Organizacja na PGE Arenie

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
BJbart
I Believe
I Believe
Kontakt:

Post autor: BJbart »

PePe pisze: Albo na Who says you can't go home wszyscy pojdziemy do domu? :D
P** :D !!

Zróbmy flagę, jak na U2. Nie oryginalne ale powala. Ja osobiście chciałbym dmuchany fotel na którym byście mnie ponieśli w kierunku sceny ;-)

a na poważnie to zrobił bym flagę. I jakiś p**** transparent "Hell we can!"

[ Dodano: 2013-03-25, 22:06 ]
KM pisze:Dobra, ja też mam pomysł jakiś, nie wiem na ile Wy i inni ludzie byliby w stanie się zaangażować itp, ale zapodam:)

Inspiracja: Po koncercie IRY w Łowiczu Gadowski stwierdził, że nie spodziewał się, że w takim małym miasteczku będą znali jego wszystkie piosenki itp. - dał świetny koncert, dużo bisów, nie chciał dopłat za dłuższe granie - ogólnie chyba to go chwyciło.

Pomyślałam więc o czymś, co może miło zakończyć albo wydłużyć nam koncert - zaśpiewać* naszemu zespołowi coś spoza mainstreamu, co da im do myślenia, że jednak trochę bardziej ich lubimy niż podejrzewali. Wyobraziłam sobie, że chłopaki kończą koncert, a my śpiewamy refren "STAY" - do bólu.

Technicznie: mamy pół roku na ogarnięcie kilku linijek prostego tekstu, można troszkę tekstów wziąć ze sobą i "podszkolić" tych, którzy nie dadzą rady dowiedzieć się o akcji wcześniej....

nie wiem, może Wam się spodoba pomysł... oczywiście można jakiś inny tytuł podrzucić.

*zaśpiewać w rozumieniu: zaśpiewać de facto, zawyć, zaryczeć, wyrecytować i wszelkie tym podobne - jak kto lubi :)
!! :cfaniak: !!

//EDIT: Nie przeklinamy na forum!
Ostatnio zmieniony 25 marca 2013, o 21:10 przez BJbart, łącznie zmieniany 1 raz.
"i pokój będzie ostatnim słowem historii"
MaziejCK
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Post autor: MaziejCK »

"Polscy fani (a raczej fanki) zaplanowali akcję, która ma sprawić, że Bieber ciepło zapamięta pierwszy występ w naszym kraju. Podczas piosenki "Believe" widownia podniesie białe i czerwone papierowe serduszka, które utworzą polską flagę."

http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35136,1361 ... zorem.html

Jak się super nasze Polskie dzieciaczki zorganizowały heh :zawstydzony: :P

P.s ognie sztuczne suuuper sprawa ale zapewne fanklub oficjalnie musiałby się dogadać z organizatorem lecz to i tak raczej wątpliwe bardzo. Flaga jak najbardziej no i fajnie jakby wisiała na balkonikach, murku itp na wprost sceny lub z boku tak jak kibole wieszają swoje flagi. przez cały koncert Bon Jovi mogli by ją podziwiać heh ;)
Osobiście z 2 dyszki na pewno przeznaczyłbym na taką akcje.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Ulubiona płyta: These Days
Kontakt:

Post autor: Damned »

BJbart pisze:a na poważnie to zrobił bym flagę. I jakiś p**** transparent "Hell we can!"
Świetny pomysł na napis!
Niestety z tego co mi wiadomo, projekt duuużej flagi jest już gotowy, a na nim ma widnieć napis Bon Jovi Because We Can...
Pomimo wszystko, róbmy własne transparenty, flagi i dekorujmy stadion na własną rękę. Ja na pewno coś swojego przyniosę, nie mam jednak jeszcze pomysłu na hasło, ale przecież pośpiechu nie ma ;)
MaziejCK
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Obrazek ;)
Takie coś jest o niebo lepszym pomysłem niż flaga którą rozwinie się nad tłumem bo
będzie słabo widoczna dla większości w tym nawet dla BJ, do tego słabo czytelna no i byłaby tylko na jedno nagranie... a taka flaga wisiałaby sobie cały koncert, super widoczna i do tego nikomu by nie przeszkadzała a wręcz przeciwnie ;) ale co ja się tam znam ;]
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

MaziejCK pisze:Obrazek ;)
Takie coś jest o niebo lepszym pomysłem niż flaga którą rozwinie się nad tłumem bo
będzie słabo widoczna dla większości w tym nawet dla BJ, do tego słabo czytelna no i byłaby tylko na jedno nagranie... a taka flaga wisiałaby sobie cały koncert, super widoczna i do tego nikomu by nie przeszkadzała a wręcz przeciwnie ;) ale co ja się tam znam ;]
Można pomyśleć nad tym,
w miejscu które wskazałeś nie musi być flaga jak na meczu, to może być transparent wydrukowany na papierze... wyjdzie tanio i dobrze.
Jednak trzeba rozważyć samo hasło, w moim odczuciu Bon Jovi, Because We Can, czy Thank You kompletnie odpadają ;) Warto pomyśleć nad hasłem, bo przecież Jan i spółka, będą mogli podziwiać je przez cały koncert, jeżeli uda się to zorganizować ;)
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Go Jonny B.! :D lub "Let's rock this stadium" choc wiem, że banalne... :whoeva: jakiś cytat moze ktos proponuje?
bartekbb23

Post autor: bartekbb23 »

Może na całej długości dookoła coś takiego jak PODCZAS 30 LAT WASZEGO GRANIE BYLIŚMY WSZĘDZIE i wymiana miast i dat czy cuś :))
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Napiszmy: PIEROGI.
Rysiek się ucieszy :PPP
Awatar użytkownika
Mkwiatek93
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Mkwiatek93 »

Jestem za, do tego wykonajmy takie pierogi z plasteliny czy masy solnej i podrzucajmy tym niczym konfetti :D :D
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

LOL @ pierogi
Niezłe, ale kiepsko będzie jak ktoś wrzuci na scenę, a chłopaki będą głodne ;) Masa solna może połamać zęby, a dentyści w Stanach ponoć sporo sobie liczą...

Może coś takiego?
We kept the faith... for 30 years.
LET IT ROCK!

Przynajmniej jakieś nawiązanie do piosenek jest.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
Milla
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Milla »

Thalion pisze: We kept the faith... for 30 years.
LET IT ROCK!
Można to odebrać dwuznacznie, np. jakbyśmy im wypominali te 30 lat bez koncertu i teraz jak już przyjechali to niech chociaż dadzą czadu.
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

Można, choć nie chodziło mi o "taki" wydźwięk...

Napis w stylu "we keep the faith you will come back" jest mniej dwuznaczny.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Awatar użytkownika
M.J.
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: M.J. »

A co z "Good things come to those who wait"? Zrezygnowaliśmy z tego, czy coś ominęłam?
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Awatar użytkownika
Damned
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

M.J. pisze:A co z "Good things come to those who wait"? Zrezygnowaliśmy z tego, czy coś ominęłam?
Bodzio ogarnia temat wielkiej flagi z tym napisem. To o czym dyskutujemy powyżej to kolejne propozycje. Nie musimy się ograniczać do jednej flagi.

Gdybyśmy chcieli wydrukować napis, który miałby wisieć gdzieś na trybunach, to jego rozmiar musiałby wynosić przynajmniej metr wysokości.. to spora inwestycja, jeżeli ktoś ma propozycję gdzie można wydrukować taki napis w możliwie niskiej cenie to czekam na namiary. Jeżeli ustalimy jakim hasłem chcemy powitać zespół w Gdańsku, wówczas skontaktuje się z organizatorem koncertu w tej sprawie.

Puki co, tak widziałbym hasło, które zaproponowała Thalion:
Obrazek
MaziejCK
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
I Believe
I Believe

Obrazek
Takie hasło coś pięknego i idealnie pasuje ;)
Co do wykonania hmm znalazłem coś takiego
http://www.szycieflag.pages.one.pl/CMS/ ... na-plot,16
Postaram się do nich napisać jutro jak cenowo by to wyglądało, dzisiaj nie dam rady zresztą pewnie i tak odp będzie po świętach. Pozdro

[ Dodano: 2013-04-01, 15:22 ]
Udało mi się skontaktować z tą http://www.druk-flag.pl/drukcyfrowybezp.html firmą.
Drukują max szerokość 1,85m a cena netto za 1m2 to 30zł.
Ten projekt w takich rozmiarach miałby długości 4457.45cm zaokrąglając w górę 45m na 1,85m = 83,25m2 = 2497,5zł netto więc sporo. Może skrócimy ten projekt jakoś? Lub damy krótsze hasło. A może fanklub odezwałby się do organizatorów co oni na to ;) jakby byli przychylni może by coś zasponsorowali :whoeva: heh

[ Dodano: 2013-04-01, 15:31 ]
Obrazek przy skróceniu projektu do takiej formy miałby on 42m x 1,85m = 77.7m2 = 2331zł netto
Wysyłka u nich to 29 zł za pobraniem
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”