Gdańsk 19.06.2013!

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: M.J. »

Din_Winter pisze: miałem świetne miejsce, z resztą obok dziewczyn z naszego forum pod wybiegiem z lewej strony od sceny
Ciekawe co to za dziewczyny z forum... :lol:
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2013, o 07:58 przez M.J., łącznie zmieniany 1 raz.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Fromasz1899
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: The Circle
Kontakt:

Post autor: Fromasz1899 »

Nie mogę uwierzyć w to co tam przeżyłem. Najlepszy dzień w życiu. Ja chce jeszcze raz! Koncert ideał! (Brak Richiego prawie całkowicie zatuszowany. Brakowało mi tylko ill be there for you. Ale szczegół) od początku do końca szaleństwo. Po koncercie chodzić nie mogłem! Kocham ich i całą setliste. Od początku do końca! Publiczność dała czadu! A Jon taki ciągle uśmiechnięty!
Muszą wrócić jak najszybciej! <3
I'm still living, yeah, semper fi!

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect
God makes no mistakes
Awatar użytkownika
Din_Winter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Din_Winter »

PS. Znajomy z Irlandii napisał mi, że tam w gazetach pisują, że dostaliśmy najlepszy koncert w całej trasie.

właśnie nie wiem czemu, ale mam wrażenie że coś z tym jest :D , i mówie poważnie, częste uśmiechy, bardzo dobra setlista, boska jakość....
Oby jeszcze wrócili
jeśli mój angielski jest w miarę dobry :D , to Jon kilka razy mówił że wrócą, w Wantedzie np. i jeszcze dziękował że mimo że obiecali koncert 13 lat, to przyszło tak dużo ludzi...
jak dobrze pójdzie, a wierze że tak, to możemy stać stałym miejscem ich koncertów, i co najważniejsze, być w liście krajów z najlepszą publiką, jak teraz było ponad 30 000 ludzi, Narodowy jest największy? :D , to właśnie następny mogliby zrobić w Wa-wie i może udałoby się dojechać do 40 000 :D , ale warunek, Richie ma być ;)
a i Phil chyba trochę się przełamał, był jakby bardziej śmiały niż zwykle :)

[ Dodano: 2013-06-20, 10:02 ]
M.J. pisze:
Din_Winter pisze: miałem świetne miejsce, z resztą obok dziewczyn z naszego forum pod wybiegiem z lewej strony od sceny
Ciekawe co to za dziewczyny z forum... :lol:
siemano ;) :D
no i ochroniarz nie dał nam wody... :D
ale koncert boski ^ ^
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
trojanowsky
I Believe
I Believe

Post autor: trojanowsky »

Cóż można napisać... Całe zmęczenie, zrezygnowanie wywołane 4h snu ustąpiło z chwilą wejścia chłopaków na scenę. Do tej pory jestem w szoku i nie mogę uwierzyć w to co się tak naprawdę stało wczoraj wieczorem. Spełniłam swoje największe marzenie, teraz twierdzę, że mogę już umierać. Bardzo czekałam na Always, może dlatego, że moja przygoda z BJ zaczęła się de facto od tego utworu i gdy usłyszałam jego pierwsze brzmienia, nie powiem - łezka w oku się zakręciła. Szkoda, że to tak szybko minęło, ale wspomnienia pozostaną na całe życie. Niestety czas powrócić do rzeczywistości i czekać aż wrócą, może tym razem wcześniej niż za kolejne 13 lat ;)
Awatar użytkownika
Domii
It's My Life
It's My Life

Post autor: Domii »

ten koncert, to chyba najlepsze co mnie w życiu spotkało. Już zbieram hajs na następny tym razem będę sie bawić na Diamond :d Na "always" cała płyta zamieniła się w basen. Pięknie, pięknie... lepiej zagospoadrowac pieniędzy nie mogłam. Wielkie brawa dla wszystkich fanów, daliśmy radę!!! :brawo:
I'm a devil on the run
A six gun lover
A candle in the wind
Awatar użytkownika
Smolek
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Smolek »

Coś pięknego! Koncert byl mega! Jeszcze nie może to do mnie dotrzeć. ;) Kapitalna atmosfera, Jon w koszulce Polski. Miałem świetna miejscówką, było wszystko widać świetnie.. I było Always, na które czekałem, kapitalny Prayer, w ogóle wszystko świetne. Śpiewałem ile miałem siły w gardle. Po Jonie było widać, że jest zaskoczony Polakami. Teraz niech wracają do Polski, ale już Ryśkiem. Co do Phila dał radę. I przechodzący obok mnie Jon, bezcenne! Najpiękniejszy dzień w życiu!
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

Biustonosz, oswiadczyny, flaga, bransoletki, koszulka, zmianny setlisty chyba 3 razy w trakcie koncertu, latarki na wanted, zabawa pilkami z zaangazowaniem!, piatka z jonem, publika od poczatku glosna, jon w genialnym nastroju, szalejace trybuny, rozmowy z Obie Bergmanem i Philem X, przygotowywamnie akcji na stadionie, spotkania z wieloma fanami oj recenzja bedzie dluuuga...;)
Lara
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: Lara »

Koncert był ZAJEBISTY!!! XD

Miałam świetną miejscówkę i wspaniałe towarzystwo kilku osób z forum. Dzięki śliczne XD

Bon Jovi - po prostu brak mi słów do opisania tego wszystkiego i jego reakcja na flagę czy świecące bransoletki i telefony na trybunach :) po prostu boska :)

Czekam na kolejny koncert - JA CHCĘ JESZCZE RAZ !!! XD
Awatar użytkownika
Kama97
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Kama97 »

To było najwspanialsze wydarzenie w moim życiu !!! Tyle przygotowań, emocji !!! Coś cudownego ! I stanie w pierwszym rzędzie na wprost Jona, kilkukrotny kontakt wzrokowy z Jonem i Philem !! Oni byli zachwyceni koncertem ! I wszystkie akcje się udały + te niespodziewane !! Coś pięknego !!!!!
I, co wrócą, nie ?
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Tak, oświadczyny, stanik i przechodzący Jon... MASAKRYCZNIE BOSKO.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Awatar użytkownika
bad_name62
I Believe
I Believe
Ulubiona płyta: These Days

Post autor: bad_name62 »

Koncert marzenie ! Chociaż miałam bilet na płycie bawiłam się świetnie :D Moje marzenie się spełniło, teraz tylko czekać na następny koncert w Polsce i odkładać pieniądze na lepszy bilet :) Wtedy może uda się jeszcze dotknąć Jona ;p Moim zdaniem wrócą tutaj na pewno, byli tacy uśmiechnięci przez cały koncert, Jon chyba jeszcze nigdy aż tak nie tańczył, i ta żonglerka z piłką :D Cuuudownie, w zasadzie brakowało tylko Richiego. Ale myślę, że będzie żałował że się nie pojawił w Polsce, bo jak się okazało mają tutaj najlepszych fanów ! I zaskoczenie w oczach Jona, gdy pojawiła się flaga, z resztą zaskoczenie przez cały koncert - bezcenne ;p Dużo by pisać, więc na zakończenie napiszę, że fani BJ są po prostu niesamowici :brawo: (zespół też ale tego to już chyba nie trzeba pisać :P ). Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym koncercie ! :lol:
I've been everywhere, still I'm standing tall .. :)
Awatar użytkownika
Risting
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Risting »

koncert genialny, dalej nie mogę uwierzyć że to już po :D teraz żałuję, że byłam na trybunach bo i tak cały czas stałam,ale mówi się trudno. najważniejsze, że byłam, usłyszałam ich na żywo i zobaczyłam ! marzenie spełnione, oby kiedyś wrócili ( z naszym Samborą ) ;)
These open arms...
Awatar użytkownika
Magnolia
It's My Life
It's My Life

Post autor: Magnolia »

Masakrycznie cudownie!!!!! Co za energia! i...i... wszystko! WSZYSTKO! Super miejscówa, super ludzie dookoła, setlista, jedność publiki.... tego się nie da opisać. To jak sen! Najwspanialszy dzień w życiu! POLACY, JESTEŚMY WIELCY! WYMIETLIŚMY!!
Aga_Lk
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Aga_Lk »

Było super- widać było, że zespół jest totalnie zaskoczony przyjęciem ze strony publiczności. Jon dawał z siebie wszystko-był mega zadowolony i biorąc pod uwagę wszystkie wcześniejsze koncerty to śmiało możemy powiedzieć że nasze przyjęcie było jednym z najlepszych jak nie najlepszym na całej trasie. Myślę, że mamy zagwarantowane kolejne odwiedziny:)
Jon w naszej koszulce to już w ogole wypas... i to jego łapanie się za serducho jak klaskaliśmy- według mnie oni się totalnie nie spodziewali takiego przyjęcia:) Widać było, że są super zaskoczeni i zadowoleni:)
Ja byłam na trybunach i trybuny skakały niesamowicie- jestem dumna z tego koncertu:)
Jinx
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul

Post autor: Jinx »

Gdybym nie wygrał biletu ominęłoby mnie to genialne show! miałem być na trybunach, udało się wymienić na płytę, gdzie stałem w drugim rzędzie z czego się zajebiście ciesze bo widok był świetny. Setlista zajebista chociaż zabrakło mi Bed Of Roses, na które najbardziej czekałem, grali je podczas tej trasy a u nas zabrakło :/ myślałem że może wrzucą je tym razem do bisów no ale trudno, było pełno innych zajebistych kawałków, chociażby Wanted czy Always, chociaż tu strasznie po ostatniej solówce się z tym męczył ale jak ktoś już pisał to cholernie trudny kawałek, a Jon jest już po pięćdziesiątce więc nie można oczekiwać od niego cudów tym bardziej że to był ostatni kawałek. Atmosfera mega zajebista! nie byłem jeszcze na takim koncercie, Jon ma kapitalny kontakt z publiką, a jego mina kiedy wziął do ręki stanik i potem go rzucił w tłum - bezcenna :D no i te oświadczyny, nagrałem to i jeszcze 2 czy 3 kawałki ale jakość jest beznadziejna, więc zachowam dla siebie na pamiątkę :)
aa i zapomniałbym... scena naprawdę robi cholerne wrażenie, co innego oglądać nagrania na YT a stać kilkadziesiąt metrów od niej, genialna oprawa! zazdroszczę chłopakom z Iry, że mieli okazje na niej zagrać, dla nich też wielki plus za ciekawą setlistę, Szczęśliwego Nowego Yorku w takiej wersji już wieki nie słyszałem, bo ostatnio grali wyłącznie akustycznie.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”