18.06 - Gdańsk - BIFOREK? :)
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
nie wiem czego wy się boicie chłopak dziewczyna nie chcą iść niech nie idą, to jest jedyna okazja na najbliższych klika lat (jak nie w życiu żeby się spotkać w takim gronie i w takiej sytuacji) trzeba się poświęcić 
I'm still living, yeah, semper fi!
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
...czyli rozumiem, że Twój Szanowny Luby jest pierwszy do topienia mnie w Wiśle/Motławie/najbliższej kałuży?Atena pisze:Przekazałam99-in-the-shade pisze:Ojtam ojtamAtena pisze:Nie wiem czy dla mojego chłopa to będzie za dużo Bon Jovi hehe ale byłabym chętna, tylko ja będę w Gdańsku na 18 dopiero ;pWidzimy się i nie ma że boli
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
Ja nie wiem kto się boiFromasz1899 pisze:nie wiem czego wy się boicie chłopak dziewczyna nie chcą iść niech nie idą, to jest jedyna okazja na najbliższych klika lat (jak nie w życiu żeby się spotkać w takim gronie i w takiej sytuacji) trzeba się poświęcić
Nie no, Ciebie to nie!99-in-the-shade pisze:...czyli rozumiem, że Twój Szanowny Luby jest pierwszy do topienia mnie w Wiśle/Motławie/najbliższej kałuży?Atena pisze:Przekazałam99-in-the-shade pisze: Ojtam ojtamWidzimy się i nie ma że boli
chyba ta krewetka to nie glupi pomysl-rzeczywiscie jakies niecale 10min z buta z dworca glownego-bylam w zeszly week w gdansku tylko w troche innych okolicznosciach
albo spotkajmy sie o 18 czy 19 na dworcu glownym-nikt nie bedzie musial sie nigdzie targac i stamtad mozna ruszyc na miasto i po drodze gdzies wejsc, gdzie nas nie wyrzuca 
tęcza na drodze napawa mnie optymizmem =)
- Little Runaway
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
-
- Gdańsk Supporter
-
Little Bit Of Soul
hej, ja w Trojmiescie bawie sie juz od soboty, a od dzis bede juz w Gdansku :-) mysle, ze ta 16 to najlepszy czas na spotkanie (a noz widelec wywieje nas jeszcze na plaze - ktora, moim zdaniem, i tak bedzie najlepsza miejscowka na zapoznawcze piwko, dwa :-) ) jestem otwarta na propozycje! Czekam na dokladniejsze info i do zobaczenia jutro! :-D