Gdańsk Multicam DVD
Moderator: Mod's Team
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
To normalne że działają, pytanie jak długo? Szkoda by było jakby DVD z Gdańska za 5 lat odmówiło posłuszeństwa, bo pliki na serwerze mogą być już niedostępnemisstwisted pisze:Ja nagrywałam do swojego starego radia samochodowego, które było tylko na CD (bez wejścia na USB) na byle jakich płytach, na byle jakich obrotach i też działały.
Jeżeli pamiątka ma służyć długie lata, to lepiej nagrać to raz a porządnie. Tak jak pisała Imp, marka płyty też ma tutaj duże znaczenie. Po prostu lepiej nie kupować tych najtańszych
Oczywiście, ale namów do założenia konta i dołączenia do zacnego grona forumowiczówMrsadler1997 pisze:czy mogę podesłać ten link osobom które były w Gdańsku a nie mają tutaj konta?
Ostatnio zmieniony 29 września 2013, o 19:13 przez Damned, łącznie zmieniany 2 razy.
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
na serwerze pewnie nie; ale wszystkich którzy nie mają wyboru i nagrywają tak jak mogą uspokajam - słowo skauta! - nawet za piąć lat multicam z Gdańska będzie dostępny. U mnie. U Damneda. Wśród trader'ów. Na tym forum.Damned pisze:To normalne że działają, pytanie jak długo? Szkoda by było jakby DVD z Gdańska za 5 lat odmówiło posłuszeństwa, bo pliki na serwerze mogą być już niedostępne
Nie damy zapomnieć o takim pięknym koncercie
- M.J.
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Tak "po prostu". Otwieram link... i generalnie na tym się kończy. Żadnych komunikatów, błędów, nawet zdjęcia Bobby'ego B., który, jak wiadomo, jest winny całemu złu na świecie.imp pisze:Masz jakiś komunikat czy tak 'po prostu' nie śmiga?M.J. pisze:Czy tylko mnie nie udaje się tego ściągnąć?
Pisz gdyby nadal były problemy z pobraniem. Znajdziemy rozwiązanie.

A, korzystam z Firefoxa.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.