Bilety - Wszystko o biletach

Gdańsk, 19 czerwca 2013 r., PGE Arena

Moderator: Mod's Team

ODPOWIEDZ
TheMop
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: TheMop »

No cóż taki to nasz naród wspaniały ;) zawsze znajdzie się jakiś zazdrośnik:)
NOTHING GOOD COMES EASY, ALL GOOD THINGS TAKE SOME TIME
Kamiila
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Save a Prayer
Save a Prayer
Kontakt:

Post autor: Kamiila »

KondZik pisze:Idzie ktoś do empiku w Poznaniu przy Placu W. ?? :PPP :PPP :PPP
HEHE :D myśle który bilet... czy 150zł opłaca się dorzucić i bidować po studencku przez kilka miesięcy :x
ja się wybierałam, ale ostatecznie skorzystałam z opcji kupienia biletu przez internet :)
iwwka
I Believe
I Believe

Post autor: iwwka »

TheMop, coś Ty - tam na końcu mojej wypowiedzi są 3 uśmieszki! Wcale się tym nie przejmuję - też byłam na koncercie w 2011 r. i też na trybunach i było po prostu rewelacyjnie!

trojanowsky, w moim przypadku to nawet nie chodzi o kasę bo 250 lub 350 zł na GC to nie jest duża różnica. Ja po prostu nie wyobrażam sobie siebie w tłoku, który na pewno będzie w GC. A na trybunce - mam swoją miejscóweczkę - a jak polecę jutro do empiku to na pewno będą jeszcze dobre miejsca. Mogę zawsze sobie pójść do toaletki czy po piwko i wrócić do mężusia obok. :-) Ja po prostu jestem starsza pani ;)
Awatar użytkownika
Thalion
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: Thalion »

iwwka pisze:trojanowsky, nie przejmuj się - ja jutro zamierzam kupić bilet na trybunę za 250 więc też jestem inna - tylko, że ktoś gdzieś wcześniej napisał, że ci z trybun są gorsi.... :) :) :)
Oj tam oj tam... w 2008 byłam na koncercie Bon Jovi w Southampton właśnie na trybunach, miejsce stosunkowo nisko, daleko od sceny. Zamiast siedzieć zeszłam sobie do barierki na dole, bo tam choć kilka osób stało i śpiewało, zamiast siedzieć i tylko patrzeć. Nie było mnie stać na nic poza tym biletem (nawet na picie, a nie można było własnego wnosić). Do tej pory uważam, że ten koncert był jedną z najlepszych rzeczy w moim życiu. Nie jest ważne gdzie masz bilet czy za ile. Ważne jest to, kto jest na scenie i co gra :) Ważne jest to, żeby tam być.
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
Kamiila
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Save a Prayer
Save a Prayer
Kontakt:

Post autor: Kamiila »

TheMop pisze:Kamiila, podobno do max.4 tygodni - tak pisze na stronie eventimu :))
mam nadzieję, że jednak nie będą przeciągać wysyłki i wyrobią się szybciej.
iwwka
I Believe
I Believe

Agata BJ, kurcze, kurcze - widzę, że zostałam źle odebrana. Ups... To był taki żarcik z mojej strony - faktycznie gdzieś na którymś wątku była wypowiedź w tym tonie ale ja akurat jestem daleka od "foszenia się" z takiego powodu. :-) Tak tylko pisałam do koleżanki, która się źle czuje z powodu zakupu biletu na DC. :)

[ Dodano: 2012-11-08, 19:58 ]
Thalion, pewnie - ja w Barcelonie zrobiłam dokładnie tak samo - tylko że tamci byli jacyś sztywni i ci z pierwszych rzędów mnie przegonili... haha bo zasłaniałam...
Ale wtedy poszłam na górę nad miejscami siedzącymi i jako jedyna w okolicy, trybunowej, którą mogłam dojrzeć śpiewałam iskakałam podczas całego koncertu. :)
Awatar użytkownika
alniac
Have A Nice Day
Have A Nice Day

Post autor: alniac »

Brrr... GC Fast Track czy zwykłe GC? Oto jest pytanie....
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
Magnum
Keep The Faith
Keep The Faith

Post autor: Magnum »

To prawda. Na trybunach nie jest źle.

Np. w Filadelfii na hali miałem z trybun taki widok:

http://www.youtube.com/watch?v=kRABbQbe ... ature=plcp

To bez zooma, więc trochę inaczej wygląda, ale jak widać i jest bardzo fajny widok. A wrazenia niesamowite. Nie kłócmy się o to, kto gdzie będzie siedział.
02.03.2008 - Philadelphia
24.03.2010 - Philadelphia
19.06.2013 - GDAŃSK
iwwka
I Believe
I Believe

Magnum, faktycznie miałeś super widok! Właśnie czegoś takiego się spodziewam po niskich trybunach bo ja byłam na wysokich... tam było trochę gorzej - w zasadzie ratował tylko zoom i telebimy.
Awatar użytkownika
imp
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
Have A Nice Day
Have A Nice Day
Kontakt:

Post autor: imp »

uff.. KUPIONE :D
nie pierwsze moje bilety a jednak emocje fajne :))
Agata BJ pisze:Ludzie, dajcie spokój. Nikt nie pisał, że ludzie z trybun są gorsi :P Bez pochopnych wniosków, proszę. To ma być nasze wspólne święto muzyki, na które czekaliśmy całe lata. Po co te podziały?
TheMop pisze:iwwka, nie przejmuj się -byłam na trybunach w 2011 roku i było rewelacyjnie. Myślę,że na takim koncercie gdziekolwiek nie będziesz stała i tak będzie superrrr :jupi:
Zgadzam się w 100 procentach. Ludziska przestańcie określać/oceniać innych po lokalizacji biletów!
Magnum pisze:Żeby się nie okazało, że te bilety sprzedane dzisiaj są nieważne :lol:
- zgiń przepadnij ;)

ps.
KondZik pisze:Idzie ktoś do empiku w Poznaniu przy Placu W. ?? :PPP :PPP :PPP
HEHE :D myśle który bilet... czy 150zł opłaca się dorzucić i bidować po studencku przez kilka miesięcy :x
jak cię znam to o suchym chlebie przetrzymasz, byle mieć ten bilet:))
rtcr
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: rtcr »

Wie ktos ile mniej wiecej miejsc jest na golden circle przeznaczone?
How does money lead to greed
When there's still hungry mouths to feed
Awatar użytkownika
ts
It's My Life
It's My Life
Ulubiona płyta: Crush

Post autor: ts »

Hej, powiedzcie mi, czy trybuna dolna za 250 zł jest jakoś podzielona na mniejsze sektory or sth like this? Czy miejsce w tej trybunie jest przydzielane wg zasady "kto pierwszy ten lepszy" ? ;)
iwwka
I Believe
I Believe

ts, ja myślę - mam nadzieję,że po prostu kupujesz konkretne miejsce - konkretne krzesełko. Tak było w Barcelonie 2011.
Awatar użytkownika
djpj1
Gdańsk Supporter
Gdańsk Supporter
It's My Life
It's My Life

Post autor: djpj1 »

jeśli bilet na trybune to masz swoje miejsce i rząd które wybierasz podczas kupna i tam siadasz:)jak w kinie....
Ostatnio zmieniony 8 listopada 2012, o 20:00 przez djpj1, łącznie zmieniany 2 razy.
22 lipca 2011-Wiedeń-Austria
19 czerwca 2013-Gdańsk-Polska
12 lipca 2019-Warszawa-Polska
TheMop
Save a Prayer
Save a Prayer

Post autor: TheMop »

Magnum, http://www.youtube.com/watch?v=ZZCk8JstfNg
a to moja miejscówka w dublinie,troszke daleko wi,ec teraz kupiłam goldena:)
NOTHING GOOD COMES EASY, ALL GOOD THINGS TAKE SOME TIME
ODPOWIEDZ

Wróć do „Dyskusja ogólna”