie czemu tak się dzieje, to może sobie odpuścimy tę super hiper HD wersję i obejrzymy normalną, która ma dobre napisy?
Znalazłam napisy. Okazało się, że są przesunięte, najwyraźniej w innych wersjach nie ma jednej sceny, a napisy idą dalej. No nic, znalazłam inne napisy, wszystko cacy tyle, że nie czyta polskich znaków... WHY?! Ktoś wie? :|

Próbowałam odtwarzać w WMP, MediaPlayerClassic, Bestplayer i ALLPlayer, i nic z tego...
Sorry, że zaśmiecam temat, ale jeżeli nikt nie wie czemu tak się dzieje, to może sobie odpuścimy tę super hiper HD wersję i obejrzymy normalną, która ma dobre napisy?
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile