Transport Łódź -> Gdańsk
Moderator: Mod's Team
-
- Little Bit Of Soul
Dzwoniłam dzisiaj do strefy biletów żeby się dowiedzieć czy jest aktualne czy nie bardzo, to pani powiedziała że kompletu jeszcze nie ma, ale z Łodzi też jacyś znajomi organizują ten wyjazd to może się uda połączyć, a jak nie, to jeszcze z Krakowa jadą i pod koniec tygodnia wszystko będą ustalać także żeby się nie martwić bo starają się nas na lodzie nie zostawić 
-
- Little Bit Of Soul
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Ok, po sesji też się możemy jak najbardziej spotkać. Kwestia dogrania terminu. Jeśli chodzi o jutro to proponuję godz. 18 ew. późniejszą w strefie z jedzeniem. Ja będę na pewno wtedy właśnie w Manu dlatego tak spytałem wcześniej czy ktoś z Was miałby ochotę się spotkać.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Łódź --Toruń-- Gdańsk
Witamts pisze:Ludzie, szczerze polecam: http://www.strefabiletow.pl/385,przejaz ... -jovi.html
dzisiaj zakupiłem bilet na ten przejazd. To jest super opcja, bo zawożą pod stadion i odwożą do domu zaraz po koncercie. Poza tym nie jest aż tak drogo, patrząc np. na PKP. Tylko jest mały szkopuł, jak na razie maja mało chętnych, co może wiązać się z tym, ze wyjazd może się nie odbyć, więc apeluje do niezdecydowanych o zakupienie tam biletów bo to jest najlepsza opcja z możliwych i szkoda by było jak by się zmarnowała!
Chciałem potwierdzić wyjazd na koncert ze Strefą Biletów odbędzie się na 100%
Wyjazd godz:06:00 z Parkingu Plac Zwycięstwa w Łodzi.( Możemy zabrać osoby z Torunia)
Wyjeżdżamy wcześnie aby odpocząć na miejscu i pozwiedzać.Jedziemy autostradą tak ze będziemy w miarę szybko.
Zapisy i info:
Strefa Biletów
ul.Piotrkowska 59 Łódź tel 42632-02-80 kom.535 305 355 e-mail strefabiletow@wp.pl
Zapraszamy:)))
Ostatnio zmieniony 14 czerwca 2013, o 08:03 przez trezor25, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Little Bit Of Soul
Oooo no to super
Nie mogę się doczekać już tylko tydzień ^^
Ostatnio zmieniony 12 czerwca 2013, o 19:37 przez bonjovianka85, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam jak by ktoś był zainteresowany to jest jeszcze przejazd z dworca Kaliskiego o 9:00 http://jadenakoncert.home.pl/pl/p/PRZEJ ... -LODZI/213