Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
- Margaretka
- It's My Life
Powyższe wyniki zostały podane na profilu facebooka, a na stronie Prestige MJM ich nie znajduję?? Więc myślę że zostały podane na dany dzień??
[ Dodano: 2013-11-03, 21:00 ]
MjM na swoim profilu w zakładce "wydarzenia" nie ma nawet ujęte koncertu BJ, a jak udostępnili informację na temat pierwszej edycji rozdania nagród "YouTube Music Awards" to podali ze można głosować na,... aż mi nie chce to przez palce przejść... na JB
[ Dodano: 2013-11-03, 21:00 ]
MjM na swoim profilu w zakładce "wydarzenia" nie ma nawet ujęte koncertu BJ, a jak udostępnili informację na temat pierwszej edycji rozdania nagród "YouTube Music Awards" to podali ze można głosować na,... aż mi nie chce to przez palce przejść... na JB
madzia
-
- Have A Nice Day
To była cudowna chwila ! Nie mogłam spać, myślałam tylko o tym koncercie, jak zaplanować urlop, znaleźć nocleg itd. Jak później biegłam do empiku po bilety, jak wpatrywałam się w ten bilet na półce w widocznym miejscu i myślałam, że ja szara myszka w końcu doczekałam się mojego ukochanego zespołu u nas, że ONI będą tam gdzie ja, że przeżyje najpiękniejsze chwile w życiu – po prostu nie mogłam w to uwierzyć. Chcę te emocje jeszcze raz poczuć w oczekiwaniu na następny koncert chłopaków.
BJ - It's my life - Always !
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W listopadzie byłam na pierwszej randce z obecnym mężem, w listopadzie się zaręczyliśmy, w listopadzie 2007 kupowałam też bilet na pierwszy koncert Bon Jovi w Lipsku 2008, bo pamiętam że nie było co jeść
Listopad miał więc już dobre konotacje. Do tego jakoś zaglądałam częściej na forum, gdy zaczęły pojawiać się info o trasie i przecieki dotyczące Polski. Jak wszyscy tutaj bałam się, że to znów tylko pobożne życzenia i myślałam, czy nie zdecydować się na Czechy, sprawdzałam już połączenia itp., ale tego dnia rok temu, jakoś te przecieki wydawały mi się być bardziej realne, nadzieja większa, emocje sięgały zenitu - i czekałam jak na szpilkach (w pracy ;P) na oficjalne informacje - wybuch euforii nie dał mi już zbytnio pracować, a moi koledzy pomyśleli, że faktycznie jestem szalona - ale cóż - BON JOVI!!! - w GDAŃSKU!!! Na PGE (którą baaardzo chciałam zobaczyć)!!! To zdecydowanie wydarzenie życia i kolejny duży plus dla listopada
Listopad miał więc już dobre konotacje. Do tego jakoś zaglądałam częściej na forum, gdy zaczęły pojawiać się info o trasie i przecieki dotyczące Polski. Jak wszyscy tutaj bałam się, że to znów tylko pobożne życzenia i myślałam, czy nie zdecydować się na Czechy, sprawdzałam już połączenia itp., ale tego dnia rok temu, jakoś te przecieki wydawały mi się być bardziej realne, nadzieja większa, emocje sięgały zenitu - i czekałam jak na szpilkach (w pracy ;P) na oficjalne informacje - wybuch euforii nie dał mi już zbytnio pracować, a moi koledzy pomyśleli, że faktycznie jestem szalona - ale cóż - BON JOVI!!! - w GDAŃSKU!!! Na PGE (którą baaardzo chciałam zobaczyć)!!! To zdecydowanie wydarzenie życia i kolejny duży plus dla listopada
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
-
- Have A Nice Day
Dzisiejszy dzień był dniem koncertu w Gdańsku. Obejrzałam nasz full koncert oraz wiele, wiele innych filmików na YT. Łezka w oku nie raz zakręciła mi się w oczach i dreszcz emocji nie odstępował ani na chwilę. Wróciły cudowne wspomnienia i jestem w szoku, że ja tam byłam i że wszyscy byliśmy tacy wspaniali. Był to jeden z najwspanialszych dni w moim życiu. Pragnę jeszcze raz przeżyć takie rozrywające ze szczęścia chwile i poczuć oddech chłopaków na mojej skórze i niech ich muzyka zagra w moim sercu, które z emocji chciało wyskoczyć. Beautiful!
A to nasze łapki
http://www.youtube.com/watch?v=LzLf_wzBXKk
A to nasze łapki
http://www.youtube.com/watch?v=LzLf_wzBXKk
BJ - It's my life - Always !
Też dzisiaj oglądałam nasz koncert i na wspomnienia mnie wzięło . Nie miałam w sumie jeszcze okazji podziękować za zrobienie tego filmiku, więc bardzo, bardzo dziękuję. Włączam sobie, kiedy spada mi nastrój i ładuję akumulatorki .
Moment przy because we can zawsze doprowadza mnie do dreszczy i wzruszenia. Wzruszać się przy because we can ? Kto by pomyślał
Moment przy because we can zawsze doprowadza mnie do dreszczy i wzruszenia. Wzruszać się przy because we can ? Kto by pomyślał