nawet ludzie poza stadionem? Coolimp pisze: czerwone używają wszyscy, którzy nie będą na trybunach
Akcje fanowskie Gdańsk 2013 - informacje
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Gdzie kupowałaś?KM pisze:uroczyście donoszę, że wezmę ze sobą zakupione dodatkowo 50 świetlików, co by jak największa grupa astronautów i/lub kosmitów mogła podziwiać nasz fenomen
[ Dodano: 2013-06-14, 10:26 ]
Jeśli ktoś wie, gdzie mogę zakupić bransoletki, bardzo proszę o podpowiedź!
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Może część z Was nie podzieli mojego entuzjazmu i nie uzna tego za dobry pomysł, ale czy nie dałoby się porozumieć z organizatorami i puścić kilku komunikatów ze sceny? Ktoś zapewne będzie prowadzić całe zamieszanie, jakieś zajawki ze sceny puszczane lub mówione będą. Może dałoby się dogadać temat? Wiem, że akcje mają być niespodziankami, ale i tak o wszystkim powiadomieni są przecież organizatorzy. Byłem już na wielu sztukach i zawsze takie komunikaty ze sceny zdawały egzamin
Ze swojej strony wydrukuję ok. 50 szt. ulotek, ponadto planuję przyjechać z 50 szt. bransoletek
Ze swojej strony wydrukuję ok. 50 szt. ulotek, ponadto planuję przyjechać z 50 szt. bransoletek
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Takich informacji trzeba szukać na stronie koncertu, a dokładniej w tym dziale: http://www.bonjovi.pl/koncert/akcja-qbransoletkiq/kejt93bub pisze:[ Dodano: 2013-06-14, 10:26 ]
Bransoletki można zakupić na Allegro: http://allegro.pl/s16r-bon-jovi-swietli ... 57669.html
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Ubiegłaś mnie, już chciałem wklejać link'a z aukcjąAgata BJ pisze:Takich informacji trzeba szukać na stronie koncertu, a dokładniej w tym dziale: http://www.bonjovi.pl/koncert/akcja-qbransoletkiq/
Bransoletki można zakupić na Allegro: http://allegro.pl/s16r-bon-jovi-swietli ... 57669.html
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dzięki bardzo, przyznam szczerze, że mam ostatnio zawrót głowy, więc najlatwiej było mi zadać pytanie. Sorry za kłopotAgata BJ pisze:Takich informacji trzeba szukać na stronie koncertu, a dokładniej w tym dziale: http://www.bonjovi.pl/koncert/akcja-qbransoletkiq/kejt93bub pisze:[ Dodano: 2013-06-14, 10:26 ]
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Nie ma szans.Reno pisze:Może część z Was nie podzieli mojego entuzjazmu i nie uzna tego za dobry pomysł, ale czy nie dałoby się porozumieć z organizatorami i puścić kilku komunikatów ze sceny? Ktoś zapewne będzie prowadzić całe zamieszanie, jakieś zajawki ze sceny puszczane lub mówione będą. Może dałoby się dogadać temat? Wiem, że akcje mają być niespodziankami, ale i tak o wszystkim powiadomieni są przecież organizatorzy. Byłem już na wielu sztukach i zawsze takie komunikaty ze sceny zdawały egzamin![]()
Scena jest własnością BJ i nikt nie ma na nią wstępu, poza gościem specjalnym jakim jest zespół IRA. To nie jest festyn, żeby ktoś prowadził imprezę i coś gadał ze sceny
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Byłem na podobnym festynie - Aerosmith Riga 2005 - i z tego, co pamiętam, komunikaty ze sceny padały. Ale spoko, ulotki i informacja z ust do ust muszą wystarczyćDamned pisze:Nie ma szans.Reno pisze:Może część z Was nie podzieli mojego entuzjazmu i nie uzna tego za dobry pomysł, ale czy nie dałoby się porozumieć z organizatorami i puścić kilku komunikatów ze sceny? Ktoś zapewne będzie prowadzić całe zamieszanie, jakieś zajawki ze sceny puszczane lub mówione będą. Może dałoby się dogadać temat? Wiem, że akcje mają być niespodziankami, ale i tak o wszystkim powiadomieni są przecież organizatorzy. Byłem już na wielu sztukach i zawsze takie komunikaty ze sceny zdawały egzamin![]()
Scena jest własnością BJ i nikt nie ma na nią wstępu, poza gościem specjalnym jakim jest zespół IRA. To nie jest festyn, żeby ktoś prowadził imprezę i coś gadał ze sceny
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
To ciekawe, bo ja się nigdy z czymś takim nie spotkałem, ale i za wschodnią granicą nie byłem, więc co tam się dzieje na festynach - nie wiemReno pisze:Byłem na podobnym festynie - Aerosmith Riga 2005 - i z tego, co pamiętam, komunikaty ze sceny padały. Ale spoko, ulotki i informacja z ust do ust muszą wystarczyćDamned pisze:Nie ma szans.Reno pisze:Może część z Was nie podzieli mojego entuzjazmu i nie uzna tego za dobry pomysł, ale czy nie dałoby się porozumieć z organizatorami i puścić kilku komunikatów ze sceny? Ktoś zapewne będzie prowadzić całe zamieszanie, jakieś zajawki ze sceny puszczane lub mówione będą. Może dałoby się dogadać temat? Wiem, że akcje mają być niespodziankami, ale i tak o wszystkim powiadomieni są przecież organizatorzy. Byłem już na wielu sztukach i zawsze takie komunikaty ze sceny zdawały egzamin![]()
PS. Aerosmith nie grali w 2005 w Rydze
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Sorry, to był 2007, a dokładnie 03.07.2007 na Skonto Stadium. Zdjęcie wysłać, żebyś dał wiarę?Damned pisze:To ciekawe, bo ja się nigdy z czymś takim nie spotkałem, ale i za wschodnią granicą nie byłem, więc co tam się dzieje na festynach - nie wiemReno pisze:Byłem na podobnym festynie - Aerosmith Riga 2005 - i z tego, co pamiętam, komunikaty ze sceny padały. Ale spoko, ulotki i informacja z ust do ust muszą wystarczyćDamned pisze: Nie ma szans.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Nie ma takiej potrzeby, wiem kiedy byli w EuropieReno pisze:Sorry, to był 2007, a dokładnie 03.07.2007 na Skonto Stadium. Zdjęcie wysłać, żebyś dał wiarę?Damned pisze:To ciekawe, bo ja się nigdy z czymś takim nie spotkałem, ale i za wschodnią granicą nie byłem, więc co tam się dzieje na festynach - nie wiemReno pisze: Byłem na podobnym festynie - Aerosmith Riga 2005 - i z tego, co pamiętam, komunikaty ze sceny padały. Ale spoko, ulotki i informacja z ust do ust muszą wystarczyć
A z opaskami damy radę.. mam nadzieję
Pozdrawiam!
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
[ Dodano: 2013-06-14, 11:37 ]

Koncert Aerosmith był fenomenalny, zawsze chciałem zobaczyć zarówno ich jak i BJ. Mam nadzieję, że koncert BJ będzie jeszcze lepszy. Przynajmniej na taki się zapowiada
Pozdrawiam
[ Dodano: 2013-06-14, 11:47 ]
Przed momentem rozmawiałem z gościem ze sklepu oferującego aukcję bransoletek http://allegro.pl/s16r-bon-jovi-swietli ... 57669.html
Mieszkam w Świdniku, w którym mieści się sklep Reset Mikro, więc mógłbym zabrać większą ilość (jadę vanem wraz z kolegą). Pomyślałem, że zamiast płacić za przesyłkę można by wówczas wziąć po prostu większa ilość bransoletek. Przy większej ilości mógłby dać jakiś rabat. Podrzuciłbym je np. do stanowiska "Always" przed PGE Arena.
Co myślicie?
Musimy dać radęDamned pisze:Nie ma takiej potrzeby, wiem kiedy byli w EuropieReno pisze:Sorry, to był 2007, a dokładnie 03.07.2007 na Skonto Stadium. Zdjęcie wysłać, żebyś dał wiarę?Damned pisze: To ciekawe, bo ja się nigdy z czymś takim nie spotkałem, ale i za wschodnią granicą nie byłem, więc co tam się dzieje na festynach - nie wiem
A z opaskami damy radę.. mam nadzieję
Pozdrawiam!
Koncert Aerosmith był fenomenalny, zawsze chciałem zobaczyć zarówno ich jak i BJ. Mam nadzieję, że koncert BJ będzie jeszcze lepszy. Przynajmniej na taki się zapowiada
Pozdrawiam

[ Dodano: 2013-06-14, 11:47 ]
Przed momentem rozmawiałem z gościem ze sklepu oferującego aukcję bransoletek http://allegro.pl/s16r-bon-jovi-swietli ... 57669.html
Mieszkam w Świdniku, w którym mieści się sklep Reset Mikro, więc mógłbym zabrać większą ilość (jadę vanem wraz z kolegą). Pomyślałem, że zamiast płacić za przesyłkę można by wówczas wziąć po prostu większa ilość bransoletek. Przy większej ilości mógłby dać jakiś rabat. Podrzuciłbym je np. do stanowiska "Always" przed PGE Arena.
Co myślicie?