Z tym, że obecne 12-latki intelektualnie i fizycznie są jak tamte 20-stki z przed 30-stu lat.KondZik pisze:Buahaha. Wszystko wszystkim ale przesadziłeś, porównanie totalnie z kosmosu, nawet nie wiem do czego to się odnosibartekbb23 pisze:Bon Jovi byli Bieberem lat 80tych taka prawda.![]()
To nigdy nie był zespół dla 12latek. Widze, że Linkin Park jednak pierze mózgi ludziom
Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- jovizna
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
10 czerwca 2006 - Milton Keynes
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
11 czerwca 2006 - Milton Keynes
25 maj 2008 - Lipsk
28 maj 2008 - Hamburg
3 czerwca 2008 - Frankfurt
8 czerwca 2010 - Londyn
10 czerwca 2011-Drezno
25 czerwca 2011-Londyn
19 czerwca 2013 - GDANSK
21 czerwca 2019 - WEMBLEY
12 lipca 2019 - Warszawa
Loading... please wait...
Sorry, your time has expired.
jovizna pisze:KondZik napisał/a:
bartekbb23 napisał/a:
Bon Jovi byli Bieberem lat 80tych taka prawda.
Buahaha. Wszystko wszystkim ale przesadziłeś, porównanie totalnie z kosmosu, nawet nie wiem do czego to się odnosi
To nigdy nie był zespół dla 12latek. Widze, że Linkin Park jednak pierze mózgi ludziom
Z tym, że obecne 12-latki intelektualnie i fizycznie są jak tamte 20-stki z przed 30-stu lat.
Jak Biebera słucha przedział 10-100. Sprawdzone info.
Ciekawe jak to procentowo się rozkłada.bartekbb23 pisze:jovizna pisze:KondZik napisał/a:
bartekbb23 napisał/a:
Bon Jovi byli Bieberem lat 80tych taka prawda.
Buahaha. Wszystko wszystkim ale przesadziłeś, porównanie totalnie z kosmosu, nawet nie wiem do czego to się odnosi
Z tym, że obecne 12-latki intelektualnie i fizycznie są jak tamte 20-stki z przed 30-stu lat.
Jak Biebera słucha przedział 10-100. Sprawdzone info.
Bo tak samo moge powiedzieć o Bon Jovi, że od dzieci po dziadków. Ale nie z naciskiem na dzieci.
Bejbe bejbe bejbe, ale i tak najlepsze zrobić taki film biograficzny.
A dzieci dają sobie wciskać takie coś i to wg mnie jest szkodliwe.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- myszorkowa
- Keep The Faith
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja nie będę pokazywać palcem, czyja piosenka z niedawno przez nas poznanych zaczyna się tymi oto słowami... nie bijcie za skojarzeniaKondZik pisze:
A dzieci dają sobie wciskać takie coś i to wg mnie jest szkodliwe.
Co do cen biletów albo raczej tych pakietów.. czy się wyprzedadzą w 100% nie wiem, chociaż intensywność komentarzy fanów/fanek dotyczących chęci zobaczenia JB w Polsce była niemalże kosmiczna, co moim zdaniem zmusza do zastanowienia. Koncert jako taki może się całkiem szybko wyprzedać (zwłaszcza, że jest już w marcu), a te meet & greet.. cóż mogę rzec.. kto bogatemu zabroni?
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
A moim zdaniem BJ lat 80 byli zespołem na miarę swojego wieku. Dopiero teraz mogę powiedzieć, że to taki rockowy Bieber - faceci po 50tce, a nawet 60tce jako idole 20-30 letnich "smarkaczy" (starsza część forum proszę się nie gniewać
). Dowód tego, że muzyka się jednak nie starzeje 
A cena biletów moim zdaniem ostro przesadzona, jak na 18 letniego chłopca, który w muzyce zaistniał dopiero jakieś cztery lata temu?
A cena biletów moim zdaniem ostro przesadzona, jak na 18 letniego chłopca, który w muzyce zaistniał dopiero jakieś cztery lata temu?
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ostatnio słuchając new songs pomyślałam o tymGloria pisze:Ja nie będę pokazywać palcem, czyja piosenka z niedawno przez nas poznanych zaczyna się tymi oto słowami... nie bijcie za skojarzeniaKondZik pisze:
A dzieci dają sobie wciskać takie coś i to wg mnie jest szkodliwe.![]()

Co do poglądu że Bieber jest współczesnym BJ w latach 80. czy jakoś tak to się niestety nie zgodzę, bo nie ogarniam jak można porównywać te 2 wytwory
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
Niech mnie ktoś oświeci: o której zaczyna się koncert? Na bilecie jest tylko napisane, że wstęp od godz. 17-stej.
Ja mam miejsce siedzące, numerowane i problem: o której pojawić się pod stadionem?
Jadę z drugiego końca Polski, autem. Każda godzina snu przed koncertem jest dla mnie cenna, więc jak ktoś ma jakieś informacje to będę wdzięczna.
Ja mam miejsce siedzące, numerowane i problem: o której pojawić się pod stadionem?
Jadę z drugiego końca Polski, autem. Każda godzina snu przed koncertem jest dla mnie cenna, więc jak ktoś ma jakieś informacje to będę wdzięczna.