Fanklubowy Zlot / Afterparty
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- myszorkowa
- Keep The Faith
Choć spontan po koncercie też pewnie będzie ciekawy, możemy biec za ekipą gdy się zwiną już
Może to kwestia: wieku, adrenaliny, emocji, hormonów (

I'm such a child 
Generalnie w najgorszej sytuacji sa studenci ( w tym i ja), wiem wiem ze wszyscy inni tez maja ciezko, ale koncert mi wypada w 2 dzien sesji, takze i tak powinienem nie jechac, ale coz ulubiona kapela gra po raz pierwszy o bylby grzech ciezki niewybaczalny, takze niestety bedzie mi zalezao zeby zawinac sie z gdanska jak najszybciej, tym bardziej ze niestety musze dojechac do krakowa, a to wcale nie jest krotka droga 

When the world gets in my face,
I say, Have A Nice Day
I say, Have A Nice Day

- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Mam dokładnie to samo, mimo iż nie macie pojęcia, jak chętnie spotkałabym się z innymi fanami i spędziła z Wami nawet tydzień po koncercieOzonkor pisze:Generalnie w najgorszej sytuacji sa studenci ( w tym i ja), wiem wiem ze wszyscy inni tez maja ciezko, ale koncert mi wypada w 2 dzien sesji, takze i tak powinienem nie jechac, ale coz ulubiona kapela gra po raz pierwszy o bylby grzech ciezki niewybaczalny, takze niestety bedzie mi zalezao zeby zawinac sie z gdanska jak najszybciej, tym bardziej ze niestety musze dojechac do krakowa, a to wcale nie jest krotka droga
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Już to pewnie pisałam, ale powtarzam Wam studenci, że ja do Lublina też nieblisko będę z Gdańska miała, więc zostaję tam na kilka dni, przecież egzaminy zawsze można przełożyć
a takiej okazji do spotkania drugiej może nie być...
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
- myszorkowa
- Keep The Faith
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No, no zacznie się od wymiany słowa, a potem skończy na wymianie koszulek, jak to zwykle bywa... po zejściu z murawy...Agata BJ pisze:Właśnie rzecz w tym, że ja chcę z każdym zamienić chociaż słowo.99-in-the-shade pisze:I Agata, padnięta czy nie, ale ze mną się napić musisz, choćby energy drinka)))
[ Dodano: 2013-02-18, 20:56 ]
To już Ci mogę dziś "odpisać", że z tym co napisałaś o "Who says"... się zgadzamM.J. pisze: Przez X godzin wierciłabym się w łóżku zastanawiając się do kogo napisać/zadzwonić i podzielić się miliardem złotych myśli w stylu "Boże to i tamto było genialne, ryczałam jak głupia, ale Who says to już mogli sobie darować"