Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
Niestety liczy się, bo pisałam nawet maila z zapytaniem w tej kwestii. Jeśli w ciągu trzech dni nie otrzymają pieniędzy to zamówienie zostanie anulowane i siedzę teraz cała w nerwach i boję się, że kasa nie dojdzie w ogóle, a przelew zrobiłam dzisiaj o 10 rano.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
Potwierdzenia na razie na maila nie otrzymałem, status na eventimie również oczekujący - można to tłumaczyć, że pewnie mają teraz sporo przelewów do zaksięgowania 
Poza tym nie wiem czy ktoś zauważył pewną nieścisłość - po kupnie na stronie eventimu widniał limit 4rech dni, a w mailu otrzymywaliśmy limit 3-dniowy...
Poza tym nie wiem czy ktoś zauważył pewną nieścisłość - po kupnie na stronie eventimu widniał limit 4rech dni, a w mailu otrzymywaliśmy limit 3-dniowy...
- Adrian
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Uspokoje was 
Dzwoniłem do Pani z Eventimu z pytaniem dlaczego jest raz 4 dni a raz 3 dni.
Pani powiedziała, że rezerwacja obejmuje 3 dni robocze. A informacja o 4 dniach jest dla nich jakiś zabezpieczeniem.
Pytając czy jak teraz wyśle przelew to rezerwacja będzie utrzymana do poniedziałku to otrzymałem odpowiedź, że nawet prawdopodobnie do środy będzie trzymana rezerwacja.
Więc wszystko powinno być ok. Nie sądze żeby na ręke im było robić tyle operacji zwrotów jak mogą mieć z tego czysty zysk
btw jest taka stronka
http://kiedykasa.pl/?hour=16%3A30&src-b ... t-bank=bre
Bank Eventimu - BRE Bank
Dzwoniłem do Pani z Eventimu z pytaniem dlaczego jest raz 4 dni a raz 3 dni.
Pani powiedziała, że rezerwacja obejmuje 3 dni robocze. A informacja o 4 dniach jest dla nich jakiś zabezpieczeniem.
Pytając czy jak teraz wyśle przelew to rezerwacja będzie utrzymana do poniedziałku to otrzymałem odpowiedź, że nawet prawdopodobnie do środy będzie trzymana rezerwacja.
Więc wszystko powinno być ok. Nie sądze żeby na ręke im było robić tyle operacji zwrotów jak mogą mieć z tego czysty zysk
btw jest taka stronka
http://kiedykasa.pl/?hour=16%3A30&src-b ... t-bank=bre
Bank Eventimu - BRE Bank
A no to teraz mnie uspokoiłeś. Tylko szkoda, że jak pisałam do nich maila to odpowiedź brzmiała zupełnie inaczej, z której jasno wynikało, że jak nie dostaną pieniędzy w określonym czasie to zamówienie zostanie anulowane. A pytałam się co by stało, gdyby pieniądze doszły w poniedziałek.
Ale jak ci tak powiedziała to jest git. Kamień spadł mi z serca.
Ale jak ci tak powiedziała to jest git. Kamień spadł mi z serca.
Race, it’s a race
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
But i’m gonna win
Yes i’m gonna win
And will light the fuse
I’ll never lose
And i choose to survive
Whatever it takes
-
- Have A Nice Day
Hej!
Bilety zakupione, nocleg zaklepany! Zostaje tylko wybrać środek transportu i sprawa załatwiona. Jestem cała happy! Byle wytrzymać do czerwca!
A tak na marginesie dodam tylko, że Pan w empiku powiedział mi, że sprzedaż biletów idzie dobrze.
I tak trzymać kochane ludki!!!

Bilety zakupione, nocleg zaklepany! Zostaje tylko wybrać środek transportu i sprawa załatwiona. Jestem cała happy! Byle wytrzymać do czerwca!

A tak na marginesie dodam tylko, że Pan w empiku powiedział mi, że sprzedaż biletów idzie dobrze.
I tak trzymać kochane ludki!!!

BJ - It's my life - Always !
-
- Have A Nice Day
- imp
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Kontakt:
dokładnie.Adrian pisze:Pytając czy jak teraz wyśle przelew to rezerwacja będzie utrzymana do poniedziałku to otrzymałem odpowiedź, że nawet prawdopodobnie do środy będzie trzymana rezerwacja.
podany na stronie termin rezerwacji obejmuje dni pracujące banków, czyli pomija soboty (nawet jeśli niektóre oddziały pracują) i niedziele
póki co status 'w realizacji'= 'czekamy na przelew' itp jest ok.
bez stresu proszę
![Uśmiech krzywy ;]](./images/smilies/icon_krzywy.gif)