Warszawa
Moderator: Mod's Team
- 
				tomivalley
- Little Bit Of Soul 
hej
Też bym się wprosił z chęcią na jakieś spotkanie w Wawie lub okolicach  więc będę śledził wątek.Po Nowym Roku to pewnie każdy sporo ma na głowie,ale może jak się wszyscy poogarniają to wtedy
 więc będę śledził wątek.Po Nowym Roku to pewnie każdy sporo ma na głowie,ale może jak się wszyscy poogarniają to wtedy 

- 
				tomivalley
- Little Bit Of Soul 
hej
Też bym się wprosił z chęcią na jakieś spotkanie w Wawie lub okolicach  więc będę śledził wątek.Po Nowym Roku to pewnie każdy sporo ma na głowie,ale może jak się wszyscy poogarniają to wtedy
 więc będę śledził wątek.Po Nowym Roku to pewnie każdy sporo ma na głowie,ale może jak się wszyscy poogarniają to wtedy 

Ostatnio zmieniony 29 grudnia 2012, o 09:54 przez tomivalley, łącznie zmieniany 1 raz.

- M.J.
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

- Ulubiona płyta: These Days
Właściwie o dojeździe jeszcze nie rozmawialiśmy jakoś szczególnie intensywnie... z tego co pamiętam, zdania są trochę podzielone. Jeszcze jest trochę czasu (i, mam nadzieję, kilka spotkań), więc jakoś się dogadamy.  

[ Dodano: 2013-01-08, 20:46 ]
Nastał styczeń. Gotowi na kolejne spotkanie i zażartą dyskusję "na żywo" na temat nowego singla, dojazdu do Gdańska, obowiązkowego tematu w postaci włosów Jona oraz wielu, wielu innych?
Proponuję sobotę, dziewiętnasty dzień stycznia. Jakieś za, jakieś przeciw?

[ Dodano: 2013-01-08, 20:46 ]
Nastał styczeń. Gotowi na kolejne spotkanie i zażartą dyskusję "na żywo" na temat nowego singla, dojazdu do Gdańska, obowiązkowego tematu w postaci włosów Jona oraz wielu, wielu innych?
Proponuję sobotę, dziewiętnasty dzień stycznia. Jakieś za, jakieś przeciw?
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
						Co do zdjęć to przepraszam, że dopiero teraz o tym mówię, ale mam wieczne problemy z logowaniem. Coś stało się z moją kartą pamięci i wykasowała mi się część zdjęć pobranych z internetu. Jakby co to na spotkaniu mogę udostępnić do obejrzenia to co mam obecnie i powysyłać, bo tak będzie chyba prościej. 
See ya soon.
PS zdjęcie z naleśnikiem chyba się zachowało

See ya soon.
PS zdjęcie z naleśnikiem chyba się zachowało
- Mrsadler1997
- Keep The Faith 
- Kontakt:
19 stycznia i godzina 17.00 mi bardzo pasuje :3.

http://www.lastfm.pl/user/Deaf-Rose97?setlang=pl
http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...
						http://rocker1997.tumblr.com/
Long live rock 'n' roll...