Gdańsk Multicam DVD
Moderator: Mod's Team
Odnośnie legalności (a raczej nielegalności
) - to oczywiście rozumiem, ale też mogłaby się tu wypowiedzieć osoba bardziej "oczytana" (np. jakiś student prawa).
I czy np. nie dałoby się tego ominąć jakimś zgrabnym napisem, że wszelkie prawa należą do BJ blablabla i płyta nie ma charakteru komercyjnego, w sensie nie generuje zysków - czy coś w tym stylu
I kasa tak czy tak Wam się należy - więc jakbyście po symbolicznej złotówce od kopii dostali dla siebie to nikt by na pewno nie miał nic przeciwko
I czy np. nie dałoby się tego ominąć jakimś zgrabnym napisem, że wszelkie prawa należą do BJ blablabla i płyta nie ma charakteru komercyjnego, w sensie nie generuje zysków - czy coś w tym stylu
I kasa tak czy tak Wam się należy - więc jakbyście po symbolicznej złotówce od kopii dostali dla siebie to nikt by na pewno nie miał nic przeciwko
- mr.bluesman
- It's My Life
- Din_Winter
- Have A Nice Day
jestem również chętny, a co do legalności, mój tata jest adwokatem i do tego tematu odnosi się tak
"jeśli nie narusza to niczyich praw (chodzi o zespół) to jest to legalne"
zróbmy fajne DVD , mówie wam, z książeczką, z kolorową płytą, z tekstem z tyłu "że jest to zrobione dla fanów i jak ktoś wyżej mówił żadnej komercji w tym nie ma"
"jeśli nie narusza to niczyich praw (chodzi o zespół) to jest to legalne"
zróbmy fajne DVD , mówie wam, z książeczką, z kolorową płytą, z tekstem z tyłu "że jest to zrobione dla fanów i jak ktoś wyżej mówił żadnej komercji w tym nie ma"
Keep The Faith, because I Believe that Good Things Come To Those Who Wait
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
WitamyLuqe pisze:Na wstępie witam wszystkich forumowiczówNie jestem właścicielem, ale pracuję w drukarni, mógłbym popytać ile kosztowałby wydruk takiej książeczki ze zdjęciami. Tylko potrzeba wyselekcjonować określoną ilość zdjęć dobrej jakości i przygotować projekt druku.
Na początek poprosimy o odpowiedź na standardowe pytanie dla wszystkich nowych forumowiczów: Alec czy Hugh?
A wracając do DVD, to jestem w kontakcie z bardzo dobrą drukarnią w moim mieście, ale może okazać się że u Ciebie będzie taniej, więc sprawdź ile kosztowałby wydruk takiej książeczki (coś jak ta w MSG DVD) i okładki w nakładzie 50 lub 100. W razie czego mogę podać ich dokładne parametry.
Jak masz dobre fotki to ślij na priv, dziękiDin_Winter pisze:A i jesli mialaby byc jakas ksiazeczka czy cos to mam kilka na prawde dobrych zdjec, dajcie tylko znac
Wrzucimyszakal88 pisze:A oprócz youtube, wrzucicie to na jakiś serwis hostingowy lub torrent?
-
- Little Bit Of Soul
Widzę, że praca idzie pełną parą. Miesiąc ledwo mija, a praca wre. Mam jedno pytanie - bo trochę nagrałem aparatem fotograficznym i telefonem (kilka utworów z głównej części i dużą część bisów) - czy jeszcze zbieracie materiały i można coś wysłać, czy zbieranie zakończone?
Jak tak to chętnie coś podeślę, może być przez internet, a nawet na płycie mogę pocztą przesłać tylko dajcie znać czy jeszcze się przyda?
Jak tak to chętnie coś podeślę, może być przez internet, a nawet na płycie mogę pocztą przesłać tylko dajcie znać czy jeszcze się przyda?

Zdecydowanie Alec, pasował jak nikt do wizerunku zespołu w tamtym okresie i razem z chłopakami dawał czadu, Hugh jest bardzo spokojny, nawet jak na basistęDamned pisze: Na początek poprosimy o odpowiedź na standardowe pytanie dla wszystkich nowych forumowiczów: Alec czy Hugh?![]()
Podaj parametry, bo nie mam tej książeczki :/ Rozmiar, ilość stron, oprawa szyta, czy klejona, gramaturę i rodzaj papieru jak znaszDamned pisze: A wracając do DVD, to jestem w kontakcie z bardzo dobrą drukarnią w moim mieście, ale może okazać się że u Ciebie będzie taniej, więc sprawdź ile kosztowałby wydruk takiej książeczki (coś jak ta w MSG DVD) i okładki w nakładzie 50 lub 100. W razie czego mogę podać ich dokładne parametry.
"...I'd rather die than fade away"
- Damned
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Ulubiona płyta: These Days
- Kontakt:
Parametry:Luqe pisze:Podaj parametry, bo nie mam tej książeczki :/ Rozmiar, ilość stron, oprawa szyta, czy klejona, gramaturę i rodzaj papieru jak znasz
- książeczka (broszura) szyta rozmiar 119x185 mm, papier 130g, 4 strony + okładka, zadruk CMYK
- okładka rozmiar 275x185 mm, papier 130g, zadruk CMYK jednostronnie