Transport Lublin -> Gdańsk
Moderator: Mod's Team
Ja w Gdańsku zostanę do piątku lub soboty - o ile zdrowie pozwoli... Bo jak mi synio nie wyzdrowieje to w środę do Gdańska i po koncercie - w nocy z powrotem do domciu. Ale jestem dobrej myśli... Na zlot raczej się nie wybieram bo ilośc miejsc ograniczona a mój małż nie jest wielkim fanem BJ więc na pewno nie zechce iśc...
Ale w Lublinie, po koncercie - z przyjemnoscią... :-)
Ale w Lublinie, po koncercie - z przyjemnoscią... :-)
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Ilość miejsc wcale nie jest ograniczona Koniecznie musisz przyjść!iwwka pisze:Ja w Gdańsku zostanę do piątku lub soboty - o ile zdrowie pozwoli... Bo jak mi synio nie wyzdrowieje to w środę do Gdańska i po koncercie - w nocy z powrotem do domciu. Ale jestem dobrej myśli... Na zlot raczej się nie wybieram bo ilośc miejsc ograniczona a mój małż nie jest wielkim fanem BJ więc na pewno nie zechce iśc...
Dla otuchy dodam, że mój "małż" też wielkim fanem nie jest
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Lublin jeszcze chyba żyje koncertem i niezapomnianymi wrażeniami. :-) Ja przynajmniej na pewno. Ciągle podśpiewuję różne kawałki pod nosem i oglądam filmiki i zdjęcia. :-)
Ja na after nie dotarłam bo miałam męża z zapaleniem ucha i już konert był dla niego nie lada wyzwaniem - drugiej głośnej imprezy nie chcieliśmy "fundować" małżowi.
Ja na after nie dotarłam bo miałam męża z zapaleniem ucha i już konert był dla niego nie lada wyzwaniem - drugiej głośnej imprezy nie chcieliśmy "fundować" małżowi.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Założyłam oddzielny temat dla nas bo tutaj miało być tylko o transporcie do Gdańska Jak coś to teraz piszcie tu: http://www.bonjovi.pl/forum/topics31/fa ... vt3247.htm
Chociaż nie widzę by się ktoś wyrywał..
Chociaż nie widzę by się ktoś wyrywał..