Organizacja na PGE Arenie
Moderator: Mod's Team
- black
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
A swoją drogą to może by coś też dla ludzi nie-najbliżej sceny? Własnie żeby tak jak z tym "Na" w Hey Jude żeby cała sala trzymała jakieś kartoniki? No nie wiem, dla mnie byłby to fun pomachać kartonikiem. Chociażby jakieś "Stay", to jest krótkie i zmieści się na jeden logicznych rozmiarów kartonik 
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
last.fm
- Milla
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
https://www.google.pl/search?client=ope ... 24&bih=479Paddy pisze:A swoją drogą to nie jest to też cytat z Biblii?
-
- I Believe
- Thalion
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dlatego proponowałam, żeby ludzie z biletami Golden Fast Track wnieśli transparenty i położyli przy barierce. W trakcie koncertu (np. na konkretną piosenkę) transparent czy flaga byłaby rozwijana i górna krawędź przekazywana nad głowami do ludzi za plecami. W ten sposób ładnie się to rozwinie, będzie przez chwilę nad sceną, a jeśli napis będzie duży to będzie czytelny ze sceny nawet z oddali. Dodatkowo z trybun byłby na to fajny widok...martyna0330 pisze:Mysle,ze pomysl z transparentami i roznego tego typu flagami nie jest zly. Jednak trzeba tez zwrocic uwage na ludzi, ktorzy beda za Wami.. Nikt nie chce przyjsc na koncert poogladac sobie transparentow,ktore zaslaniaja caly widok na scene..
Transparent przekazywany do ludzi z tyłu przewędruje na tyły płyty i tam już zostanie. Wydaje mi się, że to o tyle wyjdzie, że nikt nie będzie chciał, żeby długo mu to nad głową wisiało, więc przekaże zaraz do kogoś za plecami
Poza tym nikomu nie grozi to, że ktoś będzie jakiś napis co chwila podnosił, bo on przejdzie na tył tylko raz i już tam zostanie (o ile ktoś go nie puści potem do przodu oczywiście)....
Pewnie to i tak nie wyjdzie, ale uważam, że efekt byłby fajny...
11 VI 2008, Southampton
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
19 VI 2013, Gdańsk
If there is no future, there must be no past...
-
- I Believe
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Róże
A jakby zrobić róże z papieru? Nie tylko czerwone, ale i białe, jak nasze barwy NarodoweAgata BJ pisze:Pomysł z różami bardzo fajny, ale nie wiem czy róże przeżyją calutki dzień w ciepłą pogodę, w tłumie ludzi...zanim zostaną użyte. Może być ciężko, ale sama idea do mnie przemawia
Albo taką jedną, wielką, np: z arkuszu a1 zamiast a4?
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Słuchajcie. Nie musimy wymyślać nie wiadomo, jakich cudów na kiju. Byłam w Barcelonie, nie było żadnych kartek, róż, bransoletek, kapeluszy, ani ampułek z krwią. Była publiczność. Nieziemska publiczność, która szalała, śpiewała tańczyła, mdlała i pomiędzy piosenkami śpiewała "Ole, Ole
! " Machali rekami, szaleli, poprostu bawili się na maxa. A zespół był zachwycony. Kiedy ludzie razem z Jonem zaśpiewali Always, on się prawie popłakał. Pomyślcie tym. Nie trzeba wiele aby ich zachwycić. Oczywiście, jestem jak najbardziej za, za jakąś fajną dość efektowną akcją. Nie sądzę, aby zachwyciło ich klękanie, czy śpiewanie " Never Say Goodbye " .Martwmy się o to żeby ludzie zaśpiewali Wanted. Poprostu śpiewajmy głośno, tańczmy, skaczmy, machajmy łapami. Myślę ze im to wystarczy. A jak wymyślimy coś, co da się zorganizować na większą skalę, coś naprawdę prostego - zróbmy to . Pamiętajcie, ze ludzie będą chcieli się bawić, a nie zastanawiać czy teraz podnieść kartkę z "oooo" z " it's alright" czy mają zakładać kapelusz 

10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
-
- I Believe
Kama97, zgadzam się z Tobą w 100%. Po prostu czerpmy z tego koncertu jak najwięcej! Nie możemy dopuścić do sytuacji, żeby np. trybuny się nie bawiły
Trzeba wkręcić wszystkich w atmosferę, żeby te kilka godzin, na które przyjdzie nam jeszcze 213 dni poczekać było jak najwspanialsze dla nas i żeby chłopcy powiedzieli po nich sobie: 'kurde w tej Polsce to fajnie było' 
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Agata BJ
- Administrator
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Od 21 stron rozważacie co chcecie zrobić na koncercie tylko po to, żeby teraz z tego zrezygnować? Ja uważam, że COŚ należy wykonać. Nie mówię, że ma to być 10 niespodzianek, na każdej piosence coś nowego itd. Nic z tych rzeczy. Fajnie by było po prostu pokazać im, jak bardzo na nich czekaliśmy, jak się cieszymy, że w końcu do nas przyjechali i pokazać naszą polskość z dobrej strony..
-
- I Believe
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dokładnie, o to mi chodziło . Zorganizujmy coś, co jest wykonalne na dużą skalę. Żeby to było coś prostego, w co można zaangażować cały stadion. Co z tego, że my, stąd z Always, będziemy mieli róże, jakiekolwiek kartki czy koszulki,skoro nas, w porównaniu do całego stadionu, będzie garstka ? Nie bylibyśmy zauważalni, szczególnie że nawet, nie będziemy w jednym miejscu, tylko porozrzucani po całym stadionie. Absolutnie nie rezygnujmy z organizacji czegokolwiek, ale powtarzam, to musi być proste, wykonalne na dużą skalę.trojanowsky pisze:Ale nikt nie powiedział, żeby zrezygnować ze wszystkiegoTylko, żeby nie cudować na siłę tylko wybrać coś prostego + dołożyć naszą energię
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dokładnie, tak jak tu już wcześniej wspominano, jedziemy się tam bawić i nacieszyć nimi, więc nie ma co myśleć o czymś super-wielkim-mega spektakularnym. Proste rzeczy mogą być dobre dla nas, reszty stadionu i Jersey Guys 
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...