Flaga - co dalej?
Moderator: Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Flaga - co dalej?
Akcja z flagą wyszła bardzo dobrze, jak już wszyscy wiemy i widzieliśmy
Teraz następuje ważna kwestia. Co robimy dalej z flagą? Mamy kilka opcji.
1. Przekazujemy ją na WOŚP
2. JBJ Soul Foundation - wysłać im, aby sprzedali lub zrobili z nią cokolwiek innego pożytecznego
3. Wasze pomysły? Powiedzcie nam co myślicie!
2. JBJ Soul Foundation - wysłać im, aby sprzedali lub zrobili z nią cokolwiek innego pożytecznego
- Din_Winter
- Have A Nice Day
lepiej dać JBJ Soul Fundation, to mogłoby przedstawić nas jeszcze lepiej w oczach Jona, a na następny koncert coś większego, bo wyjdzie że nie mamy pomysłów, i przestaną do nas przyjeżdżaćKama97 pisze:Zostawić na kolejny koncert ?
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
Trochę dziwnie byłoby pokazywać tę samą flagę na kolejnym koncercie... Oczywiście przesłanie nadal byłoby aktualne, bo zawsze na nich czekamy, ale... Nie, nie. Flaga jak najbardziej, ale i większa, i 'odświeżona'.
I zgodzę się z poprzednikami, że najlepiej wysłać do JBJ SF
I zgodzę się z poprzednikami, że najlepiej wysłać do JBJ SF
because we can !
19.06.2013 - Gdańsk
19.06.2013 - Gdańsk
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Re: Flaga - co dalej?
WOŚP - bez podpisu Jona to ja nie wiem czy na pewno znajdą się chętni do licytowania. Chyba, że ktoś z forumAgata BJ pisze:Akcja z flagą wyszła bardzo dobrze, jak już wszyscy wiemy i widzieliśmy
JBJ SF - niby dobre ale co oni z nią zrobią?; intencja fajna tylko nie wiem czy nie narobimy im kłopotów.
Proponuję wrzucić na ebay, rozpropagować aukcje gdzie się da (JoviT, forum BSw JBJ, facebook, itd. super byłoby dotrzeć do polonii amerykańskiej...)
a uzyskaną kasę wpłacić na JBJ Soul Fundation z odpowiednią adnotacją.
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
No to może rzeczywiście, opcja 2 jest chyba najlepszaDin_Winter pisze:lepiej dać JBJ Soul Fundation, to mogłoby przedstawić nas jeszcze lepiej w oczach Jona, a na następny koncert coś większego, bo wyjdzie że nie mamy pomysłów, i przestaną do nas przyjeżdżaćKama97 pisze:Zostawić na kolejny koncert ?
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja jestem zdecydowanie za czymś z Soul. Na WOŚP to nie osiągnie wysokiej ceny bez autografów
Moim zdaniem oni w Soul dadzą radę to sprzedać i przekażą kasę na swoje cele. Poza tym to ładnie wyjdzie i podejrzewam, że Jon się o tym dowie, dzięki czemu następny koncert będzie, będzie szybciej niż za 13 lat i będzie jeszcze fajniejszy
Moim zdaniem oni w Soul dadzą radę to sprzedać i przekażą kasę na swoje cele. Poza tym to ładnie wyjdzie i podejrzewam, że Jon się o tym dowie, dzięki czemu następny koncert będzie, będzie szybciej niż za 13 lat i będzie jeszcze fajniejszy
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
JBJ Soul Fundation hmmm ?
Co oni z nią zrobią. ? Nie wiem czy będzie ktoś w Stanach interesował się flagą z koncertu w Polsce.
Może rzeczywiście spróbować flagę zlicytować i nas ( Polsce) i kasę przekazać na JBJ Soul Fundation i adnotacją że to jest kasa uzyskana ze sprzedaży flagi. Może to zrobi wrażenie na Jonie.
Chociaż z drugiej strony w Polsce też są duże potrzeby i czy w ogóle jest moralne wspomagać Amerykańską Fundacje.
Co oni z nią zrobią. ? Nie wiem czy będzie ktoś w Stanach interesował się flagą z koncertu w Polsce.
Może rzeczywiście spróbować flagę zlicytować i nas ( Polsce) i kasę przekazać na JBJ Soul Fundation i adnotacją że to jest kasa uzyskana ze sprzedaży flagi. Może to zrobi wrażenie na Jonie.
Chociaż z drugiej strony w Polsce też są duże potrzeby i czy w ogóle jest moralne wspomagać Amerykańską Fundacje.
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
- Dand
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A czy ktoś wcześniej nie rzucił takim pomysłem by flagę pociąć i rozesłać pośród tych co się na nią składali ? Można by było zrobić tak,że każdy kto ją chce wysyła koperte z kopertą zwrotną i znaczkiem na adres fan clubu i otrzymuje swoją część. Oczywiście jeśli władzom fan clubu będzie sie chciało to ciąć i rozsyłać ;p taka luźna propozycja.
Jak nie to dobrym pomysłem jest jej licytacja i przekazanie kasy na JBJ Soul ale nie wiem czy ktoś z kasą byłby taką flagą zainteresowany...
Jak nie to dobrym pomysłem jest jej licytacja i przekazanie kasy na JBJ Soul ale nie wiem czy ktoś z kasą byłby taką flagą zainteresowany...
Też myślę, że lepiej działać we własnym ogródku. WOŚP chyba jest ok, wierzę, że chętni się znajdą. Też nie sądzę, że będzie miała wzięcie w Stanach.yanni pisze:JBJ Soul Fundation hmmm ?
-
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Może jako fanklub oficjalnie napiszemy do BJ czy nie zechcieli by uraczyć tej flagi swoimi podpisami gdyż chcemy ją wystawić na aukcje charytatywną WOŚP w Polsce (nasza flaga niech pojdzie na Polskie cele więc WOŚP zdecydowanie). Warto spróbować do nich napisać co wy na to ?
Sam będąc gwiazdą gdybym miał takie propozycje to nawet bym się nie zastanawiał
W sumie to można było pomyśleć o tym wcześniej a nóż po koncercie podpisali by się a teraz ich szukać i dopaść to ciężko kurczee..
Sam będąc gwiazdą gdybym miał takie propozycje to nawet bym się nie zastanawiał
W sumie to można było pomyśleć o tym wcześniej a nóż po koncercie podpisali by się a teraz ich szukać i dopaść to ciężko kurczee..
Ostatnio zmieniony 24 czerwca 2013, o 13:23 przez MaziejCK, łącznie zmieniany 2 razy.