Fanklubowe koszulki Gdańsk 2013
Moderator: Mod's Team
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Re: Niezapomniany czas, miejsce i Wy :) ...
Czy Ty przypadkiem nie wypowiadałeś się dla TVNu o koncercie ;>??Wojtek K. pisze:Jeszcze w uszach brzmi Keep the Faith, You Give Love a Bad Name, Who Says You Can't Go Home, Wanted ... a nawet Never say goodbye ... i inne ...
To koncert życia ... Jon dał z siebie wszystko ... oczywiście brakowało Richiego aczkolwiek reszta była na 10 - tkę ... Może zapowiedź "do zobaczenia znów w Polsce" sprawi że zobaczymy Bon Jovi w komplecie.
Jakież to szczęście było mi dane być w Berlinie na koncercie Richiego i teraz nasz Gdańsk ...
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
alniac, nie widzę Twojego zdjęcia
Co do samych koszulek - ostatnio spotkałam się z dawno nie widzianą przyjaciółką. Pochwaliłam się moim pięknym, koncertowym strojem, co ona skomentowała: "Wiesz, ja nie słucham Bon Jovi... ale taką koszulkę bym z dumą nosiła!". Czy ktoś słyszał lepszy komplement? ;>
Co do samych koszulek - ostatnio spotkałam się z dawno nie widzianą przyjaciółką. Pochwaliłam się moim pięknym, koncertowym strojem, co ona skomentowała: "Wiesz, ja nie słucham Bon Jovi... ale taką koszulkę bym z dumą nosiła!". Czy ktoś słyszał lepszy komplement? ;>
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Byłeś w tej kurtce na koncercie? Jeśli tak, to w takim razie widziałem Cię. Fajny pomysł!wranglerek pisze:I kurteczka własnoręcznie robiona!!!!
Moje zdjęcie w koszulce jest przypięte do mojego profilu jakby co:P
Raise your hands - when you want to let it go!
Raise your hands - when you want to let a feeling show!
Raise your hands - when you want to let a feeling show!
Też widziałam. Chyba. Ładnie to się tak przechodzi przez ogrodzenie między 11a a 11ileśtam?tommy pisze:Byłeś w tej kurtce na koncercie? Jeśli tak, to w takim razie widziałem Cię. Fajny pomysł!wranglerek pisze:I kurteczka własnoręcznie robiona!!!!
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: All
Jasne, że byłem w niej na koncercie. Nie po to własnymi rękami wyszywałem logo jakies 15 lat temu, żeby ta kurtka nie pojechała na koncert. A robiłem ją wtedy z myślą, że właśnie kiedyś będę mógł jechać w niej na koncert. No i przyszedł 19 czerwca - jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu.tommy pisze:Byłeś w tej kurtce na koncercie? Jeśli tak, to w takim razie widziałem Cię. Fajny pomysł!wranglerek pisze:I kurteczka własnoręcznie robiona!!!!
Moje zdjęcie w koszulce jest przypięte do mojego profilu jakby co:P
[ Dodano: 2013-07-06, 22:56 ]
alniac pisze:Też widziałam. Chyba. Ładnie to się tak przechodzi przez ogrodzenie między 11a a 11ileśtam?tommy pisze:Byłeś w tej kurtce na koncercie? Jeśli tak, to w takim razie widziałem Cię. Fajny pomysł!wranglerek pisze:I kurteczka własnoręcznie robiona!!!!
A przez ogrodzenie nie skakałem tylko kulturalnie "darłem ryja" w GC
And I blame this world for making a good man evil
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad
It's this world that can drive a good man mad
And it's this world that turns a killer into a hero
Well I blame this world for making a good man bad