Otóż obie Panie jesteście w błędzie!
Mężatki są bardzo niebezpieczne bo już wiedzą z doświadczenia to i owo a singielki z wyglądu 16-tki dążą do poszerzania doświadczeń...I robią to śmielej i śmielej
Tak więc zobaczymy...Może mnie puści samego a może nie...
prezes1 pisze:Otóż obie Panie jesteście w błędzie!
Mężatki są bardzo niebezpieczne bo już wiedzą z doświadczenia to i owo a singielki z wyglądu 16-tki dążą do poszerzania doświadczeń...I robią to śmielej i śmielej
Tak więc zobaczymy...Może mnie puści samego a może nie...
O kurcze, takich teorii to ja nie znałam Czyli, że kobiety to ogólnie potwory są!
IRA jest co roku na juwenaliach/kozienaliach/medykaliach Widziałam ich już tyle razy, że w tym roku chyba sobie juwenalia odpuszczę. Z resztą ja już nie studentka
Ja w zeszłym roku nie byłam, bo się przygotowywałam do matur a IRA to jedyny zespół który jestem w stanie obejrzec, bo poza tym to mnie ni z tegorocznych gwiazd nie rusza Ogladałam ich kilkakrotnie i nigdy mnie nie zawiedli
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
prezes1 pisze:Ja mogę w piątki, to się dogadajcie który...Może być i 17.05.
Na juwenalia już nie chodzę, tylko biletowane jeszcze trawię...
Mi 17.05 pasuje, pod warunkiem, że nie będzie to późny wieczór Preferuję godziny popołudniowe bo wieczorem pewnie wyjadę za miasto.
Co do juwenaliów to ze mną podobnie Prezesie..
No późny wieczór to pewnie nie ale ja się wyrobię najwcześniej na 18.
Agata gdzie jeździsz na te weekendy zawsze? jakiś survival w namiocikach na kamieniołomach w Kazimierzu?
prezes1 pisze:No późny wieczór to pewnie nie ale ja się wyrobię najwcześniej na 18.
Agata gdzie jeździsz na te weekendy zawsze? jakiś survival w namiocikach na kamieniołomach w Kazimierzu?
Żaden survival na szczęście Jeżdżę wypoczywać do rodziny tuż pod Lublin