Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
black
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: black »

Mam bilet na GC za 350, do zobaczenia w Gdańsku :jupi:
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

O właśnie... Ja wczoraj (tj. w sumie przedwczoraj - 8 listopada) około 22:00 zakupiłam bilet na Eventimie, ale dopiero jutro (w sumie dzisiaj) przeleję pieniądze. Oby wszystko poszło jak najlepiej...

A dzisiaj stojąc w łódzkiej Manufakturze w Empiku słyszałam taki dialog przy kasie:
- Poproszę bilet na Bon Jovi za 350 zł.
- Przykro mi, obecnie nie mamy już takich.
Coś tam dalej było, ale już mi głupio było stać i przeglądać "K MAG" kolejne 15 minut. Chyba im zabrakło czy cuś.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Vickynella
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul
Kontakt:

Post autor: Vickynella »

Jakby ktoś był ciekawy to zamówiłam na eventim i zapłaciłam za bilet w czwartek wieczorem i ciągle mam "oczekiwanie na przelew"! ;/ I też z innym właścicielem konta niż ja. Zaczynam popadać w całkowitą panikę i nie wiem czy nie kupię w empiku dla pewności... Komuś w ogóle doszedł już ten przelew? (tzn. czy zmienił mu się ten status)
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

Bilet kupiłem wczoraj o 15:00 na eventimie, o tej też godzinie wykonałem przelew przez IPKO.
Napisane jest, że należy dokonać płatności w terminie 3 dni. Mój status zamówienia nie zmienił się i widnieje ciągle "oczekiwanie na przelew". 3 dni upływają w niedziele, a przecież banki nie wykonują przelewów w soboty i niedziele.

Co w takim razie? Czy eventim poczeka na poniedziałek czy anulują mi zamówienie?
Pieniądze już poszły wczoraj krótko po 15:00.
Awatar użytkownika
Adrian
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Adrian »

mst pisze:Bilet kupiłem wczoraj o 15:00 na eventimie, o tej też godzinie wykonałem przelew przez IPKO.
Napisane jest, że należy dokonać płatności w terminie 3 dni. Mój status zamówienia nie zmienił się i widnieje ciągle "oczekiwanie na przelew". 3 dni upływają w niedziele, a przecież banki nie wykonują przelewów w soboty i niedziele.

Co w takim razie? Czy eventim poczeka na poniedziałek czy anulują mi zamówienie?
Pieniądze już poszły wczoraj krótko po 15:00.
Kilka postów wcześniej masz info, że to są 3 dni robocze. Spokojnie. Panikujmy dopiero jak cofną nam rezerwacje i kasa nam nie wróci na konto ;D
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: kejt93bub »

Ludzie, przecież kilka postów wcześniej ktoś napisał, że soboty i niedziele nie są wliczane. Ja też zrobiłam przelew wczoraj o 11, ale SPOKOJNIE, przelew dojdzie w poniedziałek i wszystko będzie ok.
Awatar użytkownika
mst
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: mst »

OK, przepraszam. Spytałem dla absolutnej pewności :)
Zresztą byłoby to istotnie głupie, gdyby wliczali w ten 3dniowy termin sobotę i niedzielę.
Dzięki
joanna
I Believe
I Believe

Post autor: joanna »

w Krakowie przynajmniej w moim empik gdzie pracuje bilety sprzedaja sie tak sobie,jeśli juz to na trybuny za 250 zl,oby sie to lepiej rozkrecilo!
ania93x
Little Bit Of Soul
Little Bit Of Soul
Kontakt:

Post autor: ania93x »

Ja kupiłam wczoraj w Empiku w ZT, przede mną dziewczyna kupowała też na BJ, jak odchodziłam od kasy to dwie dziewczyny stojące za mną to samo, więc nieźle ;)
arturos
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: arturos »

Słuchajcie można gdzieś w Warszawie zakupić bilety GC FC ???
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

arturos pisze:Słuchajcie można gdzieś w Warszawie zakupić bilety GC FC ???
W eventimie na jerozolimskich napewno nie, bo wczoraj tam byłam i nie mieli. wydaje mi się, że tylko przez internet niestety.
arturos
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Też tam byłem, chyba nawet stałaś przede mną na dworzu ok 10 rano ( tak się domyślam, że to Ty) ;) Nie wiem w końcu, czy nie kupie zwykłego GC....
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

arturos pisze:Też tam byłem, chyba nawet stałaś przede mną na dworzu ok 10 rano ( tak się domyślam, że to Ty) ;) Nie wiem w końcu, czy nie kupie zwykłego GC....
Byłam tam o 9, przede mną stał tylko pan, który kupił 2 zwykłe GC, więc chyba jednak nie ;)
arturos
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Przecież od 10 mieli otwarte tzn się spóźnili i otworzyli jakoś później ;) W każdym razie jestem ciekaw, czy np w Empiku można kupić taki bilet za 550 zł
kejt93bub
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

arturos pisze:Przecież od 10 mieli otwarte tzn się spóźnili i otworzyli jakoś później ;) W każdym razie jestem ciekaw, czy np w Empiku można kupić taki bilet za 550 zł
Niemożliwe, bo byłam tam kilka dni temu i zapytałam o bilety. Pan powiedział, że otworzą specjalnie w piatek o 9.00 ze względu na początek sprzedaży i wywiesili karteczkę na drzwiach. Dokładnie 8:58 stałam pod drzwiami i 2 minuty pozniej mnie, pana przede mnąi 3 inne dziewczyny wpuścili do środka. No nieważne.

Myślę, że warto zadzwonić i się dopytać.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”