Agata BJ pisze:jovizna pisze:Agata BJ pisze:
Ja się nie dziwię, że tak piszesz

Tyle lat się czekało na koncert mówiąc "eeee nie przyjadą, nie ma szans!", to teraz wszystko się wydaje nierealne

Mam podobnie!
Nie, akurat w tym przypadku byłam zawsze po jasnej stronie mocy i do końca pokładałam zawsze nadzieję w ich przyjazd. Nie będę mówić głośno kto kpił i szydził z akcji Destination Poland twierdząc, że nigdy się nie uda a tu proszę...

A ja zawsze miałam pesymistyczne nastawienie, po tylu nieudanych próbach sprowadzenia BJ do nas. Przyznaję się - nie wierzyłam, że to się jeszcze kiedyś wydarzy

W Destination Poland jednak brałam udział, bo zawsze gdzieś tam maleńka iskierka nadziei była. Chociaż zawsze myślałam, że ta akcja nie będzie miała swojego finału
W sprzedaż 30tys. biletów jakoś dziwnie wierzę

Z resztą nie ma to wielkiego znaczenia. Wstydu i tak nie będzie

Mi też się wydawało, że koncert w Polsce jest niemożliwy...
Do tego biorąc pod uwagę to, że żadnego fana wcześniej nie znałam, martwiłam się, że jak spróbują zorganizować koncert, to okaże się, że sprzedaż będzie tak niska, że go odwołają. A tu taka niespodzianka!
Bardzo fajnie, że jest taka sprzedaż

Jasne, część ludzi będzie z zagranicy, ale super, że i "nasi" jednak lubią, pofatygują się i że... jakkolwiek to brzmi... nie jestem sama