Flaga - co dalej?
Moderator: Mod's Team
-
- Have A Nice Day
-
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
W 100% się z Tobą zgadzam Myślę, że 585 zł to satysfakcjonująca kwota, ważne że w jakikolwiek sposób mogliśmy wspomóc WOŚP. Wiadomo było, że flagę będą licytować tylko fani BJ, bo szczerze mówiąc po co komuś innemu taka flaga? Najważniejsze, że pieniądze komuś pomogą a nie wyobrażam sobie gdyby flaga została jednak pocięta (był taki pomysł na początku) i wysłana po kawałeczku, dla każdego kto wpłacił na nią pieniądze. Ok, fajnie miałabym kawałeczek TEJ flagi przy sobie, ale świadomość że pieniążki komuś pomogą jest znacznie lepsza i nieważne tak naprawdę za ile poszła...Liczy się gestAgata BJ pisze:Aukcja, jak wiecie, zakończona
585zł - tyle zapłaci zwycięzca licytacji.
Osobiście uważam akcję za sukces. Ta flaga to dosyć specyficzny przedmiot i wiadomym było, że zakupić ją zechce wyłącznie fan, który był na koncercie w Gdańsku. Dlatego suma, która została osiągnięta jest, moim zdaniem, satysfakcjonująca. Myślę, że poradziliśmy sobie z tym całkiem nieźle
Cieszę się, że po raz kolejny udało się nam wesprzeć WOŚP. Tym razem miało to jednak wyjątkowy dla nas wymiar i to jest w tym wszystkim bardzo fajne
Co Wy sądzicie?
Believe that the sun will shine tomorrow...
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja się cieszę, że udało się ją dać na WOŚP, że się sprzedała i że przyczyniliśmy się do czegoś dobrego.
Ok, szkoda że nie więcej, ale i super że ktoś dał za nią tyle. Mam nadzieję, że kupiec też jest zadowolony
Ok, szkoda że nie więcej, ale i super że ktoś dał za nią tyle. Mam nadzieję, że kupiec też jest zadowolony
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
KOCHANI! Niezwykła rzecz! Fan, który w zeszłym roku wylicytował na WOŚP naszą flagę z koncertu w Gdańsku PONOWNIE WYSTAWIŁ JĄ W TYM ROKU NA 23 FINALE! Zachęcam wszystkich do licytowania pod poniższym linkiem: http://aukcje.wosp.org.pl/flaga-z-konce ... r-i1284389
Niesamowita okazja by pomóc potrzebującym no i oczywiście by zdobyć fantastyczną pamiątkę z tego ważnego dla nas wszystkich wydarzenia!
Niesamowita okazja by pomóc potrzebującym no i oczywiście by zdobyć fantastyczną pamiątkę z tego ważnego dla nas wszystkich wydarzenia!