Flaga - co dalej?
Moderator: Mod's Team
WOŚP to bardzo dobry pomysł, tylko niestety muszę się zgodzić z poprzednikami, że bez podpisu Jona dużo za nią kasy nie będzie.
Z drugiej strony fajnie byłoby też wesprzeć JBJ Soul Foundation, bo według mnie nie ma nic złego w tym, że wesprzemy fundację innego kraju, przecież w stanach też zbierają na WOŚP http://wospny.com/index.php?go=6
Z drugiej strony fajnie byłoby też wesprzeć JBJ Soul Foundation, bo według mnie nie ma nic złego w tym, że wesprzemy fundację innego kraju, przecież w stanach też zbierają na WOŚP http://wospny.com/index.php?go=6
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tak sobie pomyślałam, jak fajnie by było, gdybyśmy jakoś wsparli fundację, z pieniędzy z flagi ( czy jakiegoś innego ciekawego sposobu ) Jon by się o tym dowiedział i w podziękowaniu, przyleciał by do Polski na spotkanie z fanklubem Always
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Opcja z fundacją jest fajna, ale tak jak ktoś już pisał - będzie dużo zachodu z wysyłaniem tego do Stanów. WOŚP to chyba lepszy pomysł, mimo braku podpisów.
Wiem, że flagi z koncertu Guns N' Roses w Rybniku i Slasha w Katowicach, będą prawdopodobnie przeznaczone na Orkiestrę, z czego ta druga nie ma autografów. Liczy się też to, że ją zobaczyli, skomentowali i docenili
Wiem, że flagi z koncertu Guns N' Roses w Rybniku i Slasha w Katowicach, będą prawdopodobnie przeznaczone na Orkiestrę, z czego ta druga nie ma autografów. Liczy się też to, że ją zobaczyli, skomentowali i docenili
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: The Circle
- Kontakt:
-
- It's My Life
- monjovi
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: New Jersey
- Kontakt:
Chyba będzie ciężko zlicytować tą flagę gdziekolwiek.. ale jeśłi już przekazywać zebrane z niej pieniądze to myśle, że lepiej na Soul, jak damy na WOŚP pewnie przejdzie to bez większego echa, oczywiście, że wspomożemy tym fundacje, ale na tym koniec, szybko zostanie to zapomniane. Jeśli przekażemy pieniądze na Soul, może to zostać docenione, że kasa którą zebraliśmy na powitanie zespołu i przygotowanie flagi w rezultacie nie poszła na marne, a flaga nie znalazła się w koszu. Tylko raz, że zrobiliśmy dzięki niej spektakularną akcję, a dwa później wyniknie z tego pożytek i pieniadze po jej licytacji pójdą aby wspomóc fundacje Jona, to wszystko się łączy w ładną całość wg mnie i niesie przesłanie. Myślę, ze gdyby Jon się dowiedział docenił by to. A czy wspieramy rodzimą fundacje czy obcą? to wciąż jest pomoc, nieważne komu -Amerykanom, Chińczykom czy Niemcom, po prostu osobom potrzebującym, w USA też żyją Polacy, którzy potrzebują wsparcia. Jak to sie mówi ''karma'' i tak do nas wróci czy damy na WOŚP czy Soul
[align=center]http://www.lastfm.pl/user/monjovi[/align]
Też uważam, że nie ma sensu dawać jej na aukcję w Stanach. Bylibyście zainteresowani kupnem flagi stamtąd? Dla mnie na przykład nie miałoby to dużej wartości emocjonalnej. Warto by było się dowiedzieć, czy jest możliwość, żeby zespół nam to podpisał - jeśli tak to ekstra! Wtedy proponowałabym nie WOŚP, a jakąś inną akcję. Znaleźlibyśmy jakieś potrzebujące dziecko i się dołożyli Jeśli się nie da załatwić autografów proponuję ją podzielić wśród nas.
"I am a rock, not just another grain of sand!"
Wyslijmy Jonowi
rozwiesmy mu przed domem czy cos,haha xd
[ Dodano: 2013-06-24, 23:17 ]
a tak serio,to jestem za druga opcja
rozwiesmy mu przed domem czy cos,haha xd
[ Dodano: 2013-06-24, 23:17 ]
a tak serio,to jestem za druga opcja
http://www.lastfm.pl/user/lemuryy
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce!
https://www.facebook.com/profile.php?id=100000264659045 - zapraszajcie,piszcie czy tam co chcecie,lubie gadac o muzyce!
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
dokładniemonjovi pisze:Jeśli przekażemy pieniądze na Soul, może to zostać docenione, że kasa którą zebraliśmy na powitanie zespołu i przygotowanie flagi w rezultacie nie poszła na marne, a flaga nie znalazła się w koszu. Tylko raz, że zrobiliśmy dzięki niej spektakularną akcję, a dwa później wyniknie z tego pożytek i pieniądze po jej licytacji pójdą aby wspomóc fundacje Jona, to wszystko się łączy w ładną całość wg mnie i niesie przesłanie.
nadal jestem za spieniężeniem i wpłatą kasy na Soul.
a tym, którzy proponują wsparcie polskiej fundacji powiem tak:
jeśli kiedykolwiek, któryś polski zespół 'zasłuży' w moich oczach na taką flagę itd - to będę za wsparciem polskiej filantropii
Może się mylę ale sądzę, że wśród Polonii na świecie znajdzie się niejeden fan BJ.
ps propozycja znajomych po kilku piwkach: uszyjcie pościel tym zaręczonym podczas NSG
Podpisuję się pod tą propozycją!monjovi pisze:Chyba będzie ciężko zlicytować tą flagę gdziekolwiek.. ale jeśłi już przekazywać zebrane z niej pieniądze to myśle, że lepiej na Soul, jak damy na WOŚP pewnie przejdzie to bez większego echa, oczywiście, że wspomożemy tym fundacje, ale na tym koniec, szybko zostanie to zapomniane. Jeśli przekażemy pieniądze na Soul, może to zostać docenione, że kasa którą zebraliśmy na powitanie zespołu i przygotowanie flagi w rezultacie nie poszła na marne, a flaga nie znalazła się w koszu. Tylko raz, że zrobiliśmy dzięki niej spektakularną akcję, a dwa później wyniknie z tego pożytek i pieniadze po jej licytacji pójdą aby wspomóc fundacje Jona, to wszystko się łączy w ładną całość wg mnie i niesie przesłanie. Myślę, ze gdyby Jon się dowiedział docenił by to. A czy wspieramy rodzimą fundacje czy obcą? to wciąż jest pomoc, nieważne komu -Amerykanom, Chińczykom czy Niemcom, po prostu osobom potrzebującym, w USA też żyją Polacy, którzy potrzebują wsparcia. Jak to sie mówi ''karma'' i tak do nas wróci czy damy na WOŚP czy Soul
Raise your hands - when you want to let it go!
Raise your hands - when you want to let a feeling show!
Raise your hands - when you want to let a feeling show!