Bilety - Wszystko o biletach
Moderator: Mod's Team
-
- Gdańsk Supporter
-
It's My Life
Ooo, super, że ktoś to sprawdził. Dziękidjpj1 pisze:Zasięgnąłem informacji u źródła (czyli w MJM)i jeśli chodzi o bilety dostępne w empiku,będą do nabycia na pewno od 9 rano w piątek.Oczywiście jeśli empik otwierają od 10 to będą od 10..
ale to chyba jest jasne
W związku z powyższym, jeśli ktoś wybiera się w piątek do krakowskiego Empiku (tego na Rynku) tak w okolicach 9-tej, to niech da znać. Bo może się gdzieś miniemy
ja mam dojscie do empiku,jesli uda mi sie wejsc na forum rano to wam napisze jakie sa bilety w sprzedazy jeszcze po 9 rano.
a tak przy okazji biletów czy ktoś z Was jest czlonkiem fan clubu i moze dokupic 1 bilet na DC za 790 zl? poszukujmey jednego biletu i kogoś komu zostało jedno wolne miejsce na zakup takiego biletu do odstapienia.
a tak przy okazji biletów czy ktoś z Was jest czlonkiem fan clubu i moze dokupic 1 bilet na DC za 790 zl? poszukujmey jednego biletu i kogoś komu zostało jedno wolne miejsce na zakup takiego biletu do odstapienia.
- Mkwiatek93
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Haha, opcja z tym snem, bo miałam dzisiaj DOKŁADNIE TO SAMO.misstwisted pisze:Z początku myślałam czy nie będę musiała w piątek gonić samochodu do centrum Katowic do tego nieszczęsnego Empiku i tak chciałam zrobić, ale czytając wypowiedzi niektórych osób, że Empik jest niepewny, wolę je sobie zamówić przez internet tuż z rana i będę mogła spać spokojnie aż do czerwca (dziś w nocy śniło mi się, ze zabrakło dla mnie biletów, co za schiz!). Chyba zrobię to poprzez MJM. Założyłam sobie konto i spokojnie czekam do piątku
-
- It's My Life
- Frankie
- Administrator
-
Have A Nice Day
Właśnie miałem się Was o to spytać. Dzięki djpj1 -już na zawsze będziesz mi się kojarzyć z posłańcem jednej z najlepszych wiadomości w moim życiudjpj1 pisze:Zasięgnąłem informacji u źródła (czyli w MJM)i jeśli chodzi o bilety dostępne w empiku,będą do nabycia na pewno od 9 rano w piątek.Oczywiście jeśli empik otwierają od 10 to będą od 10 .. ale to chyba jest jasne
1. Czyli Empik będzie mieć wszystkie kategorie biletów? Sorry, że właściwie ciągle to samo, ale mimo to, że radzicie zachować spokój to zaczynam mieć schizę, że dla mnie zabraknie GC Fast Track
Info przydatne dla wszystkich z Łodzi i okolic.
W Łodzi są trzy Empiki, kilka Media Markt i Saturn. Próbowałem dodzwonić się dziś do któregoś z łódzkich salonów Empik, jednak bez powodzenia. Na infolinii Media Markt Pani nie była za bardzo biegła w temacie i powiedziała, że będą mieć takie rodzaje biletów jak w sprzedaży internetowej. Kiedy trafią do sklepu? Tego nie umiała powiedzieć. Powiedziała, że nie może obiecać, ze w piątek bilety u nich będą na 100%. Cóż była już późna pora, a ja dziś taki zarżnięty w robocie, że wcześniej nie było jak wykonać telefonu. Jutro jednak obdzwonię wszystkie łódzkie Empiki, Saturn i Media Markt. Może będą już bardziej zorientowani w temacie. Jak coś istotnego ustalę to oczywiście dowiecie się pierwsi.
2. Dlaczego o tym piszę? Zależy mi na zdobyciu biletu w miejscu sprzedaży detalicznej czyt. Empik bo raz że mam blisko, drugi, że bilecik w łapce
3. Pytanko związane z Prestige MJM i ich sprzedażą internetową: jako sposób płatności wchodzi w grę jedynie płatność kartą oraz przelew internetowy (nie można płacić za pobraniem, ale czy można drogą zwykłego przelewu bankowego?)
4. Z tego co pamiętam jak czytałem regulamin na eventim.pl istnieje tam opcja opłaty za pobraniem. Czy ktoś może potwierdzić, czy w którymś z miejsc internetowej sprzedaży na koncert w Gdańsku dopuszcza się płatność zwykłym przelewem bankowym lub za pobraniem? Cały czas się waham, gdzie kupić. Zależy mi na tym GC Fast Track, a tak jak pisałem wcześniej Empik otwierają o 10 w Łodzi i boję się, że będę godzinę czekał, aż się okaże, że biletów nie mają w piątek, a ponadto jak będą mieć to nie na wszystkie sektory (wiem, wiem
Płacić przez internet nie mogę bo nie mam karty kredytowej, a tak poza tym to nie jestem w tym biegły...byłbym wdzięczny za odpowiedź na moje wątpliwości.
Everybody lies...but not about June 19th 2013, PGE Arena Gdansk and July 12th 2019, PGE Narodowy, Warsaw!!!
- Gloria
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ja kupowałam kilkakrotnie i za każdym razem drukowali mi bilet, który był biletem zwykłym (o ile bilet zwykły to ten prostokątny kawałek papieru z kodem kreskowym a e-bilet to jest to, co przysyłają np. na maile w przypadku opcji "print at home" czy coś takiego, bo tak to rozumiem). Więc jeśli zależy Ci na na takim "zwykłym" bilecie, w empiku go dostanieszFrankie pisze: 2. Dlaczego o tym piszę? Zależy mi na zdobyciu biletu w miejscu sprzedaży detalicznej czyt. Empik bo raz że mam blisko, drugi, że bilecik w łapcePytanko z tym związane: czy empik drukuje tylko e-bilety, czy tak jak Prestige MJM oferuje e-bilety oraz bilety zwykłe? Kupował ktoś z Was może wcześniej w Empiku bilety na koncerty?
Karta kredytowa nie jest jedyną formą, jeśli masz konto i internetowy dostęp do niego, możesz robić zwykłe przelewy (eventim je toleruje, wiem, bo robiłam), w karty kredytowe (cudze z resztą) bawiłam się jedynie w przypadku biletów na koncerty za granicąFrankie pisze:Płacić przez internet nie mogę bo nie mam karty kredytowej, a tak poza tym to nie jestem w tym biegły...byłbym wdzięczny za odpowiedź na moje wątpliwości.
Przez te Wasze posty o godzinach dostępności biletów w Saturnach/empikach i wątpliwości czy GC fast track będą tam od razu do kupienia kompletnie zgłupiałam i chyba jednak zamówię je na eventim
Chyba powoli decyduję się na konkretny bilet. To znaczy ciągle się waham między GC za 500 zł i GC za 350 zł. Chodzi o osobę towarzyszącą na koncercie - nie ma raczej możliwości wybulić pięciu stów, a znowu sama jej nie zostawię i nie pójdę sobie na early entrance, żeby później się nie móc znaleźć. No i co z zakupem... Problemy, problemy, problemy. O 9:00 nie będę miała możliwości siedzieć przy komputerze i ich kupić, a jak dotrę do domu późną nocą (cały dzień jestem poza miastem), to może zaistnieć taka sytuacja, że nie będzie już GC za 500 zł. JAK ŻYĆ, PANIE PREMIERZE?
19.06.2013 – Gdańsk, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
12.07.2019 – Warszawa, Polska
-
- Gdańsk Supporter
-
Have A Nice Day
Ej, myślicie, że w punkcie Eventimu powinny być dostępne GC za 500zł tak samo jak w internecie? Bo planowałam wybrać się do punktu o 9.00, ale jak nie będą mieli tych biletów to mnie szlag trafi. Z drugiej strony pan przy kasie mi dzisiaj powiedział, że dysponują 1 pulą biletów, do których zaliczają się internetowe i te "realne". Wydaje się logiczne, że je będą mieli, ale w emocjach potrzebuje potwierdzenia