Z tego co wiem już się nie bierze
A co do DDTVN oni zawsze profesjonalnie przeprowadzają wywiady, dla przykładu: Rozmowa z siatkarzami po wygranych ME "Został Pan najlepiej punktującym turnieju, co to oznacza?"
Elokwentnie...
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
całkiem nie zły wywiad,na pewno lepszy od wywiadu z Richim zrobionym przez pania Wędzikowska jakiś czas temu...można sie przyczepic jedynie do podpisów przy piosenkach.....
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
Zaskoczyła mnie dziś na kwejku pewna reklama. Zainteresowana tym, iż mogę sobie sprowadzić do domu cały zespół i to w całkiem przystępnej cenie, kliknęłam. Ni z gruchy, ni z pietruchy weszłam w oferty telewizorów plazmowych
misstwisted pisze:Zaskoczyła mnie dziś na kwejku pewna reklama. Zainteresowana tym, iż mogę sobie sprowadzić do domu cały zespół i to w całkiem przystępnej cenie, kliknęłam. Ni z gruchy, ni z pietruchy weszłam w oferty telewizorów plazmowych
Oby tak dalej!
Właśnie teraz w TVN24 P. Kuźniar przeczytał część wywiadu z JBJ, zamieszczonego w Newsweek-u. Niestety na temat koncertu nic nie wspomniał. Miejmy nadzieję, że im bliżej koncertu będzie coraz więcej na temat BJ
Mkwiatek93 pisze:Był w TV??? sorki za offtop, ale bardzo bym chciala miec o tym jakies info, moja siostra przepada za Rodem
Jak wpadnę na trop, to dam ci znać. Nie powiem ci kiedy był ten koncert, jedyne, co pamiętam, to że miałam może z 13 lat, ale naprawdę - nie dam sobie ręki uciąć.