Też byłam dziś u Nas w Empiku w Sezamie (dawna GC), na samym dole, ale plakieteczka poprawnie jest ^^ to chyba będzie jedyny akcent w moim regionie :kwasny:
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Kiedy wczoraj biegałam jak potłuczona po Złotych Tarasach to nie widziałam ani jednego z tych słynnych spotów
Za to pod ZT widziałam uroczą karuzelę i w pierwszej chwili pomyślałam, że to właśnie tam Jon kręcił klip.
His momma said he was crazy - he said 'Momma, I've got to try'.
Od 15.12 emitowane są nowe reklamy w Empikach Reklamy na ekranach LED w 100 największych salonach w Polsce.
A ja pragnę z nieukrywaną nieprzyjemnością donieść, że w EMPIKu w Katowicach (Supersam) na wywieszce koncertowej brakuje Bon Jovi ;( Poza tym nie ma żadnej innej informacji o koncercie
Myślałem, że to w związku z tym, że przenoszą ten empik, ale potem wstawili koncerty min z lipca. Mam nadzieje, że to jedyny wyjątek w naszym empiku ;>??
Adrian, w lubelskim empiku plakietka wisi od niedawna, jestem tam mniej więcej co tydzień, a widziałam ja dopiero wczoraj. Co do reklamy na ekranach LED mszę się wybrać do lubelskiej Plazy i to ogarnąć :]
Hey I’m walkin’ wounded but I still believe
Learning how to fly with a broken wing...
Byłam dzisiaj w Empiku w Manufakturze. Wreszcie wywiesili informacje o biletach na koncert, ale żadnego spotu nie wiedziałam... I Frankie rzeczywiście nie puszczają już go w Manufakturze :/
agajoov pisze:Przed chwila slyszalam na RMF FM reklame i oczywiscie przypominaja, ze bilet to najlepszy prezent na Swieta niby tylko reklama, a daje radosc!
Ja wczoraj słyszałem tą reklamę, kiedy jechałem samochodem. Bo tylko wtedy słucham RMF FM czy podobne radia.
Ostatnio zmieniony 22 grudnia 2012, o 14:41 przez Smolek, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja dziś na TVP1 widziałam, krótki reportarz o Il Divo wywiady z członkami itd, wspomniano o koncercie w Polsce i na końcu o sponsorze tego programu MJM Prestige
Od 15.12 emitowane są nowe reklamy w Empikach Reklamy na ekranach LED w 100 największych salonach w Polsce.
A ja pragnę z nieukrywaną nieprzyjemnością donieść, że w EMPIKu w Katowicach (Supersam) na wywieszce koncertowej brakuje Bon Jovi ;( Poza tym nie ma żadnej innej informacji o koncercie
Myślałem, że to w związku z tym, że przenoszą ten empik, ale potem wstawili koncerty min z lipca. Mam nadzieje, że to jedyny wyjątek w naszym empiku ;>??
Mogłam wejść na forum wcześniej. Byłam dziś w Silesii, a nie wstąpiłam do Empiku...