Promocja koncertu!
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
True story. A ostatnio także Impact Festival. A szkoda, że organizatorzy o tym nie myślą, swojego czasu był przecież artykuł, w którym Prestige pisało, że początkowa sprzedać biletów w Krakowie była zaskakująco (jak na odległość) wysoka. Jakby trochę się postarali z promocją to może udałoby im się ściągnąć jeszcze więcej narodu z południa :sly:Mkwiatek93 pisze:To południe Polski, z tego co mi wiadomo tu króluje promocja koncertu Depeche Mode :kwasny:
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- misiek_93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja jestem z Pomorza i to wcale z nie tak małego miasta, bo 100 tysięcznego Koszalina i żadnych nie ma bilboardów ani nic, także ludzie z południowej Polski nie jesteście sami, tez czuje się odepchnięty 
Ale z drugiej strony dziwne to miasto ten Koszalin, pamiętam jak miał się odbyć koncert Perfectu w amfiteatrze to został odwołany ze względu na to, że szef agencji koncertowej renegocjował umowę z zespołem, bo okazało się, że nie ma za bardzo zainteresowania i gdyby nie renegocjował to wyszedł by na duży minus. Zespół się wypiął i powiedział, że albo zapłaci tyle ile się umówili albo nie zagrają (według relacji szefa agencji, bo zespół zapewniał, że zainteresowanie było tylko agencja koncertowa okazała się nieuczciwa). No i nie zagrali
A ja zwrotu nie dostałem nigdy i nie dostanę, bo agencja ogłosiła upadłość :kwasny: Podobnie było z Dżemem tylko, że dostałem zwrot kasy. Także jak Perfect i Dżem nie mógł nazbierać marnych kilku tysięcy ludzi z biletami po 40zł to już na pewno nikt z Koszalina (poza mną
) nie kupi biletu na BJ za minimum 180zł
Także nie opłaca się po prostu dawać tutaj reklam
Chyba powinienem dostać nagrodę za offtop tygodnia :bg:
Ale z drugiej strony dziwne to miasto ten Koszalin, pamiętam jak miał się odbyć koncert Perfectu w amfiteatrze to został odwołany ze względu na to, że szef agencji koncertowej renegocjował umowę z zespołem, bo okazało się, że nie ma za bardzo zainteresowania i gdyby nie renegocjował to wyszedł by na duży minus. Zespół się wypiął i powiedział, że albo zapłaci tyle ile się umówili albo nie zagrają (według relacji szefa agencji, bo zespół zapewniał, że zainteresowanie było tylko agencja koncertowa okazała się nieuczciwa). No i nie zagrali

Chyba powinienem dostać nagrodę za offtop tygodnia :bg:
- Kama97
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Tak jak, tu w Gdańsku promocja jest całkiem, całkiem ( plakaty duże, małe, reklamy w galeriach, radio ) to aż mnie dziwi, że na południu cisza. Tak jakby uznali, ze może południowcom blizej do Pragi ? To by było bez sensu wg mnie, przecież wiadomo że każdy polski fan, chce być na koncercie we własnym kraju ..
10.06.2011 - Drezno
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
27.07.2011 - Barcelona
19.06.2013 - GDAŃSK, moje miasto !
05.07.2013 - Londyn
- misstwisted
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
W Lublinie mamy 3 Empiki, 2 takie porządniejsze, a na głupią wywieszke że sa bilety czekałam miesiac :/ jak dzien przed sprzedaza pytalam sprzedawce o bilety (a mial na plakietce kierownik dzialu muzycznego), mowil ze nic o tym nie slyszal i ze watpliwe jest czy wogóle będą. Także bilety musiałam nakupić przez internet, a jeśli ktoś nawet chciałby się dowiedzieć o koncercie, by musiał po prostu pilnie śledzić tablice z wywieszkami na co sprzedają bilety - nic innego nie ma, nawet w głupich bankomatach :/
Podsumowując, apeluję do MJM Prestige o promocję na południowym wschodzie Polski, bo mimo że Nasz region jest uważany za jeden z najbardziej zacofanych (nie dziwę się
), to z pewnością znajdzie się trochę osób, które z chęcią pojadą nawet na drugi koniec Polski by zobaczyć ukochany zespół.
Tyle ode mnie.
Podsumowując, apeluję do MJM Prestige o promocję na południowym wschodzie Polski, bo mimo że Nasz region jest uważany za jeden z najbardziej zacofanych (nie dziwę się

Tyle ode mnie.
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Learning how to fly with a broken wing...