Wiedzialem, że będzie to ktoś pokroju Iry lub Feela. Co wy na to? Najwięcej szans dawałem Irze. Myślę, że to dobry wybór19 czerwca Zespół IRA zagra jako support przed Bon Jovi!
Zespół IRA , który właśnie wydał swój 10 studyjny album wystąpi jako support przed koncertem Bon Jovi. Koncert odbędzie się 19 czerwca na stadionie PGE ARENA w Gdańsku.
Amerykanie z grupu Bon Jovi wybrali spośród kilkunastu propozycji właśnie zespół IRA, który w przeszłości supoortował już grupę Aerosmith.
“To dla nas ogromne wyróżnienie wystąpić przed Bon Jovi” - mówi Wojtek Owczarek perkusista Iry, “biorac pod uwage, że wszyscy muzycy są fanami Bon Jovi od wielu lat” – dodaje.
Ira Supportem przed Bon Jovi!
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ira Supportem przed Bon Jovi!
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
Zapewne dlatego, że zwykle artysta zagraniczny jeździł z Bon Jovi na całej części trasy na danym kontynencie. Na ten moment takiego nie ma i chyba nie będzie też w Europie. W gestii "narodowego" organizatora pozostaje więc tylko ewentualny zespół miejscowy i należy się cieszyć, że wybrali właśnie IRĘ 
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- prezes1
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days i NJ
Świetny wybór! Stylistycznie pasują idealnie. Od lat wiadomo że są fanami BJ i po prostu im to się należy. Jedyny zespół który nie wstydzi się przyznać do inspiracji z BJ. Pełen szacun ode mnie. Gratulacje dla IRY!(szczególnie jeśli naprawdę zostali wybrani osobiście przez BJ)
Czasem jest tak, że są dwa supporty(polski i zagraniczny). Więc może ktoś zagraniczny będzie też...(ale prawdę mówiąc byłby to ktoś małego kalibru więc mi nie zależy)
Czasem jest tak, że są dwa supporty(polski i zagraniczny). Więc może ktoś zagraniczny będzie też...(ale prawdę mówiąc byłby to ktoś małego kalibru więc mi nie zależy)
"Opinions are like assholes...Everybody has one!"
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Możliwe, że będzie ktoś z zagranicy, ale pewnie coś pokroju zespołu z Drezna, któego nazwy ... nie pamiętam. Co więcej nawet nie wstałem jak grali i ich nie widziałem na oczy 
A Ire z checią posłucham
Lubię i właśnie od trzech dni wałkuje ich ostatni album.
A Ire z checią posłucham
Ostatnio zmieniony 7 maja 2013, o 08:08 przez Adrian, łącznie zmieniany 1 raz.
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Dla mnie wybór ok. Nie jestem jakimś fanem, ani przeciwnikiem. Widziałem zespół na Juwenaliach w 2012 roku i moje odczucia były pozytywne. Zobaczymy jak będzie na stadionie. Nie znam dokładnie dorobku zespołu, ale domyślam się że dla nich będzie to jeden z najważniejszych występów w karierze, przed przeszło 20 000 polską publicznością, na dużym stadionie 
Przy pomocy wujka Google, trafiłem na taką oto wypowiedź Gadowskiego i Owczarka, pochodzącą z czatu z fanami, który odbył się 2 tygodnie temu:
Wnioskować można z tego, że sami się nie spodziewali lub nie chcieli zapeszać oraz że wszystko zostało ustalone w ciągu ostatnich kilku dni
Jakbyś miał jakieś dwie wolne "wejściówki" to daj znać
Przy pomocy wujka Google, trafiłem na taką oto wypowiedź Gadowskiego i Owczarka, pochodzącą z czatu z fanami, który odbył się 2 tygodnie temu:
Źródłogość: Czy zespół IRA wystąpi przed zespołem BON JOVI, podczas czerwcowego koncertu w Gdańsku?
Artur Gadowski i Wojciech Owczarek: Nie nie wystąpi.
Wnioskować można z tego, że sami się nie spodziewali lub nie chcieli zapeszać oraz że wszystko zostało ustalone w ciągu ostatnich kilku dni
W takim razie może się wprosisz po koleżeńsku na backstage...Ricky Skywalker pisze:Ja się bardzo cieszę, tym bardziej że chłopaków z IRY znam dobrze, także spoza samych koncertów
Jakbyś miał jakieś dwie wolne "wejściówki" to daj znać
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
HmDamned pisze:W takim razie może się wprosisz po koleżeńsku na backstage...Ricky Skywalker pisze:Ja się bardzo cieszę, tym bardziej że chłopaków z IRY znam dobrze, także spoza samych koncertówJakbyś miał jakieś wolne "wejściówki" to daj znać

I w ogóle chyba pierwszy raz w życiu nie będę z bólem wyczekiwał, aż support skończy...