Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
O właśnie... Ja wczoraj (tj. w sumie przedwczoraj - 8 listopada) około 22:00 zakupiłam bilet na Eventimie, ale dopiero jutro (w sumie dzisiaj) przeleję pieniądze. Oby wszystko poszło jak najlepiej...
A dzisiaj stojąc w łódzkiej Manufakturze w Empiku słyszałam taki dialog przy kasie:
- Poproszę bilet na Bon Jovi za 350 zł.
- Przykro mi, obecnie nie mamy już takich.
Coś tam dalej było, ale już mi głupio było stać i przeglądać "K MAG" kolejne 15 minut. Chyba im zabrakło czy cuś.
A dzisiaj stojąc w łódzkiej Manufakturze w Empiku słyszałam taki dialog przy kasie:
- Poproszę bilet na Bon Jovi za 350 zł.
- Przykro mi, obecnie nie mamy już takich.
Coś tam dalej było, ale już mi głupio było stać i przeglądać "K MAG" kolejne 15 minut. Chyba im zabrakło czy cuś.
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
-
- Little Bit Of Soul
- Kontakt:
Jakby ktoś był ciekawy to zamówiłam na eventim i zapłaciłam za bilet w czwartek wieczorem i ciągle mam "oczekiwanie na przelew"!
I też z innym właścicielem konta niż ja. Zaczynam popadać w całkowitą panikę i nie wiem czy nie kupię w empiku dla pewności... Komuś w ogóle doszedł już ten przelew? (tzn. czy zmienił mu się ten status)
Bilet kupiłem wczoraj o 15:00 na eventimie, o tej też godzinie wykonałem przelew przez IPKO.
Napisane jest, że należy dokonać płatności w terminie 3 dni. Mój status zamówienia nie zmienił się i widnieje ciągle "oczekiwanie na przelew". 3 dni upływają w niedziele, a przecież banki nie wykonują przelewów w soboty i niedziele.
Co w takim razie? Czy eventim poczeka na poniedziałek czy anulują mi zamówienie?
Pieniądze już poszły wczoraj krótko po 15:00.
Napisane jest, że należy dokonać płatności w terminie 3 dni. Mój status zamówienia nie zmienił się i widnieje ciągle "oczekiwanie na przelew". 3 dni upływają w niedziele, a przecież banki nie wykonują przelewów w soboty i niedziele.
Co w takim razie? Czy eventim poczeka na poniedziałek czy anulują mi zamówienie?
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Kilka postów wcześniej masz info, że to są 3 dni robocze. Spokojnie. Panikujmy dopiero jak cofną nam rezerwacje i kasa nam nie wróci na konto ;Dmst pisze:Bilet kupiłem wczoraj o 15:00 na eventimie, o tej też godzinie wykonałem przelew przez IPKO.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Niemożliwe, bo byłam tam kilka dni temu i zapytałam o bilety. Pan powiedział, że otworzą specjalnie w piatek o 9.00 ze względu na początek sprzedaży i wywiesili karteczkę na drzwiach. Dokładnie 8:58 stałam pod drzwiami i 2 minuty pozniej mnie, pana przede mnąi 3 inne dziewczyny wpuścili do środka. No nieważne.arturos pisze:Przecież od 10 mieli otwarte tzn się spóźnili i otworzyli jakoś późniejW każdym razie jestem ciekaw, czy np w Empiku można kupić taki bilet za 550 zł
Myślę, że warto zadzwonić i się dopytać.