fajne! Nie wiedziałem, że w kolorze Flip ma rude włosy i że miał piosenkę solo bez FlapaEVENo pisze:Artur Gadowski zaprasza na koncert:
http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0
Ira Supportem przed Bon Jovi!
Moderator: Mod's Team
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Wywiad z IRA dla Prestige MJM: http://www.imprezyprestige.com/aktualno ... ws_id=1019
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
No, pozbyli się tego z seta jakiś rok temu, może więcej, w każdym razie jak jeszcze regularnie biegałam na ich koncerty. Fakt, że wszedł 'Deszcz', 'Znamię', 'Jestem Obcy' i bodaj 'Zostań tu' się pojawiało, ale szkoda. A teraz mogliby spokojnie tym zastąpić np tą smętną (nie)'Szczęśliwą' xD
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'
- Ricky Skywalker
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: NJ+KTF+SITT+AOTL
- Kontakt:
Przypuszczam, że setlista będzie przypominała tą z Czyżynaliów w Krakowie. IRA miała wtedy mniej więcej godzinę, spodziewam się, że w Gdańsku będzie bardzo podobnie. Prawdopodobnie będzie więc to wyglądało tak:
Mój Bóg
Taki sam
Walcz
Ikar
Wiara
Mocny
Uciekaj
Oni zaraz przyjdą tu (Breakout cover)
Ona jest ze snu
Mój dom
Szczęśliwego Nowego Yorku
Nadzieja
Encore:
Bierz mnie
Mój Bóg
Taki sam
Walcz
Ikar
Wiara
Mocny
Uciekaj
Oni zaraz przyjdą tu (Breakout cover)
Ona jest ze snu
Mój dom
Szczęśliwego Nowego Yorku
Nadzieja
Encore:
Bierz mnie
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
"these days all we got is hope, we got redemption and we got forgiveness. And we got one more thing - we got us these days..."
- Richie Sambora, 29-10-2007
- Talia
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
Nie tak do końca się pozbyli, wystarczy popatrzeć na statystyki na setlist.fm, ja w tamtym roku słyszałam dwa razy z trzech koncertów na których byłam99-in-the-shade pisze:No, pozbyli się tego z seta jakiś rok temu, może więcej, (...)
Taki set jest satysfakcjonujący, jedyne czego wtedy mi brakowało to Parę chwil.Ricky Skywalker pisze:Przypuszczam, że setlista będzie przypominała tą z Czyżynaliów w Krakowie.
I podobnie jak KondZik, najbardziej czekam na Mój Bóg i Ikar, no i jeszcze na Wiarę
I ain't quittin' - I'm just splittin' for awhile
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
No, jak będzie coś w tym stylu, to nieźle
[ Dodano: 2013-06-11, 23:29 ]
Ja już tyle czasu nie mogłam trafić... :<

[ Dodano: 2013-06-11, 23:29 ]
Rany, gdzie?Talia pisze:Nie tak do końca się pozbyli, wystarczy popatrzeć na statystyki na setlist.fm, ja w tamtym roku słyszałam dwa razy z trzech koncertów na których byłam99-in-the-shade pisze:No, pozbyli się tego z seta jakiś rok temu, może więcej, (...)
No tak, nie zauważyłam. 'Parę Chwil' również z chęcią bym usłyszałaTalia pisze:Taki set jest satysfakcjonujący, jedyne czego wtedy mi brakowało to Parę chwil.Ricky Skywalker pisze:Przypuszczam, że setlista będzie przypominała tą z Czyżynaliów w Krakowie.
I podobnie jak KondZik, najbardziej czekam na Mój Bóg i Ikar, no i jeszcze na Wiarę
'A drifter I was meant to be with noone there for company.'