PDF jest moim osobistym zapisem całego projektu „Koncert Bon Jovi w Polsce” od samego jego początku do dnia dzisiejszego. Zamieściłem tutaj wiele grafik, statystyk, opisów przybliżających nam koncert w każdej możliwej kwestii. Jest tu kilka ciekawostek o których nigdy nie pisałem, a którymi warto było się podzielić. Tekst pisany jest w prosty forumowy sposób, tak aby oddać szczerość emocji. Sprawdzając poprawność tekstu nieraz uśmiechnąłem się pod nosem z tego jakie emocjo towarzyszyły mi/nas przy okazji tego wielkiego wydarzenia. Zapraszam do miłej lektury i dzielenia się swoimi opiniami!

POBIERZ TUTAJ: https://drive.google.com/open?id=0B-wym ... lZFaDhsWm8
*PDF w założeniu miał byś wysłany tylko znajomym ponieważ zawiera sporo zdjęć nie mojego autorstwa (znalezionych w sieci). Mam nadzieję, że jednak nikt się nie obrazi dlatego publikuje go publicznie jako projekt od fanów dla fanów.
>> STARY POST
[spoil]Po historycznym koncercie Bon Jovi w naszym kraju postanowiłem napisać "obszerniejszą" recenzje odnośnie tego ważnego dla nas wydarzenia. Postanowiłem, że będzie to zarówno opis moich przeżyć z koncertu jak i z wielu lat pracy na rzecz tego aby takie show się odbyło. W trakcie tworzenia postanowiłem również zrobić z tego taką małą encyklopedie koncertową w połączeniu z moimi odczuciami. Chciałem aby był to PDF interesujący nie tylko mnie i moich znajomych, ale by był on źródłem ciekawostek dla innych osób chcących dowiedzieć się czegoś więcej na temat tego widowiska i jego otoczki. Początkowego zapału było dużo stąd opisałem m.in. akcję "Destination Poland", nasze przemyślenia odnośnie koncertu zanim go głoszono, przygotowania do koncertu, utworzenie specjalnego serwisu poświęconemu koncertowi, akcje na wspieram.to itp. Żeby nie był to tylko suchy tekst postanowiłem umieścić w nim dużo.. bardzo dużo zdjęć i stworzonych przeze mnie grafik. Na ten moment PDF liczy blisko.. 200 stron.
PDF był gotowy w 90% już 2-3 lata temu, ale nigdy nie miałem motywacji aby go ukończyć. Po spotkaniu z pewnymi fankami zespołu (które pozdrawiam
Wszystkich chętnych obejrzenia wielu ciekawych koncertowych ujęć, zapoznania się z ciekawostkami i statystykami czy chętnych przypomnieć sobie reakcje fanów zapraszam do tego tematu w dniu: 19 października 2017r.
Poniżej przykładowe screeny jeszcze "roboczego" PDFa: