Koszulki?
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Kontakt:
Coś czuje ze z tymi koszulkami nie dojdziemy do porozumienia.... bo jednym czarne innym białe a jeszcze innym czerwone się podobają.
Koszulka to naprawdę znakomity pomysł... jak wszyscy będziemy pisać tutaj swoje życzenia i upodobania to nic z tego nie wyjdzie.
Ja proponuje żeby na razie temat zostawić.
Jak Bodzio wygrzebie już się i wyjdzie na prostą to myślę że się zajmie tematem.
Myślę że dobrze byłoby stworzyć jeden wzór koszuli w jednym kolorze (może być oczywiście fason damski i męski) i jeżeli komuś się spodoba i będzie chciał mieć taką pamiątkę to sobie ją zakupi za pośrednictwem fan clubu.
Demokracja w tym temacie nie jest chyba wskazana.
Koszulka to naprawdę znakomity pomysł... jak wszyscy będziemy pisać tutaj swoje życzenia i upodobania to nic z tego nie wyjdzie.
Jak Bodzio wygrzebie już się i wyjdzie na prostą to myślę że się zajmie tematem.
Myślę że dobrze byłoby stworzyć jeden wzór koszuli w jednym kolorze (może być oczywiście fason damski i męski) i jeżeli komuś się spodoba i będzie chciał mieć taką pamiątkę to sobie ją zakupi za pośrednictwem fan clubu.
http://kolekcjamuzyczna.blogspot.com/
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
22-06-2014 - Berlin, D - RS
19-06-2013 - Gdańsk, PL - BJ
13-10-2012 - Berlin, D - RS
10-06-2011 - Dresden, D - BJ
04-06-2008 - Vienna, A - BJ
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
o to mi właśnie chodziło.... ::)yanni pisze:Coś czuje ze z tymi koszulkami nie dojdziemy do porozumienia.... bo jednym czarne innym białe a jeszcze innym czerwone się podobają.
![]()
- KM
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ogólnie myślę, że trochę za wcześnie na taki temat, ale rozumiem, że emocje w nas żywe i zapał ogromny:).
Owszem, zrobienie zamówienia na jakąś większą liczbę sztuk jednego wzoru wyjdzie taniej i nie mam nic przeciwko temu. Ja jednak myślałam już wcześniej o tym, żeby kupić sobie jakąś koszulkę, która mi pasuje pod różnymi względami, ale zaopatrzyć ją we wspólnie wypracowany wzór. W większości miast są takie punkty usługowe i to by mi bardziej odpowiadało. Nie znaczy to jednak, że chcę tworzyć jakieś wyłomy itp., tak się tylko zastanawiam nad opcjami i ewent. prawami autorskimi
A koszulki mogłyby chyba być dostępne nie tylko w wersji M i K, ale też czarnej i białej - czy nie?
Owszem, zrobienie zamówienia na jakąś większą liczbę sztuk jednego wzoru wyjdzie taniej i nie mam nic przeciwko temu. Ja jednak myślałam już wcześniej o tym, żeby kupić sobie jakąś koszulkę, która mi pasuje pod różnymi względami, ale zaopatrzyć ją we wspólnie wypracowany wzór. W większości miast są takie punkty usługowe i to by mi bardziej odpowiadało. Nie znaczy to jednak, że chcę tworzyć jakieś wyłomy itp., tak się tylko zastanawiam nad opcjami i ewent. prawami autorskimi
A koszulki mogłyby chyba być dostępne nie tylko w wersji M i K, ale też czarnej i białej - czy nie?
20.05.2008 - Leipzig
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
19.06.2013 - Gdańsk
12.07.2019 - Warszawa!!!
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja się dołączam do was!!! Czarne koszulki to jest toalniac pisze:Przybijam wirtualną piątkę i mam nadzieję, że nasz zastęp czarnuchów będzie rosnąć w siłęM.J. pisze:2 podstawowe kobiece powody, by nie zamawiać białej wersji.
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...
- black
- Gdańsk Supporter
-
I Believe
Czarny to nie kolor, czarny to siła. Jestem za czarnymiMkwiatek93 pisze:Ja się dołączam do was!!! Czarne koszulki to jest toalniac pisze:Przybijam wirtualną piątkę i mam nadzieję, że nasz zastęp czarnuchów będzie rosnąć w siłęM.J. pisze:2 podstawowe kobiece powody, by nie zamawiać białej wersji.chyba nie chcecie w czerwcowy upał żołtych plam przy Lay Your Hand on Me
![]()
"And on the 8th day God created rock n' roll!..."
last.fm
last.fm