A co do Onet.pl i BJradio, aż jestem ciekawa
Moderator: Mod's Team
Spoty Bon Jovi są emitowane od dzisiajKama97 pisze:W tym artykule Prestige pisał, że w galeriach handlowych, m.in. w Galerii Bałtyckiej, też jest coś promującego koncert, nie wiem czy to miały być jakieś ulotki, plakaty czy coś, ale wczoraj oblazłam całą Bałtycką w poszukiwaniu prezentów (...) i nie było nic co mogło by koncert reklamować.
Haha, dobre! Równie dobrze mogłabym włączyć sobie moją playlistę z winampa gdzie mam dyskografię BJ ale radio to radioMkwiatek93 pisze:Nie wiem czyt to już było, ale na wszelki wypadek zamieszczam link:
http://player.radio.onet.pl/onet?id=181 ... o:Bon+Jovi
Radio Only BJ na tuba fm![]()
PrestigeMJM pisze:Spoty Bon Jovi są emitowane od dzisiajKama97 pisze:W tym artykule Prestige pisał, że w galeriach handlowych, m.in. w Galerii Bałtyckiej, też jest coś promującego koncert, nie wiem czy to miały być jakieś ulotki, plakaty czy coś, ale wczoraj oblazłam całą Bałtycką w poszukiwaniu prezentów (...) i nie było nic co mogło by koncert reklamować.
Mam do Was prośbę, a tak naprawdę to do mieszkańców trójmiasta właśnie. Zapewne korzystacie z bankomatów. Jeśli będziecie przechodzili koło bankomatu Euronet'u - i mieli taką możliwość - zatrzymajcie się na chwilę i popatrzcie, czy wyświetlają się na nim reklamy koncertu BJNa ten temat nie mamy żadnych wieści z trójmiasta. Jeżeli uda wam się zrobić zdjęcie (tak, telefonem w zupełności wystarczy) to będziemy wam niezmiernie wdzięczni za poświęcenie dwóch minut swojego cennego czasu. Zdjęcia możecie wysyłać w PW, albo na adres mailowy podany w profilu.
Pozdrawiam w imieniu Prestige MJM Team.