Możesz wrzucić to nagranie na Youtube?mst pisze:Mam. Ale na facebooku. Właśnie się wrzuca.black pisze: Btw, czy ktoś ma może w miarę ogarnięte nagranie oświadczyn?
Mogę Cię zaprosić, obejrzysz sobie.
Gdańsk 19.06.2013!
Moderator: Mod's Team
- imp
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

- Kontakt:
względy bezpieczeństwaEpona pisze:Dlaczego nie można było wnieść małych butelek bez nakrętek, tego nie rozumiem.
tak, wiem, że to idiotycznie brzmi ale możesz mieć w butelce czysty alkohol i zacząć ostro rozrabiać albo jakieś chemiczne = niebezpieczne świństwo itd.
to nie mój wymysł, przytacza w skrócie moją rozmowę z infolinią organizatora przed koncertem
Proszę bardzo :-)black pisze:mst pisze:black pisze: Btw, czy ktoś ma może w miarę ogarnięte nagranie oświadczyn?
http://youtu.be/xf_ZXSpG1aQ
19.06.2013 – Gdańsk
22.07.2011 – Wiedeń
10.06.2011 – Drezno
						22.07.2011 – Wiedeń
10.06.2011 – Drezno
- imp
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

- Kontakt:
a tu relacja onet.pl Fotograf się nie wysilił, fotki tylko z początku show.
http://muzyka.onet.pl/galerie/bon-jovi- ... -duza.html

To myślisz, że prasowi dostali akredytacje na cały szoł ?imp pisze:a tu relacja onet.pl Fotograf się nie wysilił, fotki tylko z początku show.
Na zlocie w Poznaniu nie spodziewałam się, że za 10 miesięcy i jeden dzień usłyszę Bon Jovi na żywo, a tu taka niespodzianka  Jeszcze dowiadując się pięć dni przed koncertem, że mogę jechać... naprawdę coś pięknego!
 Jeszcze dowiadując się pięć dni przed koncertem, że mogę jechać... naprawdę coś pięknego!
Dla mnie wspaniale, naprawdę. Na dodatek w ukochanym przeze mnie mieście (do którego musiałam wraz z przyjaciółką jechać 250km - wiem, że niektórzy z Was mieli o wiele, wieeele dalej, ale uwierzcie, że wysiedzieć z takim małym psychofanem dwie godziny w zamkniętej przestrzeni, jaką jest samochód, to prawie samobójstwo ), gdzie co rusz na Starówce spotykałyśmy kogoś z koszulką Bon Jovi. I jeśli gdzieś tu jest, to buziaki dla przemiłej pani, która w jakiejś kawiarni na rogu ul. Długiej prowadziła z nami rozmowę na temat koncertu - a to wszystko przez to, że spojrzałam w telewizor, gdzie leciała transmisja z koncertu sprzed kilku-kilkunastu lat i powiedziałam, że Jon dość stary, a nadal się nieźle trzyma
), gdzie co rusz na Starówce spotykałyśmy kogoś z koszulką Bon Jovi. I jeśli gdzieś tu jest, to buziaki dla przemiłej pani, która w jakiejś kawiarni na rogu ul. Długiej prowadziła z nami rozmowę na temat koncertu - a to wszystko przez to, że spojrzałam w telewizor, gdzie leciała transmisja z koncertu sprzed kilku-kilkunastu lat i powiedziałam, że Jon dość stary, a nadal się nieźle trzyma 
Golden Circle, barierka pod wybiegiem - doskonale! Z tego miejsca też chciałabym pozdrowić uroczą blondynkę w koszulce z logiem Supermana, która wydawała z siebie tyle decybeli, że bałam się o swój słuch i której pomagałam zapiąć na ręku naszą świetną świecącą bransoletkę, a także miłego pana, który stał po mojej prawej stronie (GC, lewa strona pod barierką), był ze swoją kobietą i uśmiechał/śmiał się ze mnie, kiedy wywrzaskiwałam kolejne teksty piosenek i okazywałam swoją radość z tego, że wreszcie słyszę Bon Jovi na żywo. A, no i Bodzio! Tak się cieszę, że rozpoznałeś mnie i Jołsona ze zlotu! 'A te panie skądś znam!' - nadal nie wiemy, o jaką chustkę Ci chodziło
 Tak się cieszę, że rozpoznałeś mnie i Jołsona ze zlotu! 'A te panie skądś znam!' - nadal nie wiemy, o jaką chustkę Ci chodziło 
Ktoś tu narzeka na nagłośnienie - u nas było baaardzo dobrze. Setlista przepyszna dla mnie, szczególnie Always na końcu, w trakcie którego zdążyłam się popłakać cztery razy. I w ogóle moje ukochane Have a Nice Day, Born to Be My Baby, We Weren't Born to Follow, Someday I'll Be Saturday Night, no i takie hity jak It's My Life czy Livin' On a Prayer. Utwory z nowej płyty na żywo też podeszły mi jakoś lepiej, szczególnie Because We Can - ale to może dlatego, że nie mogłam się powstrzymać i zamiast 'wave' śpiewałam 'whale', od razu nieco zabawniej
A teraz moje serce płacze, leży i rozpacza, że już po wszystkim. Widok prawie całego zespołu (Riiiicziiii! :c), flaga na trybunach - brak słów Światełka z telefonów, tysiące rąk w górze, naprawdę jedna wielka rodzina fanów, ludzi bez względu na wiek, którzy naprawdę kochają ten zespół. Dziękuję Wam wszystkim, że mogliśmy razem spędzić to nasze małe-wielkie święto
 Światełka z telefonów, tysiące rąk w górze, naprawdę jedna wielka rodzina fanów, ludzi bez względu na wiek, którzy naprawdę kochają ten zespół. Dziękuję Wam wszystkim, że mogliśmy razem spędzić to nasze małe-wielkie święto 

Dla mnie wspaniale, naprawdę. Na dodatek w ukochanym przeze mnie mieście (do którego musiałam wraz z przyjaciółką jechać 250km - wiem, że niektórzy z Was mieli o wiele, wieeele dalej, ale uwierzcie, że wysiedzieć z takim małym psychofanem dwie godziny w zamkniętej przestrzeni, jaką jest samochód, to prawie samobójstwo
Golden Circle, barierka pod wybiegiem - doskonale! Z tego miejsca też chciałabym pozdrowić uroczą blondynkę w koszulce z logiem Supermana, która wydawała z siebie tyle decybeli, że bałam się o swój słuch i której pomagałam zapiąć na ręku naszą świetną świecącą bransoletkę, a także miłego pana, który stał po mojej prawej stronie (GC, lewa strona pod barierką), był ze swoją kobietą i uśmiechał/śmiał się ze mnie, kiedy wywrzaskiwałam kolejne teksty piosenek i okazywałam swoją radość z tego, że wreszcie słyszę Bon Jovi na żywo. A, no i Bodzio!
Ktoś tu narzeka na nagłośnienie - u nas było baaardzo dobrze. Setlista przepyszna dla mnie, szczególnie Always na końcu, w trakcie którego zdążyłam się popłakać cztery razy. I w ogóle moje ukochane Have a Nice Day, Born to Be My Baby, We Weren't Born to Follow, Someday I'll Be Saturday Night, no i takie hity jak It's My Life czy Livin' On a Prayer. Utwory z nowej płyty na żywo też podeszły mi jakoś lepiej, szczególnie Because We Can - ale to może dlatego, że nie mogłam się powstrzymać i zamiast 'wave' śpiewałam 'whale', od razu nieco zabawniej
A teraz moje serce płacze, leży i rozpacza, że już po wszystkim. Widok prawie całego zespołu (Riiiicziiii! :c), flaga na trybunach - brak słów
- black
- Gdańsk Supporter 
- 
		I Believe

Ooo, dziękuję bardzo!Regie pisze:black pisze:mst pisze: Proszę bardzo :-)
http://youtu.be/xf_ZXSpG1aQ
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
						last.fm
Jak to? Przecież pięknie wyszło, nawet sam Jon ze sceny powiedział kilka miłych słów o tych światełkach, które wyglądają jak gwiazdyEpona pisze:Z GC niewiele widziałam i miałam wrażenie, że mizernie to wyszło i niestety trybuny nie były doinformowane iż mają świecić telefonami.
http://www.youtube.com/watch?v=TxfM6fcAIw0
Tutaj jest bardzo dobre nagranie z oświadczyn:black pisze:Btw, czy ktoś ma może w miarę ogarnięte nagranie oświadczyn?
http://www.youtube.com/watch?v=LAi6VGydMvU&sns=fb
					Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2013, o 19:09 przez fin, łącznie zmieniany 1 raz.

- 
				kejt93bub
- Gdańsk Supporter 
- 
		Have A Nice Day

Nie jestem w stanie wiele powiedzieć, bo ciągle emocje mnie trzymają, ale to co się wczoraj działo było niesamowite. Zespół, Jon, fani stanęli na wysokości zadania, świetne humory i atmosfera, kosmos. Dopiero co dotarłam do domu, mam nadzieję, że się dzisiaj świetnie bawicie i do niedługiego zobaczenia  magia!
 magia!

!!!!!!
!!!!!!