Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
- 99-in-the-shade
- Gdańsk Supporter
-
Keep The Faith
- Ulubiona płyta: NJ - KTF - TD
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
ja nie wiem jak maja inni ale w empikach od razu siwe drukuje bilet i sie za niego placi,nie mozna go zwrocic chyba ze koncert jakis sie nie odbedzie albo zostanie przelozony i wtedy klientowi nie odpowiada nowa data. ale zwrot bo np ktos sie rozmyslil nie jest akceptowany.
co do eventim bilety w empikach i na stronie empik to ejst ta sama pula biletow do sprzedania.
co do eventim bilety w empikach i na stronie empik to ejst ta sama pula biletow do sprzedania.
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Dzięki za odpowiedź. W Eventimie także zwrotowi podlegają tylko bilety na wydarzenia odwołane lub przełożone.joanna pisze:ja nie wiem jak maja inni ale w empikach od razu siwe drukuje bilet i sie za niego placi,nie mozna go zwrocic chyba ze koncert jakis sie nie odbedzie albo zostanie przelozony i wtedy klientowi nie odpowiada nowa data. ale zwrot bo np ktos sie rozmyslil nie jest akceptowany.
Hehe, ROZMYŚLIŁ
na eventimie ejsli kupujesz przez strone to napisali cos takiego:
Czy mogę zrezygnować, anulować moje zamówienie jeśli dokonałem płatności?
Odpowiedź
Tak. W przypadku zakupu przez internet przysługuje Ci prawo zwrotu biletów wciągu 10 dni od daty złożenia zamówienia. Zwrot biletów możemy przyjąć maksymalnie do 3 dni przed imprezą/wydarzeniem. Aby otrzymać zwrot pieniędzy należy dostarczyć do nas oryginał paragonu oraz bilety.
Czy mogę zrezygnować, anulować moje zamówienie jeśli dokonałem płatności?
Odpowiedź
Tak. W przypadku zakupu przez internet przysługuje Ci prawo zwrotu biletów wciągu 10 dni od daty złożenia zamówienia. Zwrot biletów możemy przyjąć maksymalnie do 3 dni przed imprezą/wydarzeniem. Aby otrzymać zwrot pieniędzy należy dostarczyć do nas oryginał paragonu oraz bilety.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
czy ktoś ma mozliwosc kupienia 2 biletu bo ma taki wolny z backstage na DC do Gdanska?jutro ostatni dzien kupna,bardzo zalezy nam na tym bilecie. kase mamy wiec przelejemy od razu po zakupie,a po bilet no coz spotkalibysmy sie w gdansku przy odbiorze biletow na DC
[ Dodano: 2012-11-08, 00:25 ]
[ Dodano: 2012-11-08, 00:25 ]
wiesz to chodzi o to glownie ze klient zle formuuje co chce kupic bilet jest drukowany a nagle ci mowi ze on chcial inny no i zonk! szlag cie trafia bo musisz to odkrecac co wcale nie ejst latwe a klient ma to gdzies bo i tak wyjdzie z tym biletem ktory jednak chceMkwiatek93 pisze:Naszego grona raczej nie dotyczykejt93bub pisze: Hehe, ROZMYŚLIŁciekawe co to za uczucie.
550 zl z cateringiem chyba,za 500 pierwszenstwo wejscia a za 300 zwykły GC, ludzie wchodzą jak już wejdą ci z biletami za 500alicjasz pisze:Witam wszystkich! Mam takie pytanie może ktoś się orientuje o co chodzi z ceną biletu GC zestaw za 550 zł? Na stronie MJM jest właśnie taka cena a jeszcze wczoraj były za 500 zł. Na innych stronach internet. jest GC zestaw za 500 zł. :/ Kwestia pomyłki czy bilety podrożały? Pozdrawiam Ala
-
- Little Bit Of Soul
Ja kupuje na plyte bo tylko na tyle moge sobie teraz pozwolic ale lepsze to niz nicMartaaa pisze:Czy ktoś zapatruje się na bilet na płytę stadionu za 190zł, czy wszyscy uderzają na te droższe?